Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evt o daha iyi imiş

İnşallahh güzel sonuçlar alırız sizin transferiniz ne zaman

Yaa inşallahh bu transferiniz olumlu sonuclanır.

Kız öyle şey olurmu. Sadece ilaç verilmeden önce verilirken ve verildikten sonra ard arda görüntüler alınıyor. Sana o yüzden öyle gelmiştir. Bu senin rahmin kırmızı işaretlediğim yer

Eklentiler

• 64400309-98C2-4C69-B232-E01308542B48.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 48
A akkas45 bende transfer sonrası sürecini merak edenlerdenim
Hayatına aynen devam mı ettin yatarak mı geçirdin
Ben sürecimi annemde geçirdim yattım uzandım hep evdeydim iş hiç yapmadım yürüyüşleri evde yaptım ara ara 15 20 dk.İlaçlarımı saati saatine aldım bide bol bol meyve sebze kuruyemis yedim.Belirtilerim transferin 4.gününden sonra kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu adet olacakmışım gibi ama hiç kanamam olmadı.Son 3 gündür de göğüsler de şişlik oluştu ve beyaz akintilarim oldu

Peki kan sulandırıcı falan kullandınız mı
Yani hareketsiz kalmaman gerek demişti bana doktorum kan akışı açısındann

Ve bu konuda kafam o kadar karıştı ki
Doktorum çok iyi bir doktor ve hayatına aynen devam et dedi
İlk 2 gün yattım ama sonra kan akışı olmaz diye yanlış birşey yapmıyım diye hayatıma büyük ölçüde devam ettim
Şimdi siz öyle deyince de içimi bir umutsuzluk kapladı

Canım çoğu doktor hayatına devam et diyor ben daha önce üç kez transfer süreci geçirdim iki kez hamile kaldım.
Hepsinde de hiçbir iş yapmadım hasta gibi de yatmadım oturdum uzandım evin içinde yürüdüm kalktım kahvaltımı yaptım yemeğimi yedim mutfakta.
İğneye seruma gittim geldim arabayla ama üç kat merdiven inip çıkarak.
bundada bu şekilde yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…