Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Arkadaslar sabah devlet hastanesinde randevum vardi. 5+2 olarak hesapliyorum. Dr keseyi batindan zor gördü, daha da bastirdi anca bi tane gördü, ona da düzensiz kese diyiverdi
Sonra b-hcg istedi. Bu saate kadar babasiyla öldük öldük dirildik.
Cok şükür beta güzel artmis. Özelde ki doktora yarin gidecegiz.
Daha önce ki gebeligimde 19.günde vajinal usg de anca görüldü, devlette de 21.günde karindan anca göründü.
Bugün transferin 17.günü. Karından zor görünmesi ve düzensiz denmesi normal mi ya
İvf dr.daha çok küçük karindan görünmesi zor dedi. E ama benim ki göründü, düzensiz dendi. Cihaz kalitesizligi olabilir mi bi şey diyin

Bence daha erken bu kadar erken gitmek böyle bi sorun yaratıyo bende haftayı bekliyorum yani birde devletteki cihazlar çok güzel değil ya
Ben p yüzden gitmek istemedim devlete yada başka doktorada
Her doktor başka yorumluyomuş bu haftalarda bir yere gidip aynı doktorun takip yapması önemli deniyodu
Beta kaç çıktı peki bende bugün verdim bidaha ama daha çıkmadı sonuç

Bence keseyi görmüş zaten düzensizliği falan için çok erken bence. Ayrıca cihaz kalitesinden de farkediyor

Canım beta attıysa sıkıntı yapma ya sitsrese girme sakin ol vajinal baktırma normal yoldan hamile kaldığımda vajinal baktırdım ertesi günü lekelenmem oldu ve muayene ederken canım çok yanmıştı rahmim ağrımış tı 3 gün sonra kalp atışı durdu bekle boşver kaldıktan bakılsın sabret canım benim anca kese oluşuyor..

Kizz herşeyi bize zehir ediyorlar hiç kafanı takma düzensiz kesede beta güzel artmaz kafana takkmada bi tadını çıkar canim

10.gün 375
12.gün 1015
17.gün 11608 çikti canim.
Evet erken sayilabilir. O hastanede kan vermekti amacim, gebelik testlerinin yapilmasiydi. Ama yine icimden gecti o hastane
Ben yine metin olmaya çalistim, ilaclarima beslenmeme dikkat ettim filan ama ömrümden gitti

Yav Aklim almiyor. bundan önce ki dogumumu anlattim. İvf tedavisi dedim. Özellikle hocam, 5+2 daha küçük ondan mi dedim niye düzgün bi aciklama yapmiyor. Keseyi beğenmemişmiş.

Canım vala bana hep alttan bakılıyor hiç üstten bakılmadi 2 hafta sonra bende kontrole gidicem bakalım nasıl bakicaklar daha çok küçük olduğu için görememiş olabilirler

Ben 12.13 gün sadece kan verdim benimki de 1000.6.11 çıktı doktor daha yapmana gerek yok dedi test anlamadım 1 kere verince yetiyor mu ki

Kızlar size bir sorum olacak , benim ilk tüp bebek denemem negatifti, simdi yarın inşallah ikinci transferim olacak ama doktor diyor ki 30 yaşından bile küçük olduğun icin 1 embriyo transfer edicem kanunen de yasak zaten diyor eğerki negatif olursa 3. Transfer de 2 embriyo hakkın var diyor böyle mi oluyor her yerde

Ben 12.13 gün sadece kan verdim benimki de 1000.6.11 çıktı doktor daha yapmana gerek yok dedi test anlamadım 1 kere verince yetiyor mu ki
Yetiyor canim, benim de 1.testim üc kati artmis ama bugun keseyi zor gördü ya doktor hanim! o yüzden bi daha beta istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…