- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.281
İnşAllah gerçekten öyledir nedense bu tüp bebek merkezlerinin söylediği ne iyi şeylere ne kötü şeylere inanasım gelmiyor hep bş palavra varmış gibi geliyor.Eğer öyle dediyse iyidir. Canim e2 biraz düşük gibi sadece
Yok tüp bebekte de iyi normal dogaldan olsa takviye ile filan yine iyi olur merak etme estrofemle beslenirİnşAllah gerçekten öyledir nedense bu tüp bebek merkezlerinin söylediği ne iyi şeylere ne kötü şeylere inanasım gelmiyor hep bş palavra varmış gibi geliyor.
Estrofeme yeni bugün başladım ama yünede düşük mü
Bende yapamam
Canm nabicaksin hepsi de palavra değildir de herkes bı yerde cebini de elbet düşünüyor Allah doğru doktorla doğru hastanelerle karşılaştırsın vicdanlisi da var vicdansizi daİnşAllah gerçekten öyledir nedense bu tüp bebek merkezlerinin söylediği ne iyi şeylere ne kötü şeylere inanasım gelmiyor hep bş palavra varmış gibi geliyor.
Estrofeme yeni bugün başladım ama yünede düşük mü
Ben de 17 ocakta transfer oldum 27 sinde test günüm. İnşallah hepimiz mutlu haberler alırızMerhabalar. Bende dün (17 ocak) transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Test günüm 30 ocak. Dilerim herkes güzel haberler alır
Aynen öyle Rabbim bizi vijdanlı doktorlar ile karşılaştırsın çok iyi doktorlar var mı var ama bu tüp bebek sektöründe gerçekten çok acımasızlar.Canm nabicaksin hepsi de palavra değildir de herkes bı yerde cebini de elbet düşünüyor Allah doğru doktorla doğru hastanelerle karşılaştırsın vicdanlisi da var vicdansizi da
Kullandığım ilaçlar günde 4 tane estrofem sabah 2 akşam 2 lutinus fitil sabah 2 akşam 2 progestan dex iğne ve coraspin 1 adetPeki kan sulandırıcı falan kullandınız mı
Yani hareketsiz kalmaman gerek demişti bana doktorum kan akışı açısındann
Hayatına tabiki devam edeceksin sadece ağır işler yapmayıp kendini yormayacaksin niye içinizi umutsuzluk kaplasin ki sonuçta bende evin içinde put gibi yatmadım sürekli biseyler yaptım yattım uzandım iş yapmadım sadece kendimi yormadim.Rahat olun ve umutlu olun gerisi iyi olacak zaten bu kadar çok düşünürseniz kendinizi yipratirsiniz sonuçta pamuk ipliği ile bağlı değil embriyolarVe bu konuda kafam o kadar karıştı ki
Doktorum çok iyi bir doktor ve hayatına aynen devam et dedi
İlk 2 gün yattım ama sonra kan akışı olmaz diye yanlış birşey yapmıyım diye hayatıma büyük ölçüde devam ettim
Şimdi siz öyle deyince de içimi bir umutsuzluk kapladı
Canim merhqba nasilsin transfer oldun muMerhaba kızlar bende ekim ayında opu oldum. 31 yaşındayım Pcos var. 22 yumurtadan 7 tanesi döllendi ama sadece 1 tanesi 5.gün donduruldu.kalitesi de 2bb. 1 embriyo ve 2bb olduğu için biraz üzgünüm2 ocak da transfer günüm
Evet benimde aynısı oldu sonda takıyorlar sonda ile mesaneyi dolduruyor sonra fazlasınıntekrar boşaltıyorlar:)Canım ben transfer için işleme girdigimde içtiğim suyu yeterli görmedikleri için bir alet ile bütün mesanemi su ile doldurdular fazla su içecem diye kendini kasma ben de idrar tutamam normalde ama işlem o kadar kısa olunca dayaniyorsun girişim cikisim on dk üstelik içinde mesane işlemi de var
Beyaz çubukları sevmiyorummhelal olsun
Sabrımın sonu selamet olur umarımmVallahi helal
Hadi bakalm güzel haberler ver yarın bize
Benimde çok var.. İlaçlar aşırı yapıyorrr tutma sal gitsinKızlar transferden sonra sizde de çok gaz oldu mu? Benim çok gazım var
Amin canım inşallah hepimize nasip olsun kavışmakAminn kuzum bende hep hayırlısı ne ise o olsun istiyorum, Rabbim bu yolda çok aratmasın bizleri, çok emek veren kardeşlerimide bi an önce versin hayırlı evlatlarını hep böyle dua ettim ben etmeye de edicem. Mübarek 3 aylarda allah hepimizin duasını kabul eylesin.
Sana da çok geçmiş olsun canım benim dilerim bi an önce evladına kavuşursun
Çixx ne demekTopikte sabırlı çok canm hakkini yemeyelim :))
Aslında en güzeli de işte yapamiyoruz ben bı dünya şeye sabrediyorum ama transfer sonrasina çixx yapanlara da helal olsun
Siz nerde yaptırıyorsunuzAnladım. Ben de bursa'da yaptırıyorum da. Aynı mı acaba diye merak etmiştim
Cık cık yani yok nooo hayır demek:)Çixx ne demek
Marifet çubukta olsa bende sevmezdim de canm işte o sadece araci nabsin:))Beyaz çubukları sevmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?