- Konu Sahibi karamel Latte
-
Beni de ekler misin?Merhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ Ecealya Kübraavci Busra992 4 2 Ocak
Birde estoferme kaçıncı gün başladınız ve kontrole ne zaman gittiniz acaba
Benim bugün regli lekelenme oldu yarın sabah basliycam üç tane günde içeceğim ertesi gün de kontrol dedi normal mi üç ile baslamakAdetin 2.günü başladım ben 4 gün 1 4 gün 2 sonra hep 3 içtim günde devam ediyorum şuandada 13.günde kontrole çağırdı o gün transfer günü belirledi
Ben yokum canm benm 27 yumurta 2 tane 5.gun embriyosu 15 Ocak gibi transfer.Kızlar çoğu kişide güncelleme yaptım listede
Benim bugün regli lekelenme oldu yarın sabah basliycam üç tane günde içeceğim ertesi gün de kontrol dedi normal mi üç ile baslamak
Samsun medical parktaNerede olacak sizin ? Bahçeci Fulya biz
Kaydettim canımBen yokum canm benm 27 yumurta 2 tane 5.gun embriyosu 15 Ocak gibi transfer.
Ben genelde ağzıma birşey atarım biraz bekleyip içerim. Aç karna dokunur birsey ye mutlaka canimKızlar doktor bana aç ya da tok demedi estofermi nasıl alıyorsunuz
Sabah 2 akşam 2 tok karnına. Sabahkini aç karnına içiyorum ben. Sonra tekrar uyuyorum. Yoksa gün içinde çok başım dönüyor.Kızlar doktor bana aç ya da tok demedi estofermi nasıl alıyorsunuz
Bana estrofem için özellikle aç denildi, yemekten yarım saat önce ya da yemekten 2 saat sonra olarakBen genelde ağzıma birşey atarım biraz bekleyip içerim. Aç karna dokunur birsey ye mutlaka canim
Benm de tok aslında farketmiyor pek estrofemBana estrofem için özellikle aç denildi, yemekten yarım saat önce ya da yemekten 2 saat sonra olarak
Merhaba, öncesinde rahim filmi çekilmiş miydiniz bu süreçte tekrar mı isteniyor.Merhaba; bende 2 aralıkta opü oldum 5 gün regli oldum , cumartesi hsg ve rahim emarı istedi doktor cikolata kisti var benim , bir sorun cıkmazsa bunlarda bende ocakta transfer olacağım 5. gün embriyolarım donduruldu 3 tane
Beni de ekleyebilir misiniz toplanan yumurta sayısı 32 transferim Ocak ayında 2 tane ve 5. Gün embriyosuMerhabalar arkadaşlar bu ay nakil olacaklar olarak aşağıdaki soruları cevaplayalım birbirimize yardımcı olup destek olalım
İsim embriyo bilgisi toplanan yumurta sayısı transfer adeti nakil günü sonuç Cloudrose 5 gün 4 2 Ocak Gelincik 5 gün 7 2 Ocak Papatyam 5 gün 12 1 ocak Hope35 5 gün 3 1 Ocak Kuzey yıldızı 5 gün 5 1 Ocak Cnsub 5 gün 5 2 Ocak Mucize1996 5 gün 6 1 ocak Pembeumut 5 gün 2 2 Ocak Ahsen 5 gün 4 1 Ocak LeylA84db 3 gün - 1 ocak Hope90 5 gün 6 1 ocak Aymelek 5 gün 4 4 ocak Pitircikhanim 5 gün 2 Ocak Dilberay_ Ecealya Kübraavci Busra992 4 2 Ocak Liya61 19 1 Ocak Karamel latte 5 gün 14 1 ocak Mavibirmasal 3 gün 2 ocak Minicivcive 5 gün 5 1 Ocak Sihaymihay Ocak Smileess 5 gün 27 2 Ocak
Ben adetin 5. Günü başladım sabah akşam 1 olarakBirde estoferme kaçıncı gün başladınız ve kontrole ne zaman gittiniz acaba
Estrofemin yan etkilerini ben de yaşıyorum.baya akıntı oluyo bel ağrısı baş ağrısı uyku.. Regl olacakmış hissi..Hanımlar adetim bu ay 4 5 gün sürdü bitti normalde 7 gün sürer. Yumurtlama belirtileri var sanki tabiki transfere hazırlanıyorum ama bukadar erken yumurtlama olurmu? Estrofemmi yapıyor bunu acaba daha önce ilaç böyle birşey yaptımi hatirlamiyorum yumurtlama akintisi filan oluyor sizdede oldumu.
Benmki ovulasyon akıntısı canim yumurtlama zamanı olan demekki erken oldu busefer baya.Estrofemin yan etkilerini ben de yaşıyorum.baya akıntı oluyo bel ağrısı baş ağrısı uyku.. Regl olacakmış hissi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?