Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde 2.günüm. 17 ocak akşam oldu transfer. Gaz dışında hiç bir fiziksel belirti yok hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Benim ilk denemem,kendimi çok umutlandırmak istemiyorum
Benim de 17 ocak öğleden sonra yapıldı bende de bi tek gaz sorunu var ama öyle böyle değil belim bazen ağrıyor ama benim belim zaten hep ağrıyor bekliyoruz bakalım. Kafayı dağıtcak bir şey lazım böyle yat yat olmuyor

Ya özeller uzak canim yoksa verirdim doktorum da sağlık ocağında kanlar çok beklediği için doğruluk payını sorguluyor niyeyse ama
He onu bilemem ben gec cıkıyo diye özelde veriyorm hep. Bana da uzakta arabayla gidiyoruz
Dün özelde bir iğne yaptıralım dedik 50 TL dedi dedim oha burada kan verirse kim bilir kaç paradır bi seferlik vereceğiz artık dedik

Bizim burda iğne 35 TL
İşlem yaptırdığın hastaneye gidersen 20 TL iğne yaptırmak

Olabilir canim değişir bazen değerler negatif olup pozitife dönenler var

Canım benimkide hep göbekten biri sağ biri soldan kalçadan doktor vermedi progestan vajina olarak günde 3 defa alıyorum.Prolutex günde bir defa içinde 7 tane var zaten 500 TL kaesilamiyormus oksapar iğne günde 1 defa onu yazdiriyorum.Estrofem alıyorum günde 5 defa ay ay yazdirildigi için ay olmadan zaten bitiyor ona da parayla almak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…