Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Keşke özele gitseydiniz canım ilk muayenele cok önemli.
Devletin cihazı cok eski oluyor belki onunla alakalıdır belki alttan bakmadığı için öyle göründü

Keşke özele gitseydiniz canım ilk muayenele cok önemli.
Devletin cihazı cok eski oluyor belki onunla alakalıdır belki alttan bakmadığı için öyle göründü
Yarin zaten gidecektim, bugun sadece kan vermek istiyorum diyince kabul etmiyor egositler.. biz neciyiz burda, kani da özelde ver diyorlar.

Evet öyle oluyor 35 yaş üstü ya da iki başarısız deneme. Olursa çift embriyo transferi yapılıyor sadece

Yarin zaten gidecektim, bugun sadece kan vermek istiyorum diyince kabul etmiyor egositler.. biz neciyiz burda, kani da özelde ver diyorlar.
Aslında kanı da özel de verseydin hem daha çabuk çıkar hem de bu duruma maruz kalmazdın tek bir doktorun yorum yapması daha doğru olur ilk etapta. İlk önce özelde muayene olup sonra bir de devlette baktırsan ve sıkıntılı deşeler o zmn devletin cihazları sıkıntılı ve eski diyebilirdin kolaylıkla şimdi kendi kendini üzmüş oldun ben biraz hatalı buldum açıkçası doktorunla devam etmek daha önemli ama olurda bir sıkıntı görürse teyit amaçlı başka doktorlara da sorulur tabi ki

Hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin

Belirti var mıydı peki canim senin.
Evet koku hassasiyetim çok fazlaydı göğüslerim kocaman patlayacak gibi olmuştu 8. Gün akşamı adet olacak gibi ağrım olmuştu adetime denk gelmişti ama olmadım 9. Günün akşamı test yaptım ve bu şekilde öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…