- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.361
Teşekkürler
Bizi meraktan çatlatma da al dursun evdeBende sadece 1 tane normal kaset test var
Bitane daha alırım transfer sornası
Dursun dursun 6. Gün yaparım yada 7Bizi meraktan çatlatma da al dursun evde
7 gün durana bitane gebelik testi bedavaDursun dursun 6. Gün yaparım yada 7
Cuma daha iyi sanki yarın evde yokum Allah'tan elim kaşinir di benm yoksaSen yarın sabah yap bence
Yok ya 5. Gün yaparsın ilk idrarlaDursun dursun 6. Gün yaparım yada 7
O zman cuma kesin yap canım,Cuma daha iyi sanki yarın evde yokum Allah'tan elim kaşinir di benm yoksa
Durabilirsem tabiii7 gün durana bitane gebelik testi bedava
Bilemicem canım bunda biraz tedirginim neden se yaYok ya 5. Gün yaparsın ilk idrarla
İnşallah canmO zman cuma kesin yap canım,hayırlısı olsun inşallah
Ben bugun naptım. 1 tane erken gebelik 1 tane normal test aldım attım çantaya. Tabi ortada fol yok yumurta yok
5 bence normal 6 da iyi fena değilDurabilirsem tabiii
O oyle oluyor birazBilemicem canım bunda biraz tedirginim neden se ya
Seninki geleceğe yatırım iyi olmuş doğal çamaşır suyu nasıl oluyorBen de transfer olmadan, bitkisel bulasık makinesi tableti, bitkisel sivi sabun ve doğal çamasir suyu siparis ettim
Çok şükür ben kullanmaya başladim. Senin testlerinde pozitif sonuç olarak işine yarar ins
Haklısın canım ilk seferde olduğu gibi olmuyor insan. Kafamdan 1500 tane senaryo geçiyor. Anlıyorm seni yani ama hayırlısı olsun test yapsak da yapmasak eninde sonunda öğreneceğiz. Güzel olacak herşey inşallahBilemicem canım bunda biraz tedirginim neden se ya
Bak bunlar daha mantıklıymış canım iyi yapmışsınBen de transfer olmadan, bitkisel bulasık makinesi tableti, bitkisel sivi sabun ve doğal çamasir suyu siparis ettim
Çok şükür ben kullanmaya başladim. Senin testlerinde pozitif sonuç olarak işine yarar ins
5. Gün cıkmıştı geçen hamileliğmde ozaman 2 embriyo transferi olmuştuk ikiside tutmuştur erken cıkar diye yaptım biri tutmuştu ama çıkmıştı5 bence normal 6 da iyi fena değilherkes kendini az çok bilir öncesinde hamilelik yaşayan idrar testlerine yansımasını yanlısı dogruyu ayırt eder bence canm
İnşallah canım benimHaklısın canım ilk seferde olduğu gibi olmuyor insan. Kafamdan 1500 tane senaryo geçiyor. Anlıyorm seni yani ama hayırlısı olsun test yapsak da yapmasak eninde sonunda öğreneceğiz. Güzel olacak herşey inşallah
O yetmez sana 2 tane sen ne olacakBende sadece 1 tane normal kaset test var
Bitane daha alırım transfer sornası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?