Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Beni de ekler misin? 19 yumurta 1 transfer/ ocakta

Adetin 2.günü başladım ben 4 gün 1 4 gün 2 sonra hep 3 içtim günde devam ediyorum şuandada 13.günde kontrole çağırdı o gün transfer günü belirledi
Benim bugün regli lekelenme oldu yarın sabah basliycam üç tane günde içeceğim ertesi gün de kontrol dedi normal mi üç ile baslamak

Merhaba; bende 2 aralıkta opü oldum 5 gün regli oldum , cumartesi hsg ve rahim emarı istedi doktor cikolata kisti var benim , bir sorun cıkmazsa bunlarda bende ocakta transfer olacağım 5. gün embriyolarım donduruldu 3 tane
Merhaba, öncesinde rahim filmi çekilmiş miydiniz bu süreçte tekrar mı isteniyor.

Beni de ekleyebilir misiniz toplanan yumurta sayısı 32 transferim Ocak ayında 2 tane ve 5. Gün embriyosu

Hanımlar adetim bu ay 4 5 gün sürdü bitti normalde 7 gün sürer. Yumurtlama belirtileri var sanki tabiki transfere hazırlanıyorum ama bukadar erken yumurtlama olurmu? Estrofemmi yapıyor bunu acaba daha önce ilaç böyle birşey yaptımi hatirlamiyorum yumurtlama akintisi filan oluyor sizdede oldumu.

Estrofemin yan etkilerini ben de yaşıyorum.baya akıntı oluyo bel ağrısı baş ağrısı uyku.. Regl olacakmış hissi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…