- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.441
Bebeği görene kadar kan verelimDayanamadım gittim kan berdim sağlık ocağında bi beta baktırayım dedim ama oda pzt sonuç çıkar dedibarkodu aldım bakalım daha etken görürüm diye umuyorum 4 gündür kan vermiyorum vakit geçmiyooooo
Adrenalin korku heycan hepsi içinde offfBen kan verip evde kendimi kaybediyorum ne kahvaltısı be
Hemde naılAdrenalin korku heycan hepsi içinde offf
Ben uyuyamıyorum erkenden kalkıyorum artıkGece uykumdan uyandım kendimi transfer oldum sanıyorum sağa sola dönerken dikkat ediyorum filan
Sabah oldu ne oluyı be daha var yat uyu rahat rahat dedim
Merhaba ben de 18 inde transfer oldum. 5. Gün embriyosu test günüm 30 ocak inşallah pozitif sonuçlar alırız.Merhabalar. Bende dün (17 ocak) transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Test günüm 30 ocak. Dilerim herkes güzel haberler alır
Yarın test yapBen uyuyamıyorum erkenden kalkıyorum artık
İnşallah canım sen yaptın mı sonuç varmi zaten kanı ben 10.gun filan vericem kısmetse oda haftaya salı filan oluyorYarın test yap
9.gun negatif olan vardı sanki 3.gun embriyosunda bence bekleyinSelamlarrr, 10 Ocak - 2 adet 3. gün embriyo transferi. Bu sabah hızlı testlerden yaptım, 9. gün. Tek çizgi.
Yarın kan testim olacak.
Daha önce hızlı testte negatif, kanda pozitif gören oldu mu ?
Azıcık modum düştü..
Ya o süreçte bende hep erken uyanıyorum nedenBen uyuyamıyorum erkenden kalkıyorum artık
Yok test kota mi doldurdum yeterİnşallah canım sen yaptın mı sonuç varmi zaten kanı ben 10.gun filan vericem kısmetse oda haftaya salı filan oluyor
Bilmiyorum uyku tutmuyor daha daYa o süreçte bende hep erken uyanıyorum neden
3. Gün oldugu için bişey diyememSelamlarrr, 10 Ocak - 2 adet 3. gün embriyo transferi. Bu sabah hızlı testlerden yaptım, 9. gün. Tek çizgi.
Yarın kan testim olacak.
Daha önce hızlı testte negatif, kanda pozitif gören oldu mu ?
Azıcık modum düştü..
Bencede bilinç altı kafa doluBilmiyorum uyku tutmuyor daha dane olcak diye diye bence ilaçlardan mi ney ya da
Yok kan mi vercektin canim o anlamda dedim bende kanı haftaya vericem kismetseYok test kota mi doldurdum yeter
Cumartesiyi bekliyorum
Ben sen transfer olduğun vericem kanıBencede bilinç altı kafa dolu
Ne kaldı şurda canm sabretYok test kota mi doldurdum yeter
Cumartesiyi bekliyorum
Yok kuzum benim kan cumartesi günüYok kan mi vercektin canim o anlamda dedim bende kanı haftaya vericem kismetse
Yaa inşallah uğur getirirsin banaBen sen transfer olduğun vericem kanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?