Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah senin için hayırlı olacak olan neyse o olsun canım. Ben hep böyle dua ettim. Doktorum ilk ameliyat bir ihtimal olabilir dedi opudan sonra tekrar film istedi. Bende inşalllah düzeltilmesi gerekse düzeltilecek birşey olsun diye dua ettim hep. Filmde yapışıklık çıktı geçmiş kürtajlarımdan olmuş. Yapışıklık olduğundan mecbur histereskopi olcak dedi doktorum. Ameliyat anındada karar vericez t şeklini düzeltip düzeltmemeyi dedi. Sonra girince gercekten dar olduğunu görmüşler düzeltmişler sonradan videolarınıda izlettiler.
Hayırlısı olsun inşaşlah senin adına tabi inşallah gerek kalmasın ameliyatax hiç bir sorun çıkmadan bebeğini kucağına al

Ya ben aylarca tüm tedavilerimde progestan oldum kalçadan
korkuyorum acısından o olsaydı korkmazdım.
Proluton farklı gelirde daha cok acıtır diye korkuyorum
Kalçadan olan hiç bir iğneyi sevmiyorum
Progestanı kalçadan hiç vurulmadığım için acısını oranlayamıyorum ama korkma canım bebiş içinnn dayanıyoruz her şeyee

Kalçadan olan hiç bir iğneyi sevmiyorum
Progestanı kalçadan hiç vurulmadığım için acısını oranlayamıyorum ama korkma canım bebiş içinnn dayanıyoruz her şeyee
Mecburuz kuzum
Geçen hamileliğimde kan sulandırıcı da kullandığım için çok kanıyordu iğneden sonra. artık kalçalarım mosmor olmuştu hemşireler her açtığımda şok oluyordu

Aminn kuzum bende hep hayırlısı ne ise o olsun istiyorum, Rabbim bu yolda çok aratmasın bizleri, çok emek veren kardeşlerimide bi an önce versin hayırlı evlatlarını hep böyle dua ettim ben etmeye de edicem. Mübarek 3 aylarda allah hepimizin duasını kabul eylesin.

Sana da çok geçmiş olsun canım benim dilerim bi an önce evladına kavuşursun

Kızlar şimdi ben adetimin 3.günündeyim tahlil sonuçlarım şu şekil,
e2 : 11.5
LH :51.5
FSH:66.4
Progesteron :0.0858

Hemşire çok iyi sonuçların dedi sizce nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…