- 24 Şubat 2022
- 249
- 407
- 33
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.341
Vallahi aşının ne adını ne sanını bilmiyorum sorma gereği duymadım çok detYlarla ilgilenmeyi sevmiyorum ben doktoruma cok güvendim ne derse uyguladım sadece. Gebelik aşısı dedi bilimsel birşey yok ama %5 bile olsa bizim için önemli yap dedi:)Makrofaj aşısı m
Belim popom bacağımı saymazsak iyiyimYa benim başıma gelenler yıllarca bu anı bekle herşeyden kendini sakınmaya başla merdivenden düş pata küteolacak iş mi
Testim negatif, ben aranızdan 2 hayırla ayrılıyorum canlarHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ya çok üzüldüm sizin adınıza inşallah tez zamanda pozitif haberlerinizi alırızTestim negatif, ben aranızdan 2 hayırla ayrılıyorum canlarnapalım dediğimiz gibi sağlık olsun hayırlısı olsun, doktorum en erken 2 ay sonra transfer olabilir dedi. Bu konuda deneyimi olanlar var mı acaba. 2 tane 4AA kalite embriyom var şuan kavuşmayı bekleyen zamanı gelince
Aminn inşallahHayırlı olsuuun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınn. ❤
YokKızlar bilmediğimden ve merak ettiğimden soruyorumm transferden sonra embriyo akıp çıkmaz de mi
Beni de progestan yamultmustuProluton bi beni yamulttu galibagerçi 2. Vurulduğumda şükür az acıdı ama yine de acıdı yani
Ben bugun naptım. 1 tane erken gebelik 1 tane normal test aldım attım çantaya. Tabi ortada fol yok yumurta yoksabah test yapacak olan var mıııı?
Ben değilimsabah test yapacak olan var mıııı?
Maşallah hazır etmiş bileBen bugun naptım. 1 tane erken gebelik 1 tane normal test aldım attım çantaya. Tabi ortada fol yok yumurta yok
Maşallah hazır etmiş bile
Olsun bu bir niyettir mesajdirYanlız dediğim gibi daha transfer olacağım bile belli değil
Bende sadece 1 tane normal kaset test varBen bugun naptım. 1 tane erken gebelik 1 tane normal test aldım attım çantaya. Tabi ortada fol yok yumurta yok
Yarın yap yada cuma5.gune gidiyorumpanik atak olacam bu transferlerde ben
Ben gidiyim meditasyon yapayım akşamları bana birşeyler oluyor nedenseYarın yap yada cuma
Sen yarın sabah yap benceOlsun bu bir niyettir mesajdir
Aaa tabikide öyledirBen gidiyim meditasyon yapayım akşamları bana birşeyler oluyor nedensecuma yapacagim canm ben sabırlı bı insanım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?