- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.601
Tebrikler maşallah.Kan testlerin nasil cikti canim... Kaç embriyo transfer edildi..3 ocakta transfer oldum sonuç pozitif
Milyonda bir de olsa ihtimal var mıBen de sadece acaba bir gün kardeş evliliğine sebep olurmuyum diye düşünürdüm cnm
Evet başlarda daha rahattım şimdi stres arttıkça da etkilemiş olabilir.. İlaçlar yapıyor hepBenimde öyleydi ve maalesef birazda kendimi zorladım
Stres yapıyor galiba
Ki ben su dışında sürekli kayısı kompostosu kefir falan içiyorum maalesef bende de var
Evde test yapmayacam canımBenm 2 gün daha canim. Test ne zaman yapcaksin ya
İşte o proluyon transfer den sonra yaptılar bir de haftaya dedi yani bugünAynen başka bir ignedir belkitransfer olunca bir tane iğne var birde olduktan sonra yapılıyor kalçadan iğne
Bende de hicbirsey yok bekleyeceğiz bakalımEvde test yapmayacam canımperşembe kan vericem.
Bu sabah sıfır belirtiyle uyandımsende durumlar nasıl
Aynen belirtilere takılmayım diyorum ama kendimi dinlerken buluyorum hepBende de hicbirsey yok bekleyeceğiz bakalım
Biliyormusun trnsferden önce daha çok belirtim vardıAynen belirtilere takılmayım diyorum ama kendimi dinlerken buluyorum hep
Hayırlı olsunn tebriklerrrSlm, nasılsıniz bakalım benim kan testi çıktı 276 ve doktorum hayırlı olsun dedi
AhahhahaBiliyormusun trnsferden önce daha çok belirtim vardı
Olsun bölünüp iki kese oluyor değerin yüksek olma ihtimali var canım hayırlısı olsunAma bnm tek embriyo cnm
Teşekkürler cnmHayırlı olsunn tebriklerrr
Normal yap birde olmassa belki idrara karışmıyor çok seninki bilemeyiz canmMerhabalar bana 10 Ocak‘ta iki tane beşinci gün embriyosu transfer edildi bugün yedinci günüm ve sabah ilk idrarla test yaptım üstteki testin ilk 10 dakika içindeki hali alttaki de 1-2 saat sonraki hali fotoğrafta çok belli olmuyor ama ikisinde de silik çizgi var umarım sizde görüyorsunuzdur yedinci güne göre çizgi çok mu belirsiz bilemiyorum sizlerin de fikrini almak istedim.
Çok kolay şekilde geçsin hemen tutunsun minnaklarinMerhaba ben de bugün 14:30 da transfer olcam inşallahbana da dua eder misiniz
İnşallah yaÇok kolay şekilde geçsin hemen tutunsun minnaklarin
Hadi hayırlısı cnm rahat geçsin inşMerhaba ben de bugün 14:30 da transfer olcam inşallahbana da dua eder misiniz
En güzel an o biliyormusun onları öyle görmek orda umutla tutunmasını istemek dua etmek o anİnşallah yaçok heyecanlıyım elim ayağım birbirine dolandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?