Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet AA kaliteli embriyo en iyisi 1. Kalitede embriyo oluyor.
Ama bu işlerde kalitede hiç önemli olmuyor.
En iyi kalitedeki embriyo tutmayıp orta kalitede embriyo tutabiliyor
Doğru kısmet biraz. Çok korkuyorum daha önceki 3 transferim olumsuz olduğu için biraz stres ve korku var açıkçası

Ne haddine sana kizmak, tavsiye etmis uygun görmeyip gitmemişin. Ben de unicorndan yarım rahim diye cikarim yaptim, bir de hsg görüntünden onu cikardim ama bilemeyiz tabi. Allah dogru doktorla dogru tedavi nasip etsin canim
Ne bilim canım doktorların hiçbirine güvenmiyorum sanki hepsi sahtekar gibi geliyor bana, bahsettiğim doktorda gerçekten insanı tatmin eden biri aslında onda kontrol olmayı isterim ama nedense gitmek gelmedi içimden ilgilenmez hatta bana benim gittiğim merkezi karaşarda morelim bozulur diye gidesim gelmedi

evet bana lıtunus yazmıstı mesela, ben progestan fıtıl ıstedım olur dedıler .. aynı sey sadece lıtunus paralı ..
Devletin karşıladığı ilqclarla özel ilaçlar aynı ise neden hep paralı olanlar yazılıyor anlamıyorum
Benim göbekten prolutex var mesela kutusu 500 TL 3 günde bitiyor . Kalçadan progestran da yazdılar sonrasında varmı dediler yok göbekten var bu yok dedim . Bu daha etkili bunu da al dediler 3 günde 1 için . Bu daha iyi ise hep bu olsun daha iyi değil mi hem ucuz

Doğru kısmet biraz. Çok korkuyorum daha önceki 3 transferim olumsuz olduğu için biraz stres ve korku var açıkçası
Korkmayın canım ben de dördüncü transferimi olacağım.
Zamanı değilmiş inşallah zamanı gelmiştir
Embriyolara pgt yapılacak mı.
Bizim başarısızlardan sonra bu denemede yapıldı da

Kanda ne cıktıysa odur canım genelde yükselmiyor ama doktor yinede istiyor benimde başıma gelmişti

Doktor kolayına kaçar yazar canm sen dikkatli olucaksin almama şansı sende.

Galiba doktorda bunu demek istedi canım tabi ama senin ki kadar anlaşılır ne net değil İşin kötüsü ben senşn gördüğün yarım üçgenide görmüyorum sanki orda kocaman bi karın boşluğu dılında bişey yok gibi rahim namına bişey yok sanki. Valla ilaçla adet olmasam rahmim yok diyecem o denli görmüyorum ben bişi

Korkmayın canım ben de dördüncü transferimi olacağım.
Zamanı değilmiş inşallah zamanı gelmiştir
Embriyolara pgt yapılacak mı.
Bizim başarısızlardan sonra bu denemede yapıldı da
İlk transferde gerek görmedi doktor. Eşimin de benim de herhangi bi problemimiz görünmüyor. Yaşımda genç olduğu için gerek görmedi. Ama bu transferde olumsuz sonuclnaırsa. Diğer transferden önce genetik tarama yaptırırız dedi.

Doktor kolayına kaçar yazar canm sen dikkatli olucaksin almama şansı sende.
Bütün ilaclarim kan verme günü bitiyor .eğer pozitif ise doktorla konuşacağım canım reçeteli ilaçlar yazsin . Olmadı 1 hafta daha özel olanları kullanamaya devam ederim alıp .sonrasını böyle istiycem

Aynı şeyleri yaşamışız yaşımız genç eşim ve ben kanlarımız da genetik baktırdık oda temiz.
Ama beş senedir bu işin içerisindeyiz artık bir boş gebelik bir anomalili gebelik geçirince embriyo da kalmayınca bir dahaki deneme genetik taramalı olacak denildi bize.
Hiçbir şey çıkmasa da işimizi şansa bırakmamak adına yapıldı.

Gayet güzel sayısı benim 22 yumurtadan elde 3 tane 3. Gün dondurulmuş embriyo kaldı :/ ilk transferim tuttu ama ne yazık ki düşük yaptım. Geriye kalan iki taneyi 13 Ocak transfer oldum bugün 5. Günüm beklemedeyim bakalım

ben aşılamada bılmıyordum ama şuan öğrendım.. bence hıc bır fark yok..
ama doktorlar o an bence onu dusunemıyor...
yazıp gondeıryorlar ,
evet daha ıyıyıse onu yazın yanı dımı ne saçma yaa...
popodan olana daha ıyı mı dedıler ? progestan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…