- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.661
20. Gün diyordu doktor canım bana ama 1 2 gün oynama olabilir demekki. 28ine dedi nasipse pazartesi son kontrolBelli oldumu kuzum benim de 18. Güne denk geliyor erken mi
İnşallahYok ya bence her doktoru yöntemi farklı birşey olmaz
Hayırlsıı olsun canım20. Gün diyordu doktor canım bana ama 1 2 gün oynama olabilir demekki. 28ine dedi nasipse pazartesi son kontrol
Canım merakla bekliyorum test sonucunu ne zaman yapçanYok vanim ya test yapıcam varsa birşey soylicem onlara artık yoksa da devam dikkat etmeye gerek olmaz zaten kimseyle paylasmadim
Değerleriniz iyi bence bundan daha azı ile gebelik elde eden var sabredin kimine tüp bebek süreci kolay gelirken kiminin süreç uzun olabiliyor yani tahminlerle olabilecek birşey değil herkesin serüveni farklı. Ama genel olarak kolay gibi gözükse de süreç normal gibi asla kolay değil.Kızlar öncelikle hepiniz için olumlu olur umarım bu süreç, ben hiç denemedim ama eğer yaza kadar hamile kalamaz isem eşimin değerlerinden dolayı tüp bebek düşünüyoruz. Beni aydınlatabilir misiniz acaba, tüp bebekte kadındabir sorun yoksa erkekte de sperm değerleri iyi ise yine de hacim sorunundan dolayı çocuk olmuyor ise tüp bebekte transfer embriyonun tutunma olasılığı nedir? İkimiz de 35 yaş altıyız.
Daha çok var kız durCanım merakla bekliyorum test sonucunu ne zaman yapçan
Lattecim ne zaman transferin canım senide takipteyimİnşallah
Canım benim yorumun için teşekkür ederim, umarım pozitif sonuç alırsın.Değerleriniz iyi bence bundan daha azı ile gebelik elde eden var sabredin kimine tüp bebek süreci kolay gelirken kiminin süreç uzun olabiliyor yani tahminlerle olabilecek birşey değil herkesin serüveni farklı. Ama genel olarak kolay gibi gözükse de süreç normal gibi asla kolay değil.
İnşallah canımHayırlsıı olsun canım
Hayır bana göre ilk deneme de eğer herşey süper gitmiş transfer olmuş tutmuşsa çok güzel:)Canım benim yorumun için teşekkür ederim, umarım pozitif sonuç alırsın.Yani zor süreç dediğin kısım verilen iğneler ve yumurta toplama işlemi mi? Kadın için çok mu sancılı geçiyor?
Canım benim iyi ki uzun yazdın, benim de tam olarak buna ihtiyacım vardı çünkü... Daha sana göre yolun çok başındayım ama korkuyorum eşim takviyeler sayesinde iyi sayısı başta toplamda sadece 20 milyondu hareket %30du, morfoloji 0'dı, hafif amorf bile 0'dı hep şiddetli anomali hali vardı,birkaç ay geçtikten sonra takviyelerle bugünlere geldik çok şükür. Çok haklısın benim bir tanıdığım stres yapıyor diye 10 ay gbe kalamadı doktoru anti depresan yazdı rahatladı ve o ay gebe kaldı biliyor musun? Acaba ben de mi öyle yapsam diye demedim değilNeden şans olmasin. Her şey Allahin kudretinde eğer yazdiysa doğal yolla da olur. Ama sen biraz streslisin canim, burdan bana geçti. Bi arkadaş dost kabul et kulak ver bana. Lütfen teslim ol Allaha. Bu süreç zorlu bir süreç, bekleyeceksen zaten bekleyeceksin bi de bu bekleyiste imtihandan sinifta kalmak var..
Ben yillarca hep sey dedim "KESKE BİRİ BANA ENERJİNİ İLK YİLLARDAN HARCAMA, SONRAYA BİRAK, NASİBİNDE VARSA ZATEN OLACAK, DEGİLSE NE YAPSAN BOŞ. SABRET, TAHAMMÜL DEGİL.. SABREDERKEN DE ELİNDEN GELENİ YAPMAYA ÇALİŞ"... Yillarca ben bunu söyledim. 10 yildir bu imtihanla ugrastik, cabasini da yaşadik, çocuğumuz niye olmuyor diye üzüldüğümüz agladigimiz günlere acıdik..
Çok uzun yazdim, aslinda uzun yazmak bu kadar dökülmek bana hic iyi gelmiyorama birinize faydali olayim diye çok istiyorum
Pazartesi inşallah kuzumLattecim ne zaman transferin canım senide takipteyim
Ay inşallah kuzum ya vala nasıl ağrıyor sanki bişey saplanıyor değişik bisey umarım oyledir.yarin sonucu gorucez artık kesindir inşallahYerlesiyordur iyice ondandır
Bir kısmından bahsetsen olur mu canım mesela iğnenin yan etkisi mi oluyor ya da kadında hiçbir sorun yokken bu iğneler vs kadında soruna mı yol açıyor? Çok geçmiş olsun umarım uğraşlarınıza değer. Ben de sizin gibi düşündüm çünkü özelde yaptıracağım ve şimdiden çok pahalı ailem ben eşim eşimin ailesi bölüşeceğiz aramızda ... 1 sene beklesem daha da fırlar. o yüzden yaza kadar olmaz ise düşüneceğiz eşim ile ama Allah'ım umarım o amana kadar mucizesini getirir.Hayır bana göre ilk deneme de eğer herşey süper gitmiş transfer olmuş tutmuşsa çok güzel:)
asla zor gelmez ama böyle başlayıp serüven başka türlü ilerleyebiliyor hikayem çok uzun anlatsam roman olur:) ama illa niyetim var diyorsan bı deneyimle fiyatlar iyice ucmadan ilaçlar sknti olmadan. Bazen süreç vurduğun ignelerden çok çok daha fazlası olabiliyor dediğim gibi herkes hikayesi çok başka.
İnşallah aminn teşekkür ederim
Neyin az neyin çok etkisi olduğunu tedavin sirasinda öğreniyorsun bahsederim ama şimdi çok ezbere olur ama şu bir gerçek bebeği olsun çok isteyen anne olmak isteyen herkes herşeye göğüs gerer iğneler filan hiç önemli değilBir kısmından bahsetsen olur mu canım mesela iğnenin yan etkisi mi oluyor ya da kadında hiçbir sorun yokken bu iğneler vs kadında soruna mı yol açıyor? Çok geçmiş olsun umarım uğraşlarınıza değer. Ben de sizin gibi düşündüm çünkü özelde yaptıracağım ve şimdiden çok pahalı ailem ben eşim eşimin ailesi bölüşeceğiz aramızda ... 1 sene beklesem daha da fırlar. o yüzden yaza kadar olmaz ise düşüneceğiz eşim ile ama Allah'ım umarım o amana kadar mucizesini getirir.
İyi yaptın ya toksik oluyor böyle durduk yere isimlerListeyi düzenledim kızlar
Aynen öyle bende düzelttim temizle olduİyi yaptın ya toksik oluyor böyle durduk yere isimler
Aynen canım her ay maaşımdan kenara atıyorum sırf bu sebepten dolayı... Eşim de aynısını yapıyor. Birikimim feda olsun ona... Aileler de yardım edecek ama tabi ki umarım ona bile gerek kalmadan güzel sonuçlar alırımNeyin az neyin çok etkisi olduğunu tedavin sirasinda öğreniyorsun bahsederim ama şimdi çok ezbere olur ama şu bir gerçek bebeği olsun çok isteyen anne olmak isteyen herkes herşeye göğüs gerer iğneler filan hiç önemli değilyakın zamanda kucagin dolar umarım düşünüyorsan çok ertleeme fiyatlar çok artmaya başladı ilaçlar da sknti olabiliyor çünkü nasip birde tabi bunu deneyimlemek nasibinde varsa bı sekilde bu çukura düşüyorsun
Vallahi çok sevindim genelde gebelikle sonuçlanmış, bu tabloyu görünce içim açıldı ve umudumu korumam gerektiğini daha iyi anladım.Listeyi düzenledim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?