- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.201
Evet AA kaliteli embriyo en iyisi 1. Kalitede embriyo oluyor.Orası öyle tabii.embriyoların kalitesi hakkında bilginiz var mı acaba. A B fln oluyır
Doğru kısmet biraz. Çok korkuyorum daha önceki 3 transferim olumsuz olduğu için biraz stres ve korku var açıkçasıEvet AA kaliteli embriyo en iyisi 1. Kalitede embriyo oluyor.
Ama bu işlerde kalitede hiç önemli olmuyor.
En iyi kalitedeki embriyo tutmayıp orta kalitede embriyo tutabiliyor
Ben 5aa biride 5bb transfer oldum yaziyirdu kağıdımda ama kaliteye bakma kısmet hepsiOrası öyle tabii.embriyoların kalitesi hakkında bilginiz var mı acaba. A B fln oluyır
Ne bilim canım doktorların hiçbirine güvenmiyorum sanki hepsi sahtekar gibi geliyor bana, bahsettiğim doktorda gerçekten insanı tatmin eden biri aslında onda kontrol olmayı isterim ama nedense gitmek gelmedi içimden ilgilenmez hatta bana benim gittiğim merkezi karaşarda morelim bozulur diye gidesim gelmediNe haddine sana kizmak, tavsiye etmis uygun görmeyip gitmemişin. Ben de unicorndan yarım rahim diye cikarim yaptim, bir de hsg görüntünden onu cikardim ama bilemeyiz tabi. Allah dogru doktorla dogru tedavi nasip etsin canim
Devletin karşıladığı ilqclarla özel ilaçlar aynı ise neden hep paralı olanlar yazılıyor anlamıyorumevet bana lıtunus yazmıstı mesela, ben progestan fıtıl ıstedım olur dedıler .. aynı sey sadece lıtunus paralı ..
Korkmayın canım ben de dördüncü transferimi olacağım.Doğru kısmet biraz. Çok korkuyorum daha önceki 3 transferim olumsuz olduğu için biraz stres ve korku var açıkçası
Haklısın. Teşekkür ederimBen 5aa biride 5bb transfer oldum yaziyirdu kağıdımda ama kaliteye bakma kısmet hepsi
Belirtilerin nelerdi kuzu?Hastaneye öylesine gittim sonucu görünce yaşadığım şoku asla unutmıcam.Çok teşekkür ederim
Kanda ne cıktıysa odur canım genelde yükselmiyor ama doktor yinede istiyor benimde başıma gelmiştiBugün transferimin 9.günü dün beta negatif gelmişti, bugün akşam bi daha yaptırmamı istedi doktorum, sizce yükselme olma ihtimali var mı yaainanılmaz kasık ağrım var bide adet olacak gibiyim hiç geçmedi
Doktor kolayına kaçar yazar canm sen dikkatli olucaksin almama şansı sende.Devletin karşıladığı ilqclarla özel ilaçlar aynı ise neden hep paralı olanlar yazılıyor anlamıyorum
Benim göbekten prolutex var mesela kutusu 500 TL 3 günde bitiyor . Kalçadan progestran da yazdılar sonrasında varmı dediler yok göbekten var bu yok dedim . Bu daha etkili bunu da al dediler 3 günde 1 için . Bu daha iyi ise hep bu olsun daha iyi değil mi hem ucuz
Korkmayın canım ben de dördüncü transferimi olacağım.
Zamanı değilmiş inşallah zamanı gelmiştir
Embriyolara pgt yapılacak mı.
Bizim başarısızlardan sonra bu denemede yapıldı
Galiba doktorda bunu demek istedi canım tabi ama senin ki kadar anlaşılır ne net değilCanım normal bir rahim ücgen şeklinde oluyor. Seninki o ücgenin yarısı gibi. Tek boynuzlu diyorlar o yüzden. Bir sorun yaratırmı bilmiyorum doktor sorun yok diyorsa yoktur. Mesela benim t şeklindeydi. Tekrarlayan düşüklerim olduğundan dolayı bunu dikkate alıp genişletilme yspıldı rahimde
Oksapar sgk karşılıyor canım bilgin olsun bende kullanıyorum yazdırıyorumDoktor göbekten verdi canım 1 tane oksapar 1 tane prolex kullanıyorum ikisi de göbekten tanesi 500 TL
İlk transferde gerek görmedi doktor. Eşimin de benim de herhangi bi problemimiz görünmüyor. Yaşımda genç olduğu için gerek görmedi. Ama bu transferde olumsuz sonuclnaırsa. Diğer transferden önce genetik tarama yaptırırız dedi.Korkmayın canım ben de dördüncü transferimi olacağım.
Zamanı değilmiş inşallah zamanı gelmiştir
Embriyolara pgt yapılacak mı.
Bizim başarısızlardan sonra bu denemede yapıldı da
Bütün ilaclarim kan verme günü bitiyor .eğer pozitif ise doktorla konuşacağım canım reçeteli ilaçlar yazsin . Olmadı 1 hafta daha özel olanları kullanamaya devam ederim alıp .sonrasını böyle istiycemDoktor kolayına kaçar yazar canm sen dikkatli olucaksin almama şansı sende.
Aynı şeyleri yaşamışız yaşımız genç eşim ve ben kanlarımız da genetik baktırdık oda temiz.İlk transferde gerek görmedi doktor. Eşimin de benim de herhangi bi problemimiz görünmüyor. Yaşımda genç olduğu için gerek görmedi. Ama bu transferde olumsuz sonuclnaırsa. Diğer transferden önce genetik tarama yaptırırız dedi.
Gayet güzel sayısı benim 22 yumurtadan elde 3 tane 3. Gün dondurulmuş embriyo kaldı :/ ilk transferim tuttu ama ne yazık ki düşük yaptım. Geriye kalan iki taneyi 13 Ocak transfer oldum bugün 5. Günüm beklemedeyim bakalımMerhaba arkadaşlar 2.tüp bebek denemem. İlkinde 3 transferim oldu ve kimyasal genelikle sonuçlandı. 2.tüp bebek sürecim. Yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 12 yumurtadan 4 tanesi sağlam kaldı ve 5.gün embriyosu 4 embriyom var şu an. Transfer için adet dönemini bekliyorum. 4 tane embriyo sayısı az mı acaba
ben aşılamada bılmıyordum ama şuan öğrendım.. bence hıc bır fark yok..Devletin karşıladığı ilqclarla özel ilaçlar aynı ise neden hep paralı olanlar yazılıyor anlamıyorum
Benim göbekten prolutex var mesela kutusu 500 TL 3 günde bitiyor . Kalçadan progestran da yazdılar sonrasında varmı dediler yok göbekten var bu yok dedim . Bu daha etkili bunu da al dediler 3 günde 1 için . Bu daha iyi ise hep bu olsun daha iyi değil mi hem ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?