- 23 Mayıs 2018
- 465
- 746
- 103
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.621
Ne oldu acaba bu 2 gün banada olsaBende öyleyim bu 2 gündür yemiyorum çok fazla ama
Keşke özele gitseydiniz canım ilk muayenele cok önemli.Arkadaslar sabah devlet hastanesinde randevum vardi. 5+2 olarak hesapliyorum. Dr keseyi batindan zor gördü, daha da bastirdi anca bi tane gördü, ona da düzensiz kese diyiverdi
Sonra b-hcg istedi. Bu saate kadar babasiyla öldük öldük dirildik.
Cok şükür beta güzel artmis. Özelde ki doktora yarin gidecegiz.
Daha önce ki gebeligimde 19.günde vajinal usg de anca görüldü, devlette de 21.günde karindan anca göründü.
Bugün transferin 17.günü. Karından zor görünmesi ve düzensiz denmesi normal mi ya
İvf dr.daha çok küçük karindan görünmesi zor dedi. E ama benim ki göründü, düzensiz dendi. Cihaz kalitesizligi olabilir mi bi şey diyin
Belirti var mıydı peki canim senin.Çıkar canım erken gebelikte testinde de çıkmıştı benim
Yarin zaten gidecektim, bugun sadece kan vermek istiyorum diyince kabul etmiyor egositler.. biz neciyiz burda, kani da özelde ver diyorlar.Keşke özele gitseydiniz canım ilk muayenele cok önemli.
Devletin cihazı cok eski oluyor belki onunla alakalıdır belki alttan bakmadığı için öyle göründü
Hayırlı oldu canım sağlıcakla gelsin minişKızlarrrr 215 çıkmışşşşş
Anladım canım boş ver o zaman şimdi bugün doktorun dediklerini sil aklından yarını bekleYarin zaten gidecektim, bugun sadece kan vermek istiyorum diyince kabul etmiyor egositler.. biz neciyiz burda, kani da özelde ver diyorlar.
Maşallah hayırlı olsun canimKızlarrrr 215 çıkmışşşşş
Ohh çok şükür gözümüz aydınKızlarrrr 215 çıkmışşşşş
Bana 8 hücreli denildi canimbir tane iyi, bir tane orta kalite dedi. senin nasıl ?
Olur canım belki ben geceleri de çok acikiyodum hala da acikiyorum tabiNe
Ne oldu acaba bu 2 gün banada olsainanilmaz bir şekilde canm herseyi istiyor
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Bizede dua et canımKızlarrrr 215 çıkmışşşşş
Evet öyle oluyor 35 yaş üstü ya da iki başarısız deneme. Olursa çift embriyo transferi yapılıyor sadeceKızlar size bir sorum olacak , benim ilk tüp bebek denemem negatifti, simdi yarın inşallah ikinci transferim olacak ama doktor diyor ki 30 yaşından bile küçük olduğun icin 1 embriyo transfer edicem kanunen de yasak zaten diyor eğerki negatif olursa 3. Transfer de 2 embriyo hakkın var diyor böyle mi oluyor her yerde
Yok ya ben gidiyomDikkat et daha cok durmasın da
Aslında kanı da özel de verseydin hem daha çabuk çıkar hem de bu duruma maruz kalmazdın tek bir doktorun yorum yapması daha doğru olur ilk etapta. İlk önce özelde muayene olup sonra bir de devlette baktırsan ve sıkıntılı deşeler o zmn devletin cihazları sıkıntılı ve eski diyebilirdin kolaylıkla şimdi kendi kendini üzmüş oldun ben biraz hatalı buldum açıkçası doktorunla devam etmek daha önemli ama olurda bir sıkıntı görürse teyit amaçlı başka doktorlara da sorulur tabi kiYarin zaten gidecektim, bugun sadece kan vermek istiyorum diyince kabul etmiyor egositler.. biz neciyiz burda, kani da özelde ver diyorlar.
Bu sitede kaynanasını seven nadir insanlardanmKaynana da vakit geçirebilen de varmış demekki
Hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsinArkadaşlar merhaba bir güzel haber de benden7 ocak transfer, 3 tane 6.gün embriyosu bugün 12.günümdü sabah kan verdim değerim 700 çıktı çok şükür dileyen herkese nasip olsun inşallah tek dileğim sağlıklı bir şekilde sürecin devam etmesi
Allah bozmasın canımYok ya ben gidiyomben severim kaynanamı
Evet koku hassasiyetim çok fazlaydı göğüslerim kocaman patlayacak gibi olmuştu 8. Gün akşamı adet olacak gibi ağrım olmuştu adetime denk gelmişti ama olmadım 9. Günün akşamı test yaptım ve bu şekilde öğrendimBelirti var mıydı peki canim senin.
Hayırlı Olsun canımEvet koku hassasiyetim çok fazlaydı göğüslerim kocaman patlayacak gibi olmuştu 8. Gün akşamı adet olacak gibi ağrım olmuştu adetime denk gelmişti ama olmadım 9. Günün akşamı test yaptım ve bu şekilde öğrendimEki Görüntüle 3194200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?