Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aa sizin test gününüz erkenmis. Ben de 17 ocakta transfer oldum. 29 ocak test günüm

Hayırlı olsun sizede. Hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun inşaallah. Bana 30’u dediler ama ben 27 sinde test yapmayı düşünüyordum açıkcası
Burda birine 7 gün demişler ben de 7. Gün idrar testi yapcam sanırım

Canım hangi şehirde hangi doktora gidiyorsun, ne güzel doktor baştan bütün önlemleri almışş.. İnşallah sağlıkla ilk seferde tutunur minnoşun

Bende gebelik aşısı yaptırdım doktorumun önerisiyle transferden hemen sonra hastaneden cıkmadan :) inşalllahhh sizde pozitifi görürsünüzz

Transferiniz ne zaman. Orda ne kadara mal oldu benim 1 yıllık embriyo dondurmayla birlikte bütün tedavi 35 bini buldu
İlk adetimden sonra 2 hafta kadar sonra inşallah. Benim de dondumayla birlikte 34 bin fln. Ayrıca transferde de alınacak belli bi ücret. Zaten ilaçlar çok pahalı ya. Sadece yumurta toplamadan önce lullandıgım iğneler 10 bin lira civarı tuttu. Hem maddi hem manevi çok zor bi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…