- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.461
Benimde 2.günüm. 17 ocak akşam oldu transfer. Gaz dışında hiç bir fiziksel belirti yokEvet kuzenim kadın doğum dr ona sordum o da ilaçlardan olur dedibugün ilk günüm hiç bir belirti yok gibi. Gerçi kendimi dinlemek de istemiyorum daha önceki aylar hepsini yaşadım hep negatif
Benimde 10 Ocak 3. Gün embriyosu ben test yapmadim henüz ne idrar ne kan açıkçası çok korkuyorum negatif çıkar diyeSelamlarrr, 10 Ocak - 2 adet 3. gün embriyo transferi. Bu sabah hızlı testlerden yaptım, 9. gün. Tek çizgi.
Yarın kan testim olacak.
Daha önce hızlı testte negatif, kanda pozitif gören oldu mu ?
Azıcık modum düştü..
Bende 17’si akşamı oldum. O yüzden o günü saymıyolar test günü için. İnşaallah en hayırlısı olur hepimiz içinMerhaba ben de 18 inde transfer oldum. 5. Gün embriyosu test günüm 30 ocak inşallah pozitif sonuçlar alırız.
Cumartesi yap pazartesi kan vereceksin zatenBenm şimdi elimde bitane test var daha almayayım diyorum cumartesi mi yapsam Pazar mi elimde kan testine kadar 5 gün var bir gününde kullanmam lazım deli gibi sürekli teste bağlamak istemiyorum kendimi
Sağlık ocağında veririm oda salı günü çıkar ozamana kadar catlamiyimCumartesi yap pazartesi kan vereceksin zaten
İnşallahBende 17’si akşamı oldum. O yüzden o günü saymıyolar test günü için. İnşaallah en hayırlısı olur hepimiz için
Sağlık ocağında veririm oda salı günü çıkar ozamana kadar catlamiyimbeklemek ne kadar zor yahu
Ayyy yap artık nolurBen değilim
vallahi bende yaptım ama pişman da oldum. 3. gün için 9. gün hızlı test çok mantıklı değildir. 5. gün embriyolarına heves ettim =))Benimde 10 Ocak 3. Gün embriyosu ben test yapmadim henüz ne idrar ne kan açıkçası çok korkuyorum negatif çıkar diye
Evet testi yap pozitifi gör bekle inşallah rahat rahatSağlık ocağında veririm oda salı günü çıkar ozamana kadar catlamiyimbeklemek ne kadar zor yahu
Ben ilk testi özel de vericemSağlık ocağı çok ağır ya barkoddan bakıyorum sabah verdim daha laboratuvara kabul edilmedi bile ilk beta bekle bekle geçmez yabugün verdim pzt çıkar diyo bana bakalım ne zaman çıkcak
Yapıcam canm atarım ama bitane var elimde tedarikli kullanmam lazım hem psikolojim için hem cebim içinAyyy yap artık nolur
Ya özeller uzak canim yoksa verirdimBen ilk testi özel de vericembekleyemem onu
8. Gün yapYapıcam canm atarım ama bitane var elimde tedarikli kullanmam lazım hem psikolojim için hem cebim için
Aaa çok uzunmuş ama hafta sonuna kalmaz ya bence daha 2 gün var hafta sonuna. Sağlık ocağı sonucunu beklemek zor olacak ama nabalimSağlık ocağı çok ağır ya barkoddan bakıyorum sabah verdim daha laboratuvara kabul edilmedi bile ilk beta bekle bekle geçmez yabugün verdim pzt çıkar diyo bana bakalım ne zaman çıkcak
Bugün 5.gunum canim8. Gün yap
Bugün kaçıncı. Gun
Cumartesi yada pazar yapBugün 5.gunum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?