Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet kuzenim kadın doğum dr ona sordum o da ilaçlardan olur dedi bugün ilk günüm hiç bir belirti yok gibi. Gerçi kendimi dinlemek de istemiyorum daha önceki aylar hepsini yaşadım hep negatif
Benimde 2.günüm. 17 ocak akşam oldu transfer. Gaz dışında hiç bir fiziksel belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Benim ilk denemem,kendimi çok umutlandırmak istemiyorum

Benimde 10 Ocak 3. Gün embriyosu ben test yapmadim henüz ne idrar ne kan açıkçası çok korkuyorum negatif çıkar diye

Benm şimdi elimde bitane test var daha almayayım diyorum cumartesi mi yapsam Pazar mi elimde kan testine kadar 5 gün var bir gününde kullanmam lazım deli gibi sürekli teste bağlamak istemiyorum kendimi

Sağlık ocağı çok ağır ya barkoddan bakıyorum sabah verdim daha laboratuvara kabul edilmedi bile ilk beta bekle bekle geçmez ya bugün verdim pzt çıkar diyo bana bakalım ne zaman çıkcak
Sağlık ocağında veririm oda salı günü çıkar ozamana kadar catlamiyim beklemek ne kadar zor yahu

Sağlık ocağı çok ağır ya barkoddan bakıyorum sabah verdim daha laboratuvara kabul edilmedi bile ilk beta bekle bekle geçmez ya bugün verdim pzt çıkar diyo bana bakalım ne zaman çıkcak
Aaa çok uzunmuş ama hafta sonuna kalmaz ya bence daha 2 gün var hafta sonuna. Sağlık ocağı sonucunu beklemek zor olacak ama nabalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…