Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canim ben 10 yillik evliyim pcos var bende. Eşimin değerlerinde de spontane gebelige engel bir durum yok ama ben hic bi sekilde gebe kalamadim.
4 transfer oldum ilk ikisini saymiyorum devlet hastanesinde bana göre dogdu tedavi degildi sonuc alamadim son iki transfer vesilesiyle gebe kaldim. Yani on yilda hic bi ay gebelik olusmadi. Tüp bebekte nasip olasiligi daha fazla

Hacim sorunundan dolayi doğal gebelik olmuyorsa, tüp bebek ile nokta atısı.. sperm hacmi fazla olacak ki ileriye gitsin, rahme dolup yumurtayi bulabilsin, e tüp bebekte bizzat yumurta icine enjekte ediyorlar spermi. Dölleyebilsin diye.
Tıp, bilim elinden geleni yapiyor. Ama Allah ol desin, yoksa düşünelim icimize döllenmis embriyo veriliyor, tutunsun diyede rahim hazir gale getiriliyor olmayacaksa olmuyor zaten.
Rabbim hepimize hayirla kolaylikla saglikla pozitifi nasip etsin, yazsin kaderimize

Canımsın çok üzüldüm 10 yıl iyi sabretmişsiniz gerçekte de sizi tebrik ediyorum yürekten, bizde 1 sene olacak daha ama bizde de eşimde hacim 0.3 ml yani 2ml ila 5 aralığından düşük baya, idrara kaçıyor spermler, dışarı çıkış az, o nedenle doktorlar doğal yoldan olması olasılığı çok düşük, aşılamadan bile düşük dediler yine de bir umut deniyoruz Allah'ım mucizesini göstersin diye. Olmaz ise ilk basamak aşılama denicez olmaz ise tüp bebek kuzum. Senin adına çok sevindim darsı hayırlısı ile sağlıklı bir bebek ile bana ve isteyen herkese olsun .

Sağol canım benim, evet her şey normal ama maalesef hacimden eleniyoruz birkaç kez denedik olmadı, zaten beni tek üzen belki de hiçbir sperm yumurtama ulaşamıyor bile boşa mı deniyoruz acaba hissi.. o nedenle sabrediyorum 2 ay sonra aşılama deneyeceğiz, 2 aşılama tutmaz ise tüp bebeğe geçeceğiz... peki sence bu durumda hiç mi ihtimal yok sperm sayımız 80 milyon, hareket %52, morfoloji %2 normal, hafif amorf %6. Diz direk denediğimizde sperm kaçışı olmuyor mecbur o pozisyonla şansımızı deniyoruz.

Sabrettik çünkü başka çare yoktu
Alinabilecek olsaydi, her seyi sat sav bul buluştur al.. ama yok işte. Allaha dayadik sirtimizi.. Onun hazinesi geniş, istemese vermez. İstesin lutfetsin ins

Sabrettik çünkü başka çare yoktu
Alinabilecek olsaydi, her seyi sat sav bul buluştur al.. ama yok işte. Allaha dayadik sirtimizi.. Onun hazinesi geniş, istemese vermez. İstesin lutfetsin ins
İnşallah canım benim Allah'ım isteyen herkese bu tatlı mucizeyi nasip etsinn

Neden şans olmasin. Her şey Allahin kudretinde eğer yazdiysa doğal yolla da olur. Ama sen biraz streslisin canim, burdan bana geçti. Bi arkadaş dost kabul et kulak ver bana. Lütfen teslim ol Allaha. Bu süreç zorlu bir süreç, bekleyeceksen zaten bekleyeceksin bi de bu bekleyiste imtihandan sinifta kalmak var..
Ben yillarca hep sey dedim "KESKE BİRİ BANA ENERJİNİ İLK YİLLARDAN HARCAMA, SONRAYA BİRAK, NASİBİNDE VARSA ZATEN OLACAK, DEGİLSE NE YAPSAN BOŞ. SABRET, TAHAMMÜL DEGİL.. SABREDERKEN DE ELİNDEN GELENİ YAPMAYA ÇALİŞ"... Yillarca ben bunu söyledim. 10 yildir bu imtihanla ugrastik, cabasini da yaşadik, çocuğumuz niye olmuyor diye üzüldüğümüz agladigimiz günlere acıdik..
Çok uzun yazdim, aslinda uzun yazmak bu kadar dökülmek bana hic iyi gelmiyor ama birinize faydali olayim diye çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…