- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.421
Yaa çok geçmiş olsun canım Allah kimseye yaşatmasın böyle bi acıyıBenimki biraz uzun hikaye. 41+1 de doğuma alındım kızım oksijensiz kaldığı için vefat etti. 18 aylık olacaktı
doktorum banada demıstı bunu, bıtkısel ıcerıklı temızlık urunlerı kullan dıye..Ben de transfer olmadan, bitkisel bulasık makinesi tableti, bitkisel sivi sabun ve doğal çamasir suyu siparis ettim
Çok şükür ben kullanmaya başladim. Senin testlerinde pozitif sonuç olarak işine yarar ins
yarın cuma bence çıkar canımm...Dayanamadım gittim kan berdim sağlık ocağında bi beta baktırayım dedim ama oda pzt sonuç çıkar dedibarkodu aldım bakalım daha etken görürüm diye umuyorum 4 gündür kan vermiyorum vakit geçmiyooooo
yarın cuma bence çıkar canımm...
barkod nasıl aldın ?
hadi inşallaahh sonucun çok güzel olsun
ay ben bı kere gıttım bana barkod vermedıler sınır olmustum...Doktor barkod çıkarıyo ya onu çektim daha evelde öyle yapıyodum e nabıza çok geç düşüyo ya böyle öğrenmiştim bakalım çabuk çıkar inş arttığını görüp biraz içimi rahatlatmam lazım daha 1 hafta var
ay ben bı kere gıttım bana barkod vermedıler sınır olmustum...
kan alan hemsıreden ıstemıstım ..
ay evet cok haklısın valla ınsan merak eder..
ınsallahhh degerın saglıkla katlanmıs olsun canımm
ay o süper kuzum valla, bızımkıler benı delı etmıstı yaaa..Bizim doktor barkodu eline veriyo ordan kan yerine geçiyosun canım bende hep çekiyorum barkodu 1 kere bende almamıştım günlerce sonuç bekledimamin canım inşş
ay o süper kuzum valla, bızımkıler benı delı etmıstı yaaa..
doktor kagıdın arkasına yazdı verdı bişeyler kan yerıne gectım sonra ..
bırde ertesı gun cıkıyor sınır bozucu..
güzel haberler alalım
aynenn canım, o yuzden aslında dogru ...Aslında çabuk bakılıyo ama doktor hemen onaylamıyo ya bide e nabıza düşer diyolar ya asla hemen düşmüyoki
Senin transferede çok az kaldı ya
Bu saatte kan mı verilirKızlarr verdim kan 2.5 saate çıkarmışş
aynenn canım, o yuzden aslında dogru ...
evetttt cumartesı progesteron baktırcam sonra da ınsallah pazar transfer
heyecanlıyım çokkk...
evetttt, su ana kadar baya rahattım heyecan bastı...Kesinlikle aşırı heyecanlı bundan sonrası hep heyecan behep güzel haberler alalım artık
Anca bi keyifle kahvaltımı etcem şimdi sonrası sonuç beklemeBu saatte kan mı verilir
Sende yaa
Saat kaç oldu
Cıkar canım kesin cıkar erken değilKızlar benim 3. Gün embriyosu tranfer gününden sonraki 9. Gün kan versem çıkar mı sizce erken mi henüz.
Ayy böylede keyifli kahvaltı edilmez kiAnca bi keyifle kahvaltımı etcem şimdi sonrası sonuç bekleme
Sorma şuan çok sinir oldumAyy böylede keyifli kahvaltı edilmez ki
Ben kan verip evde kendimi kaybediyorum ne kahvaltısı beSorma şuan çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?