Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben bugun naptım. 1 tane erken gebelik 1 tane normal test aldım attım çantaya. Tabi ortada fol yok yumurta yok
Ben de transfer olmadan, bitkisel bulasık makinesi tableti, bitkisel sivi sabun ve doğal çamasir suyu siparis ettim
Çok şükür ben kullanmaya başladim. Senin testlerinde pozitif sonuç olarak işine yarar ins

Ben de transfer olmadan, bitkisel bulasık makinesi tableti, bitkisel sivi sabun ve doğal çamasir suyu siparis ettim
Çok şükür ben kullanmaya başladim. Senin testlerinde pozitif sonuç olarak işine yarar ins
Seninki geleceğe yatırım iyi olmuş doğal çamaşır suyu nasıl oluyor

Bilemicem canım bunda biraz tedirginim neden se ya
Haklısın canım ilk seferde olduğu gibi olmuyor insan. Kafamdan 1500 tane senaryo geçiyor. Anlıyorm seni yani ama hayırlısı olsun test yapsak da yapmasak eninde sonunda öğreneceğiz. Güzel olacak herşey inşallah

Bak bunlar daha mantıklıymış canım iyi yapmışsın darısı bize inşallah

5 bence normal 6 da iyi fena değil herkes kendini az çok bilir öncesinde hamilelik yaşayan idrar testlerine yansımasını yanlısı dogruyu ayırt eder bence canm
5. Gün cıkmıştı geçen hamileliğmde ozaman 2 embriyo transferi olmuştuk ikiside tutmuştur erken cıkar diye yaptım biri tutmuştu ama çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…