- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.401
Benim de hiç birşey yok biz seninle aynıyız senin de 3. Gün embriyosuydu dimi. Benim acayip gaz sancım var çok fena şiştim yaKızlar 5. Günüm doldu ve hiçbir belirti yok
Normal mi sizce
Cumartesi günüTest gününüz ne zaman sizin
Benm gogsum çok acıyor bi ama ilaclardandir çoğunluk ilerleyen zamanlarda olur belirtiler ben
Evet siz aklımdasınızBenim de hiç birşey yok biz seninle aynıyız senin de 3. Gün embriyosuydu dimi. Benim acayip gaz sancım var çok fena şiştim ya
Şişkinlik bende de var ilaçlar yağıyor galibaBenim de hiç birşey yok biz seninle aynıyız senin de 3. Gün embriyosuydu dimi. Benim acayip gaz sancım var çok fena şiştim ya
Aynisi bendede var davul gibiyim , sanirim ilaclar ödem yapiyor fazlasiylaaaŞişkinlik bende de var ilaçlar yağıyor galiba
Ne yesem şişiyorum
Varsa genelde 5. Gün cıkıyor canımKızlarrr merhaba , öncelikle hepinize canı gönülden sağlıklı gebelikler diliyorumben bugün transfer oldum donmuş emriyolariM vardı ve çok ani bir kararla yazismalari okudumda 5.gün teste cikarmiki ya cizgi, bana 12 gün sonra gel dediler , yani cikarsa asla oladar beklemem
kabız olmamaya dikkat etBirde sayfalar cok birikmis teker teker okuyamadim bana ne onerirsiniz kizlar neyapsam ne etsem ne yesem
Ben 2.transferimde hemen başlamıştım cnm yani doktor böyle daha güzel olur demişti olabiliyor yani ama en iyisi hangisi bilmiyorbu benim ilk denemem. Şimdi bunda negatif olursa bir dahaki denemeyi diğer ay hemen yapıyorlar mı? Burda biri 2 ay sonra demiş döndüm de bulamadım mesajı
Doktora bağlı değişcek o zamanBen 2.transferimde hemen başlamıştım cnm yani doktor böyle daha güzel olur demişti olabiliyor yani ama en iyisi hangisi bilmiyor
Cnm ben çok şükür 3.transferimde pozitifi gördüm.o kadar kaygılı bir süreç ki bende de olmaz olur mu hala var bu durum şaşkın oluyosun her türlü şey aklına geliyor korkuyorsun ama Allah’a güven.ilk az transferlerimde hastanede transfer sonrası kıpırdatmadan yatırdılar 1 saat.işlem masasından bile oynatmadan yatağa aktardılar. Eve geldim annemle aynı apartmandayım WC dışında hiç kalkmadım yemeğimi bile yatağa getirdiler ama olmadı.tabi sonra hem bu durumdan hem ailesel mevzulardan çok stres yaşadım.1 yıl ara verdim tekrar başladım bu sefer başka merkeze geçtim.tam transferime bir kaç gün varken yine kötü bir haber aldım çok stres oldum sonra dedim ki sakin ol rabbim ne derse o ve pozitif düşün dedim senin bebeğin iyi herşey yolunda diğer stres yaptığım mevzuda yoluna girecek ve mutlu olacağız.transfer günü neşeli gittim embriyom 2bb idi. Doktorum önce beni muayene etti herşey yolunda orda sordum 2bb kötü mü olur mu sizce diye dedi ki korkma ben ilerletmeden dondururum şimdi çözeceğim ve 4 saat sonra transfer olacaksın.zaman geldi önce doktor odasına aldı embriyon 4aa oldu şuan gayet iyi şaşkınım tabi dedi ki pozitif olunca oksapar iğne kullan daha önce kimyasal olduğu için. Ben dedim ki aa bir iğne daha dahil oluyor hayatıma yani hem doktorum hem ben pozitif olacak ve oksapar iğneye başlayacağıma inandıkDoktora bağlı değişcek o zamanbütün gün duygudan duyguya koşuyorum. Önce mutlu mıtlu dururken birden ya tutmazsa diye ağlıyorum. Aldığımız hormon ilaçlarından galiba sizde de oluyor mu
Benim başından beri o kadar güzel ilerledi ki sürecim çok umutlandım ama onda bile beynim bir süre sonra “tutmazsa çok üzüleceksin ama” demeye başlıyor. Kendimi sabote ediyorum. Allahım her şeyin hayırlısını versinCnm ben çok şükür 3.transferimde pozitifi gördüm.o kadar kaygılı bir süreç ki bende de olmaz olur mu hala var bu durum şaşkın oluyosun her türlü şey aklına geliyor korkuyorsun ama Allah’a güven.ilk az transferlerimde hastanede transfer sonrası kıpırdatmadan yatırdılar 1 saat.işlem masasından bile oynatmadan yatağa aktardılar. Eve geldim annemle aynı apartmandayım WC dışında hiç kalkmadım yemeğimi bile yatağa getirdiler ama olmadı.tabi sonra hem bu durumdan hem ailesel mevzulardan çok stres yaşadım.1 yıl ara verdim tekrar başladım bu sefer başka merkeze geçtim.tam transferime bir kaç gün varken yine kötü bir haber aldım çok stres oldum sonra dedim ki sakin ol rabbim ne derse o ve pozitif düşün dedim senin bebeğin iyi herşey yolunda diğer stres yaptığım mevzuda yoluna girecek ve mutlu olacağız.transfer günü neşeli gittim embriyom 2bb idi. Doktorum önce beni muayene etti herşey yolunda orda sordum 2bb kötü mü olur mu sizce diye dedi ki korkma ben ilerletmeden dondururum şimdi çözeceğim ve 4 saat sonra transfer olacaksın.zaman geldi önce doktor odasına aldı embriyon 4aa oldu şuan gayet iyi şaşkınım tabi dedi ki pozitif olunca oksapar iğne kullan daha önce kimyasal olduğu için. Ben dedim ki aa bir iğne daha dahil oluyor hayatıma yani hem doktorum hem ben pozitif olacak ve oksapar iğneye başlayacağıma inandık3 bardak su içmemi söylediler öyle sıkışacaksın bekleyeceksin fln yok hşssediyormusun sıkışıklığı dediler evet dedim ultrasona bile almadan işlem odasına geçtik.hazırlık kıyafetlerini verdiler bir oda da ama kıyafetlerim ortada kaldı dedim heralde bitince odama getirecekler neyse girdim güzel ve kolaylıkla geçti herşey doktora dedim ki ben Bebeğimi aldım gidiyorum tutacağım Allah’ın izniyle Sonra doktor demesin mi hadi kalk bakalım ben sanıyorum yatıracaklar korkma bunun hiç bir etkisi yok tutunmasına şimdi git güzelce giyin dedi kendini hiç sıkma o düşebilecek bir yerde değil dedi. Giyindim orda yalnız kalınca bebeğimi alınca çok mutlu oldum güldüm bakıp Giyindim çıktım tamam dedim eşime o da yürüyerek gelince iptal edildi sanmış öylece hemen çıktık yola yani transfer oldum 10 dakika sonra 2 saat araba yolculuğu yaptım bit yerde durduk yemek yedik.doktorum bana dedi ki sana ağır şeyler dışında hiç bir şey yasaklamıyorum cinsel ilişki dahil istersen çalışadabilirsin eve geldim öyle gidip yatmadım her işimi yaptım ev süpürmek hariç hatta ben saatlik bile kullanmadım ilaçlarımı 11 12 den önce kahvaltı bile yapmadım çok sakin oldum.sadede 5.gün evde test olmadığı için panik yaptım o gün annemlerle gezmeye çıktım arabayla test aldım ve babamın iş yerinde yaptım pozitif çıktı şükürler olsun 6.gün akşam lekelenme oldu korkmadım tamam bebeğim bnmle bu başka birşey değil dedim.sonrasında kan testini 3 kez tekrarladık emin olmak için doktorum 8. Gün kan testi istedi önce çekti ben de çok şükür hepsi iyi geldi ama 3. Kan verip sonucunu beklerken baygınlık geçiriyordum sonuç çıkınca öyle çok ağladım ki sesli sesli bütün herşey omuzuma binmişte şimdi çekiliyorlar gibi 2 gün önce de kese için gittim çok şükür herşey yolunda ama sıradan kalp atışı var anlayacağın kaygı ve mutluluk hep bir arada. Bunları yaşaman çok normal cnm bütün bunları rahat olsun herkes inansın sevinçle gitsin olacak mutlaka olacak diye yazıyorum herkese duacıyım.dileyen herkese rabbim mübarek bir şekilde sağlıkla tasmamam şeklide istediği zaman kolaylıkla nasip etsin inşallah
Bende bugün itibari ile 5.gunumdeyim bakalımEvet siz aklımdasınız
Benim 5.gün
O progestan gün aşırı vuruluyor değil mi.. Göbekten olanı çok konforluBeni de progestan yamultmustu2 gün üzerine oturamadim
Benm gogsum çok acıyor bi ama ilaclardandir çoğunluk ilerleyen zamanlarda olur belirtiler ben
Ne güzel açıklamışlar
Ellerinize sağlık ne güzel yazmışsınızCnm ben çok şükür 3.transferimde pozitifi gördüm.o kadar kaygılı bir süreç ki bende de olmaz olur mu hala var bu durum şaşkın oluyosun her türlü şey aklına geliyor korkuyorsun ama Allah’a güven.ilk az transferlerimde hastanede transfer sonrası kıpırdatmadan yatırdılar 1 saat.işlem masasından bile oynatmadan yatağa aktardılar. Eve geldim annemle aynı apartmandayım WC dışında hiç kalkmadım yemeğimi bile yatağa getirdiler ama olmadı.tabi sonra hem bu durumdan hem ailesel mevzulardan çok stres yaşadım.1 yıl ara verdim tekrar başladım bu sefer başka merkeze geçtim.tam transferime bir kaç gün varken yine kötü bir haber aldım çok stres oldum sonra dedim ki sakin ol rabbim ne derse o ve pozitif düşün dedim senin bebeğin iyi herşey yolunda diğer stres yaptığım mevzuda yoluna girecek ve mutlu olacağız.transfer günü neşeli gittim embriyom 2bb idi. Doktorum önce beni muayene etti herşey yolunda orda sordum 2bb kötü mü olur mu sizce diye dedi ki korkma ben ilerletmeden dondururum şimdi çözeceğim ve 4 saat sonra transfer olacaksın.zaman geldi önce doktor odasına aldı embriyon 4aa oldu şuan gayet iyi şaşkınım tabi dedi ki pozitif olunca oksapar iğne kullan daha önce kimyasal olduğu için. Ben dedim ki aa bir iğne daha dahil oluyor hayatıma yani hem doktorum hem ben pozitif olacak ve oksapar iğneye başlayacağıma inandık3 bardak su içmemi söylediler öyle sıkışacaksın bekleyeceksin fln yok hşssediyormusun sıkışıklığı dediler evet dedim ultrasona bile almadan işlem odasına geçtik.hazırlık kıyafetlerini verdiler bir oda da ama kıyafetlerim ortada kaldı dedim heralde bitince odama getirecekler neyse girdim güzel ve kolaylıkla geçti herşey doktora dedim ki ben Bebeğimi aldım gidiyorum tutacağım Allah’ın izniyle Sonra doktor demesin mi hadi kalk bakalım ben sanıyorum yatıracaklar korkma bunun hiç bir etkisi yok tutunmasına şimdi git güzelce giyin dedi kendini hiç sıkma o düşebilecek bir yerde değil dedi. Giyindim orda yalnız kalınca bebeğimi alınca çok mutlu oldum güldüm bakıp Giyindim çıktım tamam dedim eşime o da yürüyerek gelince iptal edildi sanmış öylece hemen çıktık yola yani transfer oldum 10 dakika sonra 2 saat araba yolculuğu yaptım bit yerde durduk yemek yedik.doktorum bana dedi ki sana ağır şeyler dışında hiç bir şey yasaklamıyorum cinsel ilişki dahil istersen çalışadabilirsin eve geldim öyle gidip yatmadım her işimi yaptım ev süpürmek hariç hatta ben saatlik bile kullanmadım ilaçlarımı 11 12 den önce kahvaltı bile yapmadım çok sakin oldum.sadede 5.gün evde test olmadığı için panik yaptım o gün annemlerle gezmeye çıktım arabayla test aldım ve babamın iş yerinde yaptım pozitif çıktı şükürler olsun 6.gün akşam lekelenme oldu korkmadım tamam bebeğim bnmle bu başka birşey değil dedim.sonrasında kan testini 3 kez tekrarladık emin olmak için doktorum 8. Gün kan testi istedi önce çekti ben de çok şükür hepsi iyi geldi ama 3. Kan verip sonucunu beklerken baygınlık geçiriyordum sonuç çıkınca öyle çok ağladım ki sesli sesli bütün herşey omuzuma binmişte şimdi çekiliyorlar gibi 2 gün önce de kese için gittim çok şükür herşey yolunda ama sıradan kalp atışı var anlayacağın kaygı ve mutluluk hep bir arada. Bunları yaşaman çok normal cnm bütün bunları rahat olsun herkes inansın sevinçle gitsin olacak mutlaka olacak diye yazıyorum herkese duacıyım.dileyen herkese rabbim mübarek bir şekilde sağlıkla tasmamam şeklide istediği zaman kolaylıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?