Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar ben dün size sormuştum gebelik aşısı yaptıracağım idrara sıkışık yapılıyormuş korkuyorum diye.. Önce rahim ölçüldü 11,5 çıktı e2 ve progesteron tahlillerim de iyi gelince işlem için su içmeye başladım. 10da alırız dediler ben de ona göre 750 ml falan su içtim. Fakat 11 gibi odaya geçtik doktor falan yok Hemşireye söyleyip 1 bardak kadar yaptım. 12 gibi aldılar işlem 2 dk sürdü zaten. Çok basit bir işlemmiş o ilaç ile rahim yıkandı. Hemşire çok güzel sıkışmışsınız dedi. Ama doktor transferde bu kadar içmenize gerek yok dedi daha azı da yeterli olurmuş. Birazını Yaptığım için de hiç zorlanmadım. Eğer transfer olacak olan varsa yarım litre için yeterli 1 buçuk saat öncesinde.

Şimdii 24üne transfer planlandı sabah akşam estrofem ağızdan ve fitil olarak yani toplam 4 tane, Lutinus fitil sabah 2,akşam 2, bir de prolutex her gün 2 flakan göbek çevresinden yapacağım gebelik sonucunu alana kadar. Transfer günü de kasılma önleyici serum yapılacak ve 2 embriyo transfer edilecek. Transfer günü de folik aside başlayacağım. Hepimiz güzel haberler alalım

Şimdi ne işlemi oldunbcanm sen hadi hayırlısıyla gelsin o günde

Allah seni canim bende öyle anladigini şimdi anladım kontrole gittin mi canm gün verdim dokyor
Dün gitttim canım işte pazartesiye kadar ilaçlara devam pazartesi son kontrol 28ide bir aksilik olmazsa transfer dedi

Benimde çok var.. İlaçlar aşırı yapıyorrr tutma sal gitsin

Evet ,aynı dert bendede var. İlaçlar yapıyor bence
Evet kuzenim kadın doğum dr ona sordum o da ilaçlardan olur dedi bugün ilk günüm hiç bir belirti yok gibi. Gerçi kendimi dinlemek de istemiyorum daha önceki aylar hepsini yaşadım hep negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…