- 12 Mart 2019
- 16.217
- 35.738
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Kızlar çoğu kişide güncelleme yaptım listede
Stres mi yaptın acaba canımYa ben hala adet olmadım gecikmemin 4. Günündeyim hiç böyle olmazdı
Aslında cokta rahatım yani niye böyle oldu anlamadım.Stres mi yaptın acaba canım
Ben stres yapsamda etkilemiyor hep aynı gunde gelıyorum o yuzden strese pek inanmıyorum aslında toplum oyle dediği için dedımAslında cokta rahatım yani niye böyle oldu anlamadım.
İlk değilki yapayım ben cok rahatımdır bu konularda az cok biliyosun şaşırdım yani gecikmeme günü gününe olurdm en fazla 2 gün gecikirdi
Harbiden öyle he bekliyorum ya şimdi onun için olmam başka zaman erken olurumBen stres yapsamda etkilemiyor hep aynı gunde gelıyorum o yuzden strese pek inanmıyorum aslında toplum oyle dediği için dedımya ben şunu anladım adet olmak isteyınce gelmıyo istemezsen gelıyo, aman yumurta catlamasın dersende catlıyo normal zamanda catlasın istersın bir türlü catlamaz falan senınkide o hesap
yumurta toplamadan sonra ıkıncı regl mı beklıyorum canım?Ya ben hala adet olmadım gecikmemin 4. Günündeyim hiç böyle olmazdı
Evet canım ilkini oldum bitince histereskopi oldum şimdi ikinciyi olucamyumurta toplamadan sonra ıkıncı regl mı beklıyorum canım?
bende aynıyım :)Evet canım ilkini oldum bitince histereskopi oldum şimdi ikinciyi olucam
bende çok rahatım ama vucut sanırım dengesıını şaşırdı ..Aslında cokta rahatım yani niye böyle oldu anlamadım.
İlk değilki yapayım ben cok rahatımdır bu konularda az cok biliyosun şaşırdım yani gecikmeme günü gününe olurdm en fazla 2 gün gecikirdi
Ben gecikmeyi histereskopi ye bağlıyorum.bende aynıyım :)
17 kasımda opu oldum, 30 kasım ılk adet..
28 aralık ıkıncı adettı hala olmadı, 5 gun gecıktım ..
Gelir bi kaç gun içinde hiç merak etmeHarbiden öyle he bekliyorum ya şimdi onun için olmam başka zaman erken olurum
Opudan sonra herkes adet oluyodu mesela benım o zamanda gununde gelmişti her bunye aynı degıl işte ilaçlara tepkide farklı oluyo, histeroskopi oldum bende 2 ay onceBen gecikmeyi histereskopi ye bağlıyorum.
Bende 26 kasımda opu oldum bi 5 gün sonrada adet olmuştum
Bi de ben lucrin vuruldum bu ay benımde 3 gun gecıktı ama lucrine bağladım ben. Senınle birlikte transfer oldugumuzdada lucrinle 3 gun gecıkmiştimBen gecikmeyi histereskopi ye bağlıyorum.
benım bağlayacagım bırseyde yokBen gecikmeyi histereskopi ye bağlıyorum.
Gebelik testi yaptın mı canım belki de bebiştirbenım bağlayacagım bırseyde yok
ayy keskeee,Gebelik testi yaptın mı canım belki de bebiştir
Bekleyeceğiz napalımBi de ben lucrin vuruldum bu ay benımde 3 gun gecıktı ama lucrine bağladım ben. Senınle birlikte transfer oldugumuzdada lucrinle 3 gun gecıkmiştim
ben onu da yapmadım okadar imkansızımayy keskeee,
yaptım kuzum ya negatıf. sancım falanda var ama sökülemiyorum sanırım
Opudanda kaynaklı olabılır bekle vucut zaten en dogru zamanı bılıyo kuzumayy keskeee,
yaptım kuzum ya negatıf. sancım falanda var ama sökülemiyorum sanırım
aynen sanırım ılaclardan vs, şaştı vucut..Opudanda kaynaklı olabılır bekle vucut zaten en dogru zamanı bılıyo kuzumdoktoruna da bi danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?