- 11 Mart 2016
- 476
- 531
- 103
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.481
Benim de 17 ocak öğleden sonra yapıldıBenimde 2.günüm. 17 ocak akşam oldu transfer. Gaz dışında hiç bir fiziksel belirti yokhakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Benim ilk denemem,kendimi çok umutlandırmak istemiyorum
He onu bilemem ben gec cıkıyo diye özelde veriyorm hep. Bana da uzakta arabayla gidiyoruzYa özeller uzak canim yoksa verirdimdoktorum da sağlık ocağında kanlar çok beklediği için doğruluk payını sorguluyor niyeyse ama
He 10 lira bişeyCumartesi yada pazar yap
Hem niye 1 tane test var elinde heryer eczane
Git al 4 5 tane
Kitap okuBenim de 17 ocak öğleden sonra yapıldıbende de bi tek gaz sorunu var ama öyle böyle değil belim bazen ağrıyor ama benim belim zaten hep ağrıyor bekliyoruz bakalım. Kafayı dağıtcak bir şey lazım böyle yat yat olmuyor
Kaynanama gidiyomKitap oku
Bizim burda iğne 35 TLHe onu bilemem ben gec cıkıyo diye özelde veriyorm hep. Bana da uzakta arabayla gidiyoruz
Dün özelde bir iğne yaptıralım dedik 50 TL dedi dedim oha burada kan verirse kim bilir kaç paradırbi seferlik vereceğiz artık dedik
Kaynana da vakit geçirebilen de varmış demekkiKaynanama gidiyomorda vakit geçer bir şekilde
Aynen canım bekleyelim mi ne 12. Günü embriyo kaliteni söylediler mivallahi bende yaptım ama pişman da oldum. 3. gün için 9. gün hızlı test çok mantıklı değildir. 5. gün embriyolarına heves ettim =))
Anladım canimHe onu bilemem ben gec cıkıyo diye özelde veriyorm hep. Bana da uzakta arabayla gidiyoruz
Dün özelde bir iğne yaptıralım dedik 50 TL dedi dedim oha burada kan verirse kim bilir kaç paradırbi seferlik vereceğiz artık dedik
Biliyorum canım bende alıyorum yazdırıpOksapar sgk karşılıyor canım bilgin olsun bende kullanıyorum yazdırıyorum
O testler benm elimde rahat durmuyor evin her yerinde test çıkıyor sora onu çok yaptım ama artık yapmak istemiyorumCumartesi yada pazar yap
Hem niye 1 tane test var elinde heryer eczane
Git al 4 5 tane
Amin canımGüzel haberleri okudukça çok mutlu oluyorum pozitif haberlerini aldığımız herkesi kutluyorumsağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah
Dikkat et daha cok durmasın daKaynanama gidiyomorda vakit geçer bir şekilde
Olabilir canim değişir bazen değerler negatif olup pozitife dönenler varBugün transferimin 9.günü dün beta negatif gelmişti, bugün akşam bi daha yaptırmamı istedi doktorum, sizce yükselme olma ihtimali var mı yaainanılmaz kasık ağrım var bide adet olacak gibiyim hiç geçmedi
İşlem yaptırdığım yere yaktıgım benzin iğne parasını cıkartır zatenBizim burda iğne 35 TL
İşlem yaptırdığın hastaneye gidersen 20 TL iğne yaptırmak
Benimde git gel 45 dkİşlem yaptırdığım yere yaktıgım benzin iğne parasını cıkartır zaten
Şimdi ben özele gidicem araba yok yola vercegim para yol kan testi parasi ne gerek var bide yorulcamİşlem yaptırdığım yere yaktıgım benzin iğne parasını cıkartır zaten
Canım benimkide hep göbekten biri sağ biri soldan kalçadan doktor vermedi progestan vajina olarak günde 3 defa alıyorum.Prolutex günde bir defa içinde 7 tane var zaten 500 TL kaesilamiyormus oksapar iğne günde 1 defa onu yazdiriyorum.Estrofem alıyorum günde 5 defa ay ay yazdirildigi için ay olmadan zaten bitiyor ona da parayla almak zorunda kalıyorumDevletin karşıladığı ilqclarla özel ilaçlar aynı ise neden hep paralı olanlar yazılıyor anlamıyorum
Benim göbekten prolutex var mesela kutusu 500 TL 3 günde bitiyor . Kalçadan progestran da yazdılar sonrasında varmı dediler yok göbekten var bu yok dedim . Bu daha etkili bunu da al dediler 3 günde 1 için . Bu daha iyi ise hep bu olsun daha iyi değil mi hem ucuz
Yok kuzuuu heyecanım tavannnn yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?