Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim transfer ücretide ilaçlar hepsi içinde. Gerçekten çok zormuş yaşamayan anlamaz. Kullandığım iğneleri atmadım bazen görünce yüreğim değişik bi şekilde acıyo. Galiba psikolojim bozulmuşta haberim yok ama napalım herşey bebeğimiz için katlanıyoruz. Ben esla kendime iğne yapamayan biriydim. Canım aşırı tatlıdır bilerek istiyerek yaptık. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Bende sağlık ocağına yaptırıyorum pjarq vermeden sağlık ocağına yaptırın arkadaslar receteniz ile gidin recete soruluyor mutlaka
Oraya gidene kadar zaten sağlık ocağına ogrenmwk için tekrar gidiceksin kan verdikten sonra bir günde çıkıyor bide öğrenmek için tekrar gidiceksin iki kere git gel oluyor vala E devlette de çıkmıyor zaten

Oraya gidene kadar zaten sağlık ocağına ogrenmwk için tekrar gidiceksin kan verdikten sonra bir günde çıkıyor bide öğrenmek için tekrar gidiceksin iki kere git gel oluyor vala E devlette de çıkmıyor zaten
Proluton iğneyi diyorum canım test için demedim testi ben devlet hastanesi acilden girip yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…