- 12 Mart 2019
- 16.614
- 35.987
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.381
Ben pozitif gördükten sonra aldırıp devam ediyorum geneldeO yetmez sana 2 tane sen ne olacak
Heee test alan bır koca var yani iyimisBen pozitif gördükten sonra aldırıp devam ediyorum genelde
Doğal içerikli, zararli kimyasallarin olmadigi ya da olabildigince olmadigi diyimSeninki geleceğe yatırım iyi olmuş doğal çamaşır suyu nasıl oluyor
En iyisi yine test yapmamak ama işte ah yapabilsek5. Gün cıkmıştı geçen hamileliğmde ozaman 2 embriyo transferi olmuştuk ikiside tutmuştur erken cıkar diye yaptım biri tutmuştu ama çıkmıştı
Noldu canim devam etmedimiİlk gebeliğimi böyle öğrenmiştim ben 8. Gün testi
Benimki biraz uzun hikaye. 41+1 de doğuma alındım kızım oksijensiz kaldığı için vefat etti. 18 aylık olacaktıNoldu canim devam etmedimi
Yaa canim hakkını helal et uzduysemBenimki biraz uzun hikaye. 41+1 de doğuma alındım kızım oksijensiz kaldığı için vefat etti. 18 aylık olacaktı
AminYaa canim hakkını helal et uzduysemşefaatçin var orda sensiz cennete girmek istemeyecek yüreğine ferahlık versin
Kocaya aldırdıgımı kim söylediHeee test alan bır koca var yani iyimis
Bende 5. Günde böyle öğrenmiştimİlk gebeliğimi böyle öğrenmiştim ben 8. Gün testi
Biz aynı sene cennet annesi olduk arkadaşımlaNoldu canim devam etmedimi
Yaaaa çok üzüldümTestim negatif, ben aranızdan 2 hayırla ayrılıyorum canlarnapalım dediğimiz gibi sağlık olsun hayırlısı olsun, doktorum en erken 2 ay sonra transfer olabilir dedi. Bu konuda deneyimi olanlar var mı acaba. 2 tane 4AA kalite embriyom var şuan kavuşmayı bekleyen zamanı gelince
Benim ki 3. Gündü canım erken gebelikte anca o kadar çıkmıştıBende 5. Günde böyle öğrenmiştimEki Görüntüle 3193959
Benim 9 gün doldu hala belirti yok takılma canımKızlar 5. Günüm doldu ve hiçbir belirti yok
Normal mi sizce
Yaa üzüldüm kızlar çok zor birşey Rabbim bidahaki sefere sevindirsin sizi inşallahBiz aynı sene cennet annesi olduk arkadaşımla
Test gününüz ne zaman sizinBenim 9 gün doldu hala belirti yok takılma canım
Benm gogsum çok acıyor bi ama ilaclardandir çoğunluk ilerleyen zamanlarda olur belirtiler benceKızlar 5. Günüm doldu ve hiçbir belirti yok
Normal mi sizce
Rabbim tez vakitte kucagin doldursun sabır selamet versin canmTestim negatif, ben aranızdan 2 hayırla ayrılıyorum canlarnapalım dediğimiz gibi sağlık olsun hayırlısı olsun, doktorum en erken 2 ay sonra transfer olabilir dedi. Bu konuda deneyimi olanlar var mı acaba. 2 tane 4AA kalite embriyom var şuan kavuşmayı bekleyen zamanı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?