- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.541
bir tane iyi, bir tane orta kalite dedi. senin nasıl ?Aynen canım bekleyelim mi ne 12. Günü embriyo kaliteni söylediler mi
Çıkar canım erken gebelikte testinde de çıkmıştı benimKızlar benim 3. Gün embriyosu tranfer gününden sonraki 9. Gün kan versem çıkar mı sizce erken mi henüz.
HoşgeldinizMerhababenimde 23 Ocak sonuç günüm 10 ocakta transfer oldum
Hadi ya bende özelde yaptırdım 2 saat dedi bana da ama 2 saat dolmadan çıkmıştı ?kendi siteleri oluyor ben sitesinden baktım sende bir bak istersenYoo özelde 2 - 2.5 saate çıkar dedi ama çıkmamış halaaa
TabiiiBenim transfer günümü 24 Ocak olarak güncelleyebilir miyiz?
Evet canım.Estrofem bazen bulunuyor bazen bulunmuyor ama her yeri araştırıp alıyorumHemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz . Şuan piyasada Estrofem bulunmayabiliyor .
Hoşgeldiniz
İnşallah pozitif alırsınız test filan yaptınız mı
Ay hadi vallahi, umut oldu diyeyim. Yarın akşam muhakkak yazacağım buraya, senden de haber bekliyorum.Selam aynı durumdayız. Bunla ilgili bir çok yazıya denk geldim .gün gün gelişebiliyor 3. Gün embriyosu sonradan da gelişebiliyor anladığım kadarıyla . Allahtan umut kesilmez. Ben de sabah idrar testi yaptım tek çizgi. Şimdiye kadar da hiç belirti yok.moral gitti tabi Galiba saldım . Pozitifi görecek miyiz gebelik gelişecek mi önümüzdeki günlerde göreceğiz . Herşeyin hayırlısı
Kaçıncı günün? kaçıncı gün embriyo su?hoş buldum .
Amininşallah . Sabah idrar testi yaptım tek çizgi
Merhaba öncelikle hayırlı olsun transfer günümüz ve test günümüz aynı inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırızMerhababenimde 23 Ocak sonuç günüm 10 ocakta transfer oldum
10 Ocak transfer oldu.Kaçıncı günün? kaçıncı gün embriyo su?
3. Gün embriyosu için erken canım bekle bakalım biraz daha10 Ocak transfer oldu.
3. Gün embriyosu 2 tane .
8. Gün sabahı oluyor sanırım bugün transfer gününü saymazsak
Ohhh ne kadar çokmuşuzMerhaba öncelikle hayırlı olsun transfer günümüz ve test günümüz aynı inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Erkense ne güzel3. Gün embriyosu için erken canım bekle bakalım biraz daha
Baktım ordan da kuzum yok çıkmamış dahaHadi ya bende özelde yaptırdım 2 saat dedi bana da ama 2 saat dolmadan çıkmıştı ?kendi siteleri oluyor ben sitesinden baktım sende bir bak istersen
Yani 3. Gün olunca 8. Gün erken oluyor canım umudunu kesme bekleErkense ne güzelbelirtim de yok ya . Ne oluyoruz dedim .
İnşallah hepimiz pozitifi görürüz sağlıkla ilerler. Sakarya sizin?Ohhh ne kadar çokmuşuzson bir kaç gün kendimi yalnız hissediyordum . Hemen hemen aynı günlerde sonuçlar alacağız . İnşallah pozitif sonuçlar gelir . Gebelik gelişir hangi il sizin
Bu nasıl bir özel hastane yaaBaktım ordan da kuzum yok çıkmamış daha
Hadi hayırlısı çıkar inşallahBaktım ordan da kuzum yok çıkmamış daha
Bu nasıl bir özel hastane yaa
Lqbarwtuvarlari çok yavaş .
Max 1.5 saate çıkması lazım di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?