- 12 Mart 2019
- 16.612
- 35.987
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.241
Hayırlısı olsun cok stresli bi süreç gerçektenBen de adetimden sonra olcam transferi yaklaşık 2 3 hafta sonra. Çok heycanlıyım
Ben ilk transferimi oldum demin pcos’um ve sağ tüpüm kapalı olduğu için tüp bebek istedik 13 yumurta toplandı 9 tanesi döllendi 2 tanesi blast seviyesindeymiş. Geriye sadece 1 yumurtam kaldı onu da dondurduk. İnşallah çok çok sağlıklıdır embriyolarımızMerhaba arkadaşlar 2.tüp bebek denemem. İlkinde 3 transferim oldu ve kimyasal genelikle sonuçlandı. 2.tüp bebek sürecim. Yumurta toplama işlemim gerçekleşti. 12 yumurtadan 4 tanesi sağlam kaldı ve 5.gün embriyosu 4 embriyom var şu an. Transfer için adet dönemini bekliyorum. 4 tane embriyo sayısı az mı acaba
Hayırlı olsuuun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınn. ❤Ben ilk transferimi oldum demin pcos’um ve sağ tüpüm kapalı olduğu için tüp bebek istedik 13 yumurta toplandı 9 tanesi döllendi 2 tanesi blast seviyesindeymiş. Geriye sadece 1 yumurtam kaldı onu da dondurduk. İnşallah çok çok sağlıklıdır embriyolarımız
Ahahah yaa hiç güleceğim yoktuAnna o kadarcık mıkız bu niye bu kadar minnak benim bebi sığar mı oracığa
İşte bende biraz öyle biraz böyle yaptım ama inşallah bir yerde yanlış yapmamışımdır. Çünkü arada çıkıp ofisime falan girtimCanım çoğu doktor hayatına devam et diyor ben daha önce üç kez transfer süreci geçirdim iki kez hamile kaldım.
Hepsinde de hiçbir iş yapmadım hasta gibi de yatmadım oturdum uzandım evin içinde yürüdüm kalktım kahvaltımı yaptım yemeğimi yedim mutfakta.
İğneye seruma gittim geldim arabayla ama üç kat merdiven inip çıkarak.
bundada bu şekilde yapıcam
Tercih biraz da i tutunma meselesi sadece yatmayla alakalı birşey değil olacağı varsa olurİşte bende biraz öyle biraz böyle yaptım ama inşallah bir yerde yanlış yapmamışımdır. Çünkü arada çıkıp ofisime falan girtim
Yani evde çorba yaptım ufak tefek temizlik işleri falan
Ağır kaldırmadan ama
Doktor herhalde yanlış yönlendirmez dedim
Ama burda da gebelerde yatarak geçirmişler
Hayır tabikide aslında ne sizin yaptığınız ne bizim yaptığımız yanlış değil hareketsiz kalmadıkça ağır iş yapmadıkça ikisi de doğru.İşte bende biraz öyle biraz böyle yaptım ama inşallah bir yerde yanlış yapmamışımdır. Çünkü arada çıkıp ofisime falan girtim
Ağır kaldırmadan ama
Pembemavide nevin özsaraçBursa'da doktorunuz kim acaba
Ben transfer olali 17 gün oldu nerdeyse, her gün mutfaga girdim, evde yürüyüsler yapiyorum. Şeker hastasiyim, mecbur yürüyorum sekerim yükselmesin diye. Burda ki diğer arkadaslarda da sürekli yatan olmadi. Agir kaldirmadan temizlikti süpürgeydi yapmadan hareket etmeyi saglikli buluyorum. Süpürge yapan poztif gören de var. Buna biraz kisinin kendini bilip karar vermesi gerekir.İşte bende biraz öyle biraz böyle yaptım ama inşallah bir yerde yanlış yapmamışımdır. Çünkü arada çıkıp ofisime falan girtim
Ağır kaldırmadan ama
Latteeee vuruldun mu prolutonu kuzuİlk Depot günüm bugün çok korkuyorum
Ya yok eşimi bekliyorum geç gelecegi tuttu işi uzamışLatteeee vuruldun mu prolutonu kuzu
Kesinlikle canım cok doğru yazmışsınBen transfer olali 17 gün oldu nerdeyse, her gün mutfaga girdim, evde yürüyüsler yapiyorum. Şeker hastasiyim, mecbur yürüyorum sekerim yükselmesin diye. Burda ki diğer arkadaslarda da sürekli yatan olmadi. Agir kaldirmadan temizlikti süpürgeydi yapmadan hareket etmeyi saglikli buluyorum. Süpürge yapan poztif gören de var. Buna biraz kisinin kendini bilip karar vermesi gerekir.
Merhabalar hoşgeldinizMerhabalar. Bende dün (17 ocak) transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Test günüm 30 ocak. Dilerim herkes güzel haberler alır
Mucizen seninle olur inşallahMerhabalar. Bende dün (17 ocak) transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Test günüm 30 ocak. Dilerim herkes güzel haberler alır
Anladım canımYa yok eşimi bekliyorum geç gelecegi tuttu işi uzamış
7 de anca bugün ve cumartesi 7 de olurum sonrasını aile hekiminde olurum öğlen
Tepkimi mi merak ettin
Bende insilün direnci Bi ara çok yüksekti 14 fln Dı ama onu dahiliye Dr u hesaplıyor bende 1 seneyi geçkin matofin 500 mg kullanıyorum en son 5 kusur çıktı insilün direnci değeri hemoglobin a1c1 5 kusur değerlerde insulun açlıkta 80 çıkmıştı tüp bebek denemesi öncesi Dr um bırakma ilacı hamile kalırsanda devam edicez matofine dedi ben hem spor hemde ilaçla düşürdüm insilun drencimi buda tutunmaya engelmiş yüksek olması ama şükür düşürmüştüm ama yinede negatif olduBen transfer olali 17 gün oldu nerdeyse, her gün mutfaga girdim, evde yürüyüsler yapiyorum. Şeker hastasiyim, mecbur yürüyorum sekerim yükselmesin diye. Burda ki diğer arkadaslarda da sürekli yatan olmadi. Agir kaldirmadan temizlikti süpürgeydi yapmadan hareket etmeyi saglikli buluyorum. Süpürge yapan poztif gören de var. Buna biraz kisinin kendini bilip karar vermesi gerekir.
Hayırlısı bakalım girdim bi yola bugğn ilaçlara başladım 4 gün boyunca sabah bir estrofem 1 coraspin akşam bir estrofem bir folbiol.. Diper 4 günde bunlara ek öğlen 1 estrofem. Tamamı tok olarak. 2 gün sonunda 26 sında rahim kontrolü yeterince kalınlaştıysa eğer ameliyata gerek yok ama kalınlaşmazsa ameliyat malesefAhahah yaa hiç güleceğim yoktucanım sığardır heralde zaten genişleyen bir organ rahim ama bazı doktorlarda düzeltilmesi gerektiğini söylüyor. Ama tabi o t ve y şekillerde. Bu tipte gereklimi bilmem
Ya ben aylarca tüm tedavilerimde progestan oldum kalçadan.Anladım canımaynen benim ilk deneyimim fenaydıı ama dünki gerçekten o kadar acımadı. Vuran kişiye göre baya değişen bir iğne inşallah eli hafife denk gelirsin baştan uyar ilacı çok yavaş versin
Hayırlı olsunMerhabalar. Bende dün (17 ocak) transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Test günüm 30 ocak. Dilerim herkes güzel haberler alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?