- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.501
HahahahaŞimdi ben özele gidicem araba yok yola vercegim para yol kan testi parasi ne gerek var bide yorulcam
Seninki benden uzakmışBenimde git gel 45 dk
Çıkmadı kuzu daha heyecanla bekliyorummm aradım çıkmamış biz arıcaz diyorrrr
Ay cıkmadımı ya ara belki cıkmıştırYok kuzuuu heyecanım tavannnn yaptı
Haklısın evetŞimdi ben özele gidicem araba yok yola vercegim para yol kan testi parasi ne gerek var bide yorulcam
Nefes al ver canim sürekli derindennnnnnYok kuzuuu heyecanım tavannnn yaptı
Bana göbekten sağ sol. Diye bişey demedilerCanım benimkide hep göbekten biri sağ biri soldan kalçadan doktor vermedi progestan vajina olarak günde 3 defa alıyorum.Prolutex günde bir defa içinde 7 tane var zaten 500 TL kaesilamiyormus oksapar iğne günde 1 defa onu yazdiriyorum.Estrofem alıyorum günde 5 defa ay ay yazdirildigi için ay olmadan zaten bitiyor ona da parayla almak zorunda kalıyorum
Kafamda sürekli senaryolar dönüyor kendimi her sonuca alıştırmaya çalışıyorummNefes al ver canim sürekli derindennnnnn
Yok mu senin protokol numaran falanÇıkmadı kuzu daha heyecanla bekliyorummm aradım çıkmamış biz arıcaz diyorrrr
Aaa çok uzunmuş ama hafta sonuna kalmaz ya bence daha 2 gün var hafta sonuna. Sağlık ocağı sonucunu beklemek zor olacak ama nabalim
Bende direk gittiği hastanenin sitesinden bakıyorum önceden öğreniyorumBarkod bar bakıyorum bakalım canım
Şu kan sonucu beklemek var ya adamı kalpten götürürKafamda sürekli senaryolar dönüyor kendimi her sonuca alıştırmaya çalışıyorumm
Ay bu benŞu kan sonucu beklemek var ya adamı kalpten götürüridrar testi yapmadan kana gitmem o yüzden düşüp bayılırım yüksek nabizdan
Bende öyle yapıyorum hepBende direk gittiği hastanenin sitesinden bakıyorum önceden öğreniyorum
Bence etmez ben sadece ilk hangi saatte yapildiysa o saatte devam ediyorum hiç bırakmadım rutin akşamlari yapıyorum 7.7.30 arası oksapar ve prolutex yaptırıyorum zaten doktor 2 hafta sonra ultrasyonda görelim dedi biraktiricak bazılarınıBana göbekten sağ sol. Diye bişey demediler
Bende prolutex i sabah sol akşam sağ devam ediyorum hep
Kalçadan olanı da hep sağ dan vurdurdum
Fark ediyor mu ki
Hadi hayırlısı KuzumŞu kan sonucu beklemek var ya adamı kalpten götürüridrar testi yapmadan kana gitmem o yüzden düşüp bayılırım yüksek nabizdan
Devlette mi yaptirdin canımÇıkmadı kuzu daha heyecanla bekliyorummm aradım çıkmamış biz arıcaz diyorrrr
Şu kan sonucu beklemek var ya adamı kalpten götürüridrar testi yapmadan kana gitmem o yüzden düşüp bayılırım yüksek nabizdan
Aynen SSK varsa düşük oluyor zaten gerek kalmıyor alicaklari en fazla 40 50 zaten üstü olucagini sanmıyorum ama ona da bir seferlik verilicek ben özelde yaptırdım en ucuz yerde zam gelmiş 300 TL verdim acıdım tabi ama değdiİşlem yaptırdığım yere yaktıgım benzin iğne parasını cıkartır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?