- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.521
Tavsiye etmiyorum sağlığıniz açısından test yapmadan gitmeyinAynen öyle test yapmadan gidilmez ya kesin bayılır insan
İnşallah canım siradaki test günü olanlar versinde bana da sıra gelirBende çok merak ediyorum
Ben 9 günümde idrar testi yaptım 12 gecesi 13; Gününde kan verdimTavsiye etmiyorum sağlığıniz açısından test yapmadan gitmeyin
En iyisi ama 9 gün bana çokBen 9 günümde idrar testi yaptım 12 gecesi 13; Gününde kan verdim
İnşallah hayiisi olsun hepimiz güzel sonuçlar alırsınız inşallahİnşallah canım siradaki test günü olanlar versinde bana da sıra gelir
MerhabaMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptal@Papatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak K Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@123987ramu 6.gün Ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
U unknown1234 5. Gün 19 ocak
Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak
İnşallah bekleyen herkesİnşallah hayiisi olsun hepimiz güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Bende zor dayandum vala baya direndimEn iyisi ama 9 gün bana çok
Benmde 23 veya 24 Ocak sonuç günüm ama 5Merhababenimde 23 Ocak sonuç günüm 10 ocakta transfer oldum
AminBenmde 23 veya 24 Ocak sonuç günüm ama 5
Gün embriyosu benm
3.gun embriyosu sizin sanırım hayırlı sonuçlar olsun
AminnAminçok teşekkür ediyorum Hayırlısı olsun herkes için . Kucaklarımız bebeklerle dolsun. Evet 3. Gün embriyosu
Hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz . Şuan piyasada Estrofem bulunmayabiliyor .Canım benimkide hep göbekten biri sağ biri soldan kalçadan doktor vermedi progestan vajina olarak günde 3 defa alıyorum.Prolutex günde bir defa içinde 7 tane var zaten 500 TL kaesilamiyormus oksapar iğne günde 1 defa onu yazdiriyorum.Estrofem alıyorum günde 5 defa ay ay yazdirildigi için ay olmadan zaten bitiyor ona da parayla almak zorunda kalıyorum
Bakıyorum kuzum çıkmamış dahaYok mu senin protokol numaran falan
Hastanenin sayfasından bak
E nabıza bak
Yoo özelde 2 - 2.5 saate çıkar dedi ama çıkmamış halaaaDDevl
Devlette mi yaptirdin canım
Hayırlısı olsun . Rabbim kucağınızı doldursun .Benimde 2.günüm. 17 ocak akşam oldu transfer. Gaz dışında hiç bir fiziksel belirti yokhakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Benim ilk denemem,kendimi çok umutlandırmak istemiyorum
Bazen ozellerde yoğun oluyor benm de bı kere 2 3 saate çıktıYoo özelde 2 - 2.5 saate çıkar dedi ama çıkmamış halaaa
Benim transfer günümü 24 Ocak olarak güncelleyebilir miyiz?Merhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptal@Papatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak @mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak K Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@123987ramu 6.gün Ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
U unknown1234 5. Gün 19 ocak
Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak
Selam aynı durumdayız. Bunla ilgili bir çok yazıya denk geldim .gün gün gelişebiliyor 3. Gün embriyosu sonradan da gelişebiliyor anladığım kadarıyla . Allahtan umut kesilmez. Ben de sabah idrar testi yaptım tek çizgi. Şimdiye kadar da hiç belirti yok.moral gitti tabi Galiba saldım . Pozitifi görecek miyiz gebelik gelişecek mi önümüzdeki günlerde göreceğiz . Herşeyin hayırlısıSelamlarrr, 10 Ocak - 2 adet 3. gün embriyo transferi. Bu sabah hızlı testlerden yaptım, 9. gün. Tek çizgi.
Yarın kan testim olacak.
Daha önce hızlı testte negatif, kanda pozitif gören oldu mu ?
Azıcık modum düştü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?