- 11 Mart 2016
- 476
- 531
- 103
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.321
Aa sizin test gününüz erkenmis. Ben de 17 ocakta transfer oldum. 29 ocak test günüm
Burda birine 7 gün demişlerHayırlı olsun sizede. Hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun inşaallah. Bana 30’u dediler ama ben 27 sinde test yapmayı düşünüyordum açıkcası
Bana dedi :)) ben de öyle yapıcamBurda birine 7 gün demişlerben de 7. Gün idrar testi yapcam sanırım
Ay hamile kalalımda o önemli değilYani kilo kilo
Proluton bi beni yamulttu galibaCanım ben proluton oluyorum progestan kadar ağrı yapmadı
İnşallah canım hayırlısıula bakalımHadi inşallah kolayca gelsin geçsin
Transferiniz ne zaman. Orda ne kadara mal oldu benim 1 yıllık embriyo dondurmayla birlikte bütün tedavi 35 bini bulduAcıbadem hastanesinde
Aslan gibi sedyeden bi kalkışım bide geri yatışım vardıNasılsınnnacımadı de
Canım hangi şehirde hangi doktora gidiyorsun, ne güzel doktor baştan bütün önlemleri almışş.. İnşallah sağlıkla ilk seferde tutunur minnoşunKızlar ben dün size sormuştum gebelik aşısı yaptıracağım idrara sıkışık yapılıyormuş korkuyorum diye.. Önce rahim ölçüldü 11,5 çıktı e2 ve progesteron tahlillerim de iyi gelince işlem için su içmeye başladım. 10da alırız dediler ben de ona göre 750 ml falan su içtim. Fakat 11 gibi odaya geçtik doktor falan yokHemşireye söyleyip 1 bardak kadar yaptım. 12 gibi aldılar işlem 2 dk sürdü zaten. Çok basit bir işlemmiş o ilaç ile rahim yıkandı. Hemşire çok güzel sıkışmışsınız dedi. Ama doktor transferde bu kadar içmenize gerek yok dedi daha azı da yeterli olurmuş. Birazını Yaptığım için de hiç zorlanmadım. Eğer transfer olacak olan varsa yarım litre için yeterli 1 buçuk saat öncesinde.
Şimdii 24üne transfer planlandısabah akşam estrofem ağızdan ve fitil olarak yani toplam 4 tane, Lutinus fitil sabah 2,akşam 2, bir de prolutex her emlegün 2 flaan göbek çevresinden yapacağım gebelik sonucunu alana kadar. Transfer günü de kasılma önleyici serum yapılacak ve 2 embriyo transfer edilecek. Transfer günü de folik aside başlayacağım. Hepimiz güzel haberler alalım
OyyyyAslan gibi sedyeden bi kalkışım bide geri yatışım vardı
Ya ilacı verirken yandı baya iyim dedim kalktım bidaha geri yattım iki dakka sonra kalktım bu hala yanıyo ama
İnşCanım hangi şehirde hangi doktora gidiyorsun, ne güzel doktor baştan bütün önlemleri almışş.. İnşallah sağlıkla ilk seferde tutunur minnoşun
Sağlıkla pozitif olsunnn inşallahEv, et kuzenim kadın dom dr ona sordum o da ilaçlardan olur dedibugün ilk günüm hiç bir belirti yok gibi. Gerçi kendimi dinlemek de istemiyorum daha önceki aylar hepsini yaşadım hep negatif
Sağol bebegimOyyyyovala bol bol yayılsın ilaç canım. Şifaa olsun
Bende gebelik aşısı yaptırdım doktorumun önerisiyle transferden hemen sonra hastaneden cıkmadan :) inşalllahhh sizde pozitifi görürsünüzzKızlar ben dün size sormuştum gebelik aşısı yaptıracağım idrara sıkışık yapılıyormuş korkuyorum diye.. Önce rahim ölçüldü 11,5 çıktı e2 ve progesteron tahlillerim de iyi gelince işlem için su içmeye başladım. 10da alırız dediler ben de ona göre 750 ml falan su içtim. Fakat 11 gibi odaya geçtik doktor falan yokHemşireye söyleyip 1 bardak kadar yaptım. 12 gibi aldılar işlem 2 dk sürdü zaten. Çok basit bir işlemmiş o ilaç ile rahim yıkandı. Hemşire çok güzel sıkışmışsınız dedi. Ama doktor transferde bu kadar içmenize gerek yok dedi daha azı da yeterli olurmuş. Birazını Yaptığım için de hiç zorlanmadım. Eğer transfer olacak olan varsa yarım litre için yeterli 1 buçuk saat öncesinde.
Şimdii 24üne transfer planlandısabah akşam estrofem ağızdan ve fitil olarak yani toplam 4 tane, Lutinus fitil sabah 2,akşam 2, bir de prolutex her gün 2 flakan göbek çevresinden yapacağım gebelik sonucunu alana kadar. Transfer günü de kasılma önleyici serum yapılacak ve 2 embriyo transfer edilecek. Transfer günü de folik aside başlayacağım. Hepimiz güzel haberler alalım
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahBenim ilk denemem tüp bebek o yüzden bilmiyorum hiçtesti verdim 1 saat oldu bakalım sonuç ne diyecek bugün
Makrofaj aşısı mı?Bende gebelik aşısı yaptırdım doktorumun önerisiyle transferden hemen sonra hastaneden cıkmadan :) inşalllahhh sizde pozitifi görürsünüzz
Aaaa umarım birşeyiniz yokturYa benim başıma gelenler yıllarca bu anı bekle herşeyden kendini sakınmaya başla merdivenden düş pata küteolacak iş mi
İlk adetimden sonra 2 hafta kadar sonra inşallah. Benim de dondumayla birlikte 34 bin fln. Ayrıca transferde de alınacak belli bi ücret. Zaten ilaçlar çok pahalı ya. Sadece yumurta toplamadan önce lullandıgım iğneler 10 bin lira civarı tuttu. Hem maddi hem manevi çok zor bi süreçTransferiniz ne zaman. Orda ne kadara mal oldu benim 1 yıllık embriyo dondurmayla birlikte bütün tedavi 35 bini buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?