- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.641
Ben 21. De oldum canimKızlar adetin 22. Günü transfer gec olurmu
1 günle Sorun olmaz o zaman canım tamam içim rahatladıBen 21. De oldum canim
Kızlar adetin 22. Günü transfer gec olurmu
Canim ben 10 yillik evliyim pcos var bende. Eşimin değerlerinde de spontane gebelige engel bir durum yok ama ben hic bi sekilde gebe kalamadim.Kızlar öncelikle hepiniz için olumlu olur umarım bu süreç, ben hiç denemedim ama eğer yaza kadar hamile kalamaz isem eşimin değerlerinden dolayı tüp bebek düşünüyoruz. Beni aydınlatabilir misiniz acaba, tüp bebekte kadındabir sorun yoksa erkekte de sperm değerleri iyi ise yine de hacim sorunundan dolayı çocuk olmuyor ise tüp bebekte transfer embriyonun tutunma olasılığı nedir? İkimiz de 35 yaş altıyız.
Hacim sorunundan dolayi doğal gebelik olmuyorsa, tüp bebek ile nokta atısı.. sperm hacmi fazla olacak ki ileriye gitsin, rahme dolup yumurtayi bulabilsin, e tüp bebekte bizzat yumurta icine enjekte ediyorlar spermi. Dölleyebilsin diye.Kızlar öncelikle hepiniz için olumlu olur umarım bu süreç, ben hiç denemedim ama eğer yaza kadar hamile kalamaz isem eşimin değerlerinden dolayı tüp bebek düşünüyoruz. Beni aydınlatabilir misiniz acaba, tüp bebekte kadındabir sorun yoksa erkekte de sperm değerleri iyi ise yine de hacim sorunundan dolayı çocuk olmuyor ise tüp bebekte transfer embriyonun tutunma olasılığı nedir? İkimiz de 35 yaş altıyız.
Canımsın çok üzüldüm 10 yıl iyi sabretmişsiniz gerçekte de sizi tebrik ediyorum yürekten, bizde 1 sene olacak daha ama bizde de eşimde hacim 0.3 ml yani 2ml ila 5 aralığından düşük baya, idrara kaçıyor spermler, dışarı çıkış az, o nedenle doktorlar doğal yoldan olması olasılığı çok düşük, aşılamadan bile düşük dedilerCanim ben 10 yillik evliyim pcos var bende. Eşimin değerlerinde de spontane gebelige engel bir durum yok ama ben hic bi sekilde gebe kalamadim.
4 transfer oldum ilk ikisini saymiyorum devlet hastanesinde bana göre dogdu tedavi degildi sonuc alamadim son iki transfer vesilesiyle gebe kaldim. Yani on yilda hic bi ay gebelik olusmadi. Tüp bebekte nasip olasiligi daha fazla
Sağol canım benim, evet her şey normal ama maalesef hacimden eleniyoruz birkaç kez denedik olmadı, zaten beni tek üzen belki de hiçbir sperm yumurtama ulaşamıyor bile boşa mı deniyoruz acaba hissi..Hacim sorunundan dolayi doğal gebelik olmuyorsa, tüp bebek ile nokta atısı.. sperm hacmi fazla olacak ki ileriye gitsin, rahme dolup yumurtayi bulabilsin, e tüp bebekte bizzat yumurta icine enjekte ediyorlar spermi. Dölleyebilsin diye.
Tıp, bilim elinden geleni yapiyor. Ama Allah ol desin, yoksa düşünelim icimize döllenmis embriyo veriliyor, tutunsun diyede rahim hazir gale getiriliyor olmayacaksa olmuyor zaten.
Rabbim hepimize hayirla kolaylikla saglikla pozitifi nasip etsin, yazsin kaderimize
Sabrettik çünkü başka çare yoktuCanımsın çok üzüldüm 10 yıl iyi sabretmişsiniz gerçekte de sizi tebrik ediyorum yürekten, bizde 1 sene olacak daha ama bizde de eşimde hacim 0.3 ml yani 2ml ila 5 aralığından düşük baya, idrara kaçıyor spermler, dışarı çıkış az, o nedenle doktorlar doğal yoldan olması olasılığı çok düşük, aşılamadan bile düşük dedileryine de bir umut deniyoruz Allah'ım mucizesini göstersin diye. Olmaz ise ilk basamak aşılama denicez olmaz ise tüp bebek kuzum. Senin adına çok sevindim darsı hayırlısı ile sağlıklı bir bebek ile bana ve isteyen herkese olsun .
İnşallah canım benim Allah'ım isteyen herkese bu tatlı mucizeyi nasip etsinnSabrettik çünkü başka çare yoktu
Alinabilecek olsaydi, her seyi sat sav bul buluştur al.. ama yok işte. Allaha dayadik sirtimizi.. Onun hazinesi geniş, istemese vermez. İstesin lutfetsin ins
Neden şans olmasin. Her şey Allahin kudretinde eğer yazdiysa doğal yolla da olur. Ama sen biraz streslisin canim, burdan bana geçti. Bi arkadaş dost kabul et kulak ver bana. Lütfen teslim ol Allaha. Bu süreç zorlu bir süreç, bekleyeceksen zaten bekleyeceksin bi de bu bekleyiste imtihandan sinifta kalmak var..Sağol canım benim, evet her şey normal ama maalesef hacimden eleniyoruz birkaç kez denedik olmadı, zaten beni tek üzen belki de hiçbir sperm yumurtama ulaşamıyor bile boşa mı deniyoruz acaba hissi..o nedenle sabrediyorum 2 ay sonra aşılama deneyeceğiz, 2 aşılama tutmaz ise tüp bebeğe geçeceğiz... peki sence bu durumda hiç mi ihtimal yok sperm sayımız 80 milyon, hareket %52, morfoloji %2 normal, hafif amorf %6. Diz direk denediğimizde sperm kaçışı olmuyor mecbur o pozisyonla şansımızı deniyoruz.
Hadi bakalım hersey yolun da ilerlesin haber ver canımKesinlikle canım benim de yaron randevum
Hoşgeldiin sağlıkla ilerlesin inşallah3 ocakta transfer oldum sonuç pozitif
Çok teşekkürler canım seninle güzel sonuçlar alalım insalhCanım bol şans sıkı sıkı tutunsun bebişlerin sana dualarım seninle
Yerlesiyordur iyice ondandırKizlar benim ağrım çok fazlabiraz öncede progestan attim ondan önce zaten sanciyla uyandim
Neptunnn ben kendimi listeye eklemeye korkuyordum hepimizin yüzü gülsün inşallah kızlar rabbim mücaledemizin sonucunu hayırlı güzel evlatlarla versin6. gün idrar testine başlarım artıkkaramel Latte canım Maysa2011 de ekler misiniz listeye yarın transferi var
Belli oldumu kuzum benim de 18. Güne denk geliyor erken mi1 günle Sorun olmaz o zaman canım tamam içim rahatladı
Bende 21.de oldumBen 21. De oldum canim
Ekliyorum canımCanım beni de listeye ekler misin , benimde 20 ocakta transferim olacak
Yok ya bence her doktoru yöntemi farklı birşey olmazBelli oldumu kuzum benim de 18. Güne denk geliyor erken mi
Tamam canım sağolasın. Benim rahim kalınlaşma sıkıntısı varda. 1 gün 1 gündğr modundayız artıkBende 21.günü oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?