- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.621
Sol kasıkta biraz batma oldu ,göğüslerim hassas adet olacak gibiydi belirttiler biraz adet belirtileri gibi bendeMaşallah pozitif bir sonucumuz daha senin belirtin varmiydi bakalım?
O oluyor hepimizde genelde.. ilk günler oldumu pekiSol kasıkta biraz batma oldu ,göğüslerim hassas adet olacak gibiydi belirttiler biraz adet belirtileri gibi bende
Yok hiç birşey hissetmedimO oluyor hepimizde genelde.. ilk günler oldumu peki
Canım bol şans sıkı sıkı tutunsun bebişlerin sana dualarım seninleQ
Oooo çok heyecanlı
Bence yakın bı arkadaşını ya da kardeşini çağır çalıştır muhakkak vardır bı transferi bilen yoksa insan çatlarKaynanam dicekki neden işleri benm oğlum yapıyor :)) kaynanama demedim tedaviyi ya hamileyim dicem ya da iş yapucam iki seçenek var
Bende yavaştan merak çanlari çalmaya başladıYok hiç birşey hissetmedimmeraktan öldüm ya tam 8. Gün fln
Yok vanim ya test yapıcam varsa birşey soylicem onlara artık yoksa da devam dikkat etmeye gerek olmaz zaten kimseyle paylasmadimBence yakın bı arkadaşını ya da kardeşini çağır çalıştır muhakkak vardır bı transferi bilen yoksa insan çatlar
Hadi hayırlısı cnm rahat geçsin inş
Hepimizinki sıkı sıkı tutunsun İnşallah hayırlısıylaEn güzel an o biliyormusun onları öyle görmek orda umutla tutunmasını istemek dua etmek o an
Kaçıncı günündesin kaçıncı gün embriyosuKızlar beta sonucum 35 çıktı ne dersiniz
Aynen canım zaten yarın test vericeksin bende yarın vericem testBen kaset test yaptım, erken gebelik testiyle yapmak mı daha mantıklıydı acababilemedim vallahi doktorum çarşamba test ver demişti bekliyim bari çarşambayı, elimde bi test daha var ama yarın sabah yapmanın manası yok gibi demiii
Kaç gün oldu canım transfer olalı inşallah artarKızlar beta sonucum 35 çıktı ne dersiniz
Aynen bende öldüm canım baya yakıyor ama faydası var sanırımİşte o proluyon transfer den sonra yaptılar bir de haftaya dedi yani bugün
Rabbim kolaylık versin tutunsun İnslalah güzel haberler alırız KuzumMerhaba ben de bugün 14:30 da transfer olcam inşallahbana da dua eder misiniz
Tebrik ederim kuzumTebrikler maşallah.Kan testlerin nasil cikti canim... Kaç embriyo transfer edildi..
Kizlar benim ağrım çok fazlaBende de hicbirsey yok bekleyeceğiz bakalım
Allah yardımcınız olsun inşallah her aşamanız sorunsuz ilerleyip sonucunuz pozitif olsunMerhaba ben de bugün 14:30 da transfer olcam inşallahbana da dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?