Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok tüp bebekte de iyi normal dogaldan olsa takviye ile filan yine iyi olur merak etme estrofemle beslenir

Canm nabicaksin hepsi de palavra değildir de herkes bı yerde cebini de elbet düşünüyor Allah doğru doktorla doğru hastanelerle karşılaştırsın vicdanlisi da var vicdansizi da

Canm nabicaksin hepsi de palavra değildir de herkes bı yerde cebini de elbet düşünüyor Allah doğru doktorla doğru hastanelerle karşılaştırsın vicdanlisi da var vicdansizi da
Aynen öyle Rabbim bizi vijdanlı doktorlar ile karşılaştırsın çok iyi doktorlar var mı var ama bu tüp bebek sektöründe gerçekten çok acımasızlar.

Hayatına tabiki devam edeceksin sadece ağır işler yapmayıp kendini yormayacaksin niye içinizi umutsuzluk kaplasin ki sonuçta bende evin içinde put gibi yatmadım sürekli biseyler yaptım yattım uzandım iş yapmadım sadece kendimi yormadim.Rahat olun ve umutlu olun gerisi iyi olacak zaten bu kadar çok düşünürseniz kendinizi yipratirsiniz sonuçta pamuk ipliği ile bağlı değil embriyolar

Canim merhqba nasilsin transfer oldun mu

Evet benimde aynısı oldu sonda takıyorlar sonda ile mesaneyi dolduruyor sonra fazlasınıntekrar boşaltıyorlar:)

Amin canım inşallah hepimize nasip olsun kavışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…