- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.261
İnşallah senin için hayırlı olacak olan neyse o olsun canım. Ben hep böyle dua ettim. Doktorum ilk ameliyat bir ihtimal olabilir dedi opudan sonra tekrar film istedi. Bende inşalllah düzeltilmesi gerekse düzeltilecek birşey olsun diye dua ettim hep. Filmde yapışıklık çıktı geçmiş kürtajlarımdan olmuş. Yapışıklık olduğundan mecbur histereskopi olcak dedi doktorum. Ameliyat anındada karar vericez t şeklini düzeltip düzeltmemeyi dedi. Sonra girince gercekten dar olduğunu görmüşler düzeltmişler sonradan videolarınıda izlettiler.Hayırlısı bakalım girdim bi yola bugğn ilaçlara başladım 4 gün boyunca sabah bir estrofem 1 coraspin akşam bir estrofem bir folbiol.. Diper 4 günde bunlara ek öğlen 1 estrofem. Tamamı tok olarak. 2 gün sonunda 26 sında rahim kontrolü yeterince kalınlaştıysa eğer ameliyata gerek yok ama kalınlaşmazsa ameliyat malesef
Anladım. Ben de bursa'da yaptırıyorum da. Aynı mı acaba diye merak etmiştimPembemavide nevin özsaraç
Merhaba,hoşbulduk teşekkür ederimMerhabalar hoşgeldiniz
Çok teşekkür ederimMucizen seninle olur inşallah
Kalçadan olan hiç bir iğneyi sevmiyorumYa ben aylarca tüm tedavilerimde progestan oldum kalçadan
korkuyorum acısından o olsaydı korkmazdım.
Proluton farklı gelirde daha cok acıtır diye korkuyorum
Amin çok teşekkür ederim,cümlemize inşaallahHayırlı olsunAllah hayırlı sonuçlar nasip etsin
Mecburuz kuzumKalçadan olan hiç bir iğneyi sevmiyorum
Progestanı kalçadan hiç vurulmadığım için acısını oranlayamıyorumama korkma canım bebiş içinnn dayanıyoruz her şeyee
Canım proluton acıtmıyor yağlı bir iğne daha çok yağ yapıyor kalçayaYa ben aylarca tüm tedavilerimde progestan oldum kalçadan.
korkuyorum acısından o olsaydı korkmazdım.
Proluton farklı gelirde daha cok acıtır diye korkuyorum
O nasıl bi açıklama hiç anlamadımCanım proluton acıtmıyor yağlı bir iğne daha çok yağ yapıyor kalçaya
Ah kuzummMecburuz kuzum
Geçen hamileliğimde kan sulandırıcı da kullandığım için çok kanıyordu iğneden sonra. artık kalçalarım mosmor olmuştu hemşireler her açtığımda şok oluyordu
Öyle gercekten öyleAh kuzummsağlıkla kavuşalım mucizelerimizee çok emek veriyoruz çokk
Yarın sabah kan vercem canım 8. Günüm test yapmadımÖyle gercekten öyle
Sen yarın mı kan verecektin test yapmışmıydın evde
Yarın sabah kan vercem canım 8. Günüm test yapmadım
Vallahi helalYarın sabah kan vercem canım 8. Günüm test yapmadım
Aminn kuzum bende hep hayırlısı ne ise o olsun istiyorum, Rabbim bu yolda çok aratmasın bizleri, çok emek veren kardeşlerimide bi an önce versin hayırlı evlatlarını hep böyle dua ettim ben etmeye de edicem. Mübarek 3 aylarda allah hepimizin duasını kabul eylesin.İnşallah senin için hayırlı olacak olan neyse o olsun canım. Ben hep böyle dua ettim. Doktorum ilk ameliyat bir ihtimal olabilir dedi opudan sonra tekrar film istedi. Bende inşalllah düzeltilmesi gerekse düzeltilecek birşey olsun diye dua ettim hep. Filmde yapışıklık çıktı geçmiş kürtajlarımdan olmuş. Yapışıklık olduğundan mecbur histereskopi olcak dedi doktorum. Ameliyat anındada karar vericez t şeklini düzeltip düzeltmemeyi dedi. Sonra girince gercekten dar olduğunu görmüşler düzeltmişler sonradan videolarınıda izlettiler.
Hayırlısı olsun inşaşlah senin adına tabi inşallah gerek kalmasın ameliyatax hiç bir sorun çıkmadan bebeğini kucağına al
Hemde bu topiktehelal olsun
Topikte sabırlı çok canm hakkini yemeyelim :))Hemde bu topikte
Eğer öyle dediyse iyidir. Canim e2 biraz düşük gibi sadeceKızlar şimdi ben adetimin 3.günündeyim tahlil sonuçlarım şu şekil,
e2 : 11.5
LH :51.5
FSH:66.4
Progesteron :0.0858
Hemşire çok iyi sonuçların dedi sizce nasıl.
Bende yapamamTopikte sabırlı çok canm hakkini yemeyelim :))
Aslında en güzeli de işte yapamiyoruz ben bı dünya şeye sabrediyorum ama transfer sonrasina çixx yapanlara da helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?