- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.561
Evet canım bugün son kontroldü Çarşamba progestan dex'e başlıyorum haftaya pazartesi 11.30 da transfer inşallahsev9 canımm transferimiz aynı günmüş netleştimi senin
Aynen tatlım inslalah kanda da güzel sonuç alırızAman neyse güzel sonuç aldıkya gerisi boş
Kan ne zaman vereceksin
Ay benim gibi bende çarşamba proluton a başlıyorumEvet canım bugün son kontroldü Çarşamba progestan dex'e başlıyorum haftaya pazartesi 11.30 da transfer inşallah
İnşallah canm haber ver bizedeAynen tatlım inslalah kanda da güzel sonuç alırızÇarşamba kan vericem
Veririm canım Tabikiİnşallah canm haber ver bizede
İdrara çok sıkışıktım, 5saattir idrara çıkmadım nerdeyse ama şimdi yaptım test tek çizgi çıktıBen 2 ocak aksami transfer oldum, 9 ocak yani tam bir hafta dolu dolu olduğunda yine akşam vakti erken test ile yaptim şükür cift çizgi gördüm. Sıkışık idrar ile yaptim bende. Yap ya da yapma demiyorum ben 9 gün öncesinde, sen bilirsin. Ama test sonucu görmek özellikle çift çizgi bizi aşırı memnun eder
AnladımBurda bir bayan yazmış transfere hazırlık aşamasını burdaki Dr yapmış transefi Kıbrıs'taki biz daha önce bu konuda doktoruma danıştık bende gönderiyorum hiç yumurtası olmayan hastalarımdam Kıbrısa demişti kişinin istegine bağlı bence Kıbrıs konusu
Çok tatlı bi heyecan var içimde canım Rabbim emeklerin karşılığını hayırla versin inşallahAy benim gibi bende çarşamba proluton a başlıyorum
Pazartesi transferim kaçta söylemediler daha arıcaklarmış
Maşallah pozitif bir sonucumuz daha senin belirtin varmiydi bakalım?Slm, nasılsıniz bakalım benim kan testi çıktı 276 ve doktorum hayırlı olsun dedi
Aminn ilk seferde kucağına alırsın inşallahMerhaba arkadaşlar, senelerdir bu sitede çeşitli sayfaları takip eden, okuyan, çabalayan biriyim. 8 senelik evliyim. Bu evliliğimin yaklaşık 6,5 senesi vajinusmus derdi ile gecti. Hergün bu sitede dertleştim,care aradım kendime. Tam bunu başardım çocuğum olacak derken, bir sene korunmasız iliski sonucunda malesef gebelik elde edemedim. Sperm sonuclarımız doğal yollardan hamile kalmanın olanaksız olduğunu yüzümüze çarptı. Kasım ayında hemen tüp bebek tedavisine başladık. 14 Aralık ta opu oldum,12 yumurta toplandı ve sükür ki 8 yumurtam kaliteli cıktı döllenerek donduruldu. Şuan ikinci regl ile transferi bekliyorum. İkinci regl herkeste gecikmiş sanırım Ocak sonu transfer olabilir diyorduk ama Şubata kalıcam sanırım. Yine de aranizda olup kimseyle paylasamadıgımız umutları, umutsuzlukları, mutlulukları sizlerle paylaşmak istiyorum. Açıkçası hem korkuyor hem heyecandan günleri hızla sarıp bir an önce pozitif sonuc alacağım güne geçmek istiyorum. Tedavi süreci ile ilgili pek bilgim yok sizleri okudukca biraz daha bilincleniyorum umarım herseyi bilmeme fırsat kalmadan, hayatımda ilk defa ilk seferde Rabbim bana bu mutluluğu yaşatır. Hiç kimse bu duygu ile sınanmasın, umarım herkes en kısa zamanda güzel sonuclar alır.
Aaa canım çok sevindim kaçıncı gununde yaptın testi ,Maşallah pozitif bir sonucumuz daha senin belirtin varmiydi bakalım?
Amin canımmÇok tatlı bi heyecan var içimde canım Rabbim emeklerin karşılığını hayırla versin inşallah
İns kanda pozitif olur, ne örnekleri görülmüş bu platformdaİdrara çok sıkışıktım, 5saattir idrara çıkmadım nerdeyse ama şimdi yaptım test tek çizgi çıktı
Amin canım inşallahAminn ilk seferde kucağına alırsın inşallah
Uyhh yap dedik amaİdrara çok sıkışıktım, 5saattir idrara çıkmadım nerdeyse ama şimdi yaptım test tek çizgi çıktı
Ama bnm tek embriyo cnmİkiz gebelik olma ihtimali yüksek canım hayırlı olsun sağlıkla geldin bebişler
Canım pazartesi senin adetin kaçıncı günü olmuş oluyorAy benim gibi bende çarşamba proluton a başlıyorum
Pazartesi transferim kaçta söylemediler daha arıcaklarmış
Hadi gözün aydın canım tebrik ederimKızlar haftaya pazartesi transfer günüm 23 ü
Proluton depot haftada 2 gün oluncak
Progestan fitil günde 3 tane
Estrofeme devam
Transfer günü serum ve oksapar başlancak
Çok teşekkür ederimCanım. Ben yumurta Donasyonu yaptırdım bilgi veririm gerkirse
18 oluyor canım erken miCanım pazartesi senin adetin kaçıncı günü olmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?