- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.581
Ne dediler canımDevlette versem daha kısa sürede çıkardı aradım kavga ettim ne saçmalık kaç saat oldu hala yok
Olabilir yaparlar vala da insalalh öyle olmamıştır ?Belkide işleme almadılar unuttular
Bı kere başıma geldi
Neyse senin yine transfer günü belli bariTransferim salı ama bende bi stok yapıcam gibi
Evet canım benim her yer değil ama 2 sağlık ocağı varsa 1 gece açık bide 112 al binası da var hemen yanında..Hadi ya vala ilk duydum bizim orda yok öyle bişey her yer farklı o zaman
Arkadaslar sabah devlet hastanesinde randevum vardi. 5+2 olarak hesapliyorum. Dr keseyi batindan zor gördü, daha da bastirdi anca bi tane gördü, ona da düzensiz kese diyiverdi
Sonra b-hcg istedi. Bu saate kadar babasiyla öldük öldük dirildik.
Cok şükür beta güzel artmis. Özelde ki doktora yarin gidecegiz.
Daha önce ki gebeligimde 19.günde vajinal usg de anca görüldü, devlette de 21.günde karindan anca göründü.
Bugün transferin 17.günü. Karından zor görünmesi ve düzensiz denmesi normal mi ya
İvf dr.daha çok küçük karindan görünmesi zor dedi. E ama benim ki göründü, düzensiz dendi. Cihaz kalitesizligi olabilir mi bi şey diyin
Bence keseyi görmüş zaten düzensizliği falan için çok erken bence. Ayrıca cihaz kalitesinden de farkediyorArkadaslar sabah devlet hastanesinde randevum vardi. 5+2 olarak hesapliyorum. Dr keseyi batindan zor gördü, daha da bastirdi anca bi tane gördü, ona da düzensiz kese diyiverdi
Daha önce ki gebeligimde 19.günde vajinal usg de anca görüldü, devlette de 21.günde karindan anca göründü.
Bugün transferin 17.günü. Karından zor görünmesi ve düzensiz denmesi normal mi ya
İvf dr.daha çok küçük karindan görünmesi zor dedi. E ama benim ki göründü, düzensiz dendi. Cihaz kalitesizligi olabilir mi bi şey diyin
Canım beta attıysa sıkıntı yapma ya sitsrese girme sakin ol vajinal baktırma normal yoldan hamile kaldığımda vajinal baktırdım ertesi günü lekelenmem oldu ve muayene ederken canım çok yanmıştı rahmim ağrımış tı 3 gün sonra kalp atışı durdu bekle boşver kaldıktan bakılsın sabret canım benim anca kese oluşuyor..Arkadaslar sabah devlet hastanesinde randevum vardi. 5+2 olarak hesapliyorum. Dr keseyi batindan zor gördü, daha da bastirdi anca bi tane gördü, ona da düzensiz kese diyiverdi
Şu testlere verdiğim para batırdı beniNeyse senin yine transfer günü belli bariyap canım yap
Son olsun inşallahŞu testlere verdiğim para batırdı beni
Kizz herşeyi bize zehir ediyorlar hiç kafanı takma düzensiz kesede beta güzel artmaz kafana takkmada bi tadını çıkar canimArkadaslar sabah devlet hastanesinde randevum vardi. 5+2 olarak hesapliyorum. Dr keseyi batindan zor gördü, daha da bastirdi anca bi tane gördü, ona da düzensiz kese diyiverdi
Canim beşinci gün iyi kalite olunca test ne zamanda çıkıyorYani 3. Gün olunca 8. Gün erken oluyor canım umudunu kesme bekle
10.gün 375Bence daha erken bu kadar erken gitmek böyle bi sorun yaratıyo bende haftayı bekliyorum yani birde devletteki cihazlar çok güzel değil ya
Ben p yüzden gitmek istemedim devlete yada başka doktorada
Her doktor başka yorumluyomuş bu haftalarda bir yere gidip aynı doktorun takip yapması önemli deniyodu
Beta kaç çıktı peki bende bugün verdim bidaha ama daha çıkmadı sonuç
Canım vala bana hep alttan bakılıyor hiç üstten bakılmadi 2 hafta sonra bende kontrole gidicem bakalım nasıl bakicaklar daha çok küçük olduğu için görememiş olabilirlerArkadaslar sabah devlet hastanesinde randevum vardi. 5+2 olarak hesapliyorum. Dr keseyi batindan zor gördü, daha da bastirdi anca bi tane gördü, ona da düzensiz kese diyiverdi
Himm iyiymiş bizim buralarda yok öyle şaşırdımEvet canım benim her yer değil ama 2 sağlık ocağı varsa 1 gece açık bide 112 al binası da var hemen yanında..
Ben 12.13 gün sadece kan verdim benimki de 1000.6.11 çıktı doktor daha yapmana gerek yok dedi test anlamadım 1 kere verince yetiyor mu ki10.gün 375
12.gün 1015
17.gün 11608 çikti canim.
Evet erken sayilabilir. O hastanede kan vermekti amacim, gebelik testlerinin yapilmasiydi. Ama yine icimden gecti o hastane
Ben yine metin olmaya çalistim, ilaclarima beslenmeme dikkat ettim filan ama ömrümden gitti
Yetiyor canim, benim de 1.testim üc kati artmis ama bugun keseyi zor gördü ya doktor hanim! o yüzden bi daha beta istediBen 12.13 gün sadece kan verdim benimki de 1000.6.11 çıktı doktor daha yapmana gerek yok dedi test anlamadım 1 kere verince yetiyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?