- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.221
Adet tarihin ne zaman?Bugün transferimin 9.günü dün beta negatif gelmişti, bugün akşam bi daha yaptırmamı istedi doktorum, sizce yükselme olma ihtimali var mı yaainanılmaz kasık ağrım var bide adet olacak gibiyim hiç geçmedi
Evt o daha iyi imişben aşılamada bılmıyordum ama şuan öğrendım.. bence hıc bır fark yok..
ama doktorlar o an bence onu dusunemıyor...
yazıp gondeıryorlar ,
evet daha ıyıyıse onu yazın yanı dımı ne saçma yaa...
popodan olana daha ıyı mı dedıler ? progestan için
bakalım bana ne yazcak sonrasında..Evt o daha iyi imiş
İnşallahh güzel sonuçlar alırızAynı şeyleri yaşamışız yaşımız genç eşim ve ben kanlarımız da genetik baktırdık oda temiz.
Ama beş senedir bu işin içerisindeyiz artık bir boş gebelik bir anomalili gebelik geçirince embriyo da kalmayınca bir dahaki deneme genetik taramalı olacak denildi bize.
Hiçbir şey çıkmasa da işimizi şansa bırakmamak adına yapıldı.
İnşallahİnşallahh güzel sonuçlar alırızsizin transferiniz ne zaman
YaaGayet güzel sayısı benim 22 yumurtadan elde 3 tane 3. Gün dondurulmuş embriyo kaldı :/ ilk transferim tuttu ama ne yazık ki düşük yaptım. Geriye kalan iki taneyi 13 Ocak transfer oldum bugün 5. Günüm beklemedeyim bakalım
Hadi inşallah güzel sonuçlar olur. Tek embriyo mu transfer olcak. 5.gün embriyosu muyduİnşallah
Pazartesi olacak
Kız öyle şey olurmu. Sadece ilaç verilmeden önce verilirken ve verildikten sonra ard arda görüntüler alınıyor. Sana o yüzden öyle gelmiştir. Bu senin rahmin kırmızı işaretlediğim yerGaliba doktorda bunu demek istedi canım tabi ama senin ki kadar anlaşılır ne net değilİşin kötüsü ben senşn gördüğün yarım üçgenide görmüyorum sanki orda kocaman bi karın boşluğu dılında bişey yok gibi rahim namına bişey yok sanki. Valla ilaçla adet olmasam rahmim yok diyecem o denli görmüyorum ben bişi
Ben sürecimi annemde geçirdim yattım uzandım hep evdeydim iş hiç yapmadım yürüyüşleri evde yaptım ara ara 15 20 dk.İlaçlarımı saati saatine aldım bide bol bol meyve sebze kuruyemis yedim.Belirtilerim transferin 4.gününden sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu adet olacakmışım gibi ama hiç kanamam olmadı.Son 3 gündür de göğüsler de şişlik oluştu ve beyaz akintilarim oldu
Peki kan sulandırıcı falan kullandınız mıBen sürecimi annemde geçirdim yattım uzandım hep evdeydim iş hiç yapmadım yürüyüşleri evde yaptım ara ara 15 20 dk.İlaçlarımı saati saatine aldım bide bol bol meyve sebze kuruyemis yedim.Belirtilerim transferin 4.gününden sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu adet olacakmışım gibi ama hiç kanamam olmadı.Son 3 gündür de göğüsler de şişlik oluştu ve beyaz akintilarim oldu
Anna o kadarcık mıKız öyle şey olurmu. Sadece ilaç verilmeden önce verilirken ve verildikten sonra ard arda görüntüler alınıyor. Sana o yüzden öyle gelmiştir. Bu senin rahmin kırmızı işaretlediğim yer
Evet pgt li oldugu için hem 5. Gün hem tek embriyo transferi oluyorHadi inşallah güzel sonuçlar olur. Tek embriyo mu transfer olcak. 5.gün embriyosu muydu
3gün sonra görünüyor, ama tabi bi ton ilaç iğne kullanıyorumAdet tarihin ne zaman?
Ve bu konuda kafam o kadar karıştı kiBen sürecimi annemde geçirdim yattım uzandım hep evdeydim iş hiç yapmadım yürüyüşleri evde yaptım ara ara 15 20 dk.İlaçlarımı saati saatine aldım bide bol bol meyve sebze kuruyemis yedim.Belirtilerim transferin 4.gününden sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu adet olacakmışım gibi ama hiç kanamam olmadı.Son 3 gündür de göğüsler de şişlik oluştu ve beyaz akintilarim oldu
Evet ilaç kullanıyoruz ama en fazla bir kaç gün geciktirir gelecek olam her türlü geliyor bence3gün sonra görünüyor, ama tabi bi ton ilaç iğne kullanıyorum
İnşallah olumlu güzel sonuç olur. Sonucu aldıgınızda lütfen bana da söyler misinizEvet pgt li oldugu için hem 5. Gün hem tek embriyo transferi oluyor
Ben de adetimden sonra olcam transferi yaklaşık 2 3 hafta sonra. Çok heycanlıyımİnşallah olumlu güzel sonuç olur. Sonucu aldıgınızda lütfen bana da söyler misiniz
Canım çoğu doktor hayatına devam et diyor ben daha önce üç kez transfer süreci geçirdim iki kez hamile kaldım.Ve bu konuda kafam o kadar karıştı ki
Doktorum çok iyi bir doktor ve hayatına aynen devam et dedi
İlk 2 gün yattım ama sonra kan akışı olmaz diye yanlış birşey yapmıyım diye hayatıma büyük ölçüde devam ettim
Şimdi siz öyle deyince de içimi bir umutsuzluk kapladı
Tabiki deİnşallah olumlu güzel sonuç olur. Sonucu aldıgınızda lütfen bana da söyler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?