- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.561
Vala ya normalde çıkması lazimBeni tam 1 saat sonra
aramışlardı çatladık ya
Bende sağlık ocağına yaptırıyorum pjarq vermeden sağlık ocağına yaptırın arkadaslar receteniz ile gidin recete soruluyor mutlakaBizim burda iğne 35 TL
İşlem yaptırdığın hastaneye gidersen 20 TL iğne yaptırmak
Benimde 45 dk en yakın devler hastanesiSeninki benden uzakmış
Calistigim için sağlık ocağı saatleri uymuyor canımBende sağlık ocağına yaptırıyorum pjarq vermeden sağlık ocağına yaptırın arkadaslar receteniz ile gidin recete soruluyor mutlaka
Canım test günün müydü bugun hadi hayırlı sonuç çıksın e nabıza 1 saate düşüyorBakıyorum kuzum çıkmamış daha
Sağlık ocağında akşam acil açık olanları var ben 3 günde 1 saat 8 deydi iğne gidip yaptırıyordum canım..Calistigim için sağlık ocağı saatleri uymuyor canım
Ama uzun süre devam edersem iğneye orayı planlıyorum bakalım
Benim transfer ücretide ilaçlar hepsi içinde. Gerçekten çok zormuş yaşamayan anlamaz. Kullandığım iğneleri atmadım bazen görünce yüreğim değişik bi şekilde acıyo. Galiba psikolojim bozulmuşta haberim yokİlk adetimden sonra 2 hafta kadar sonra inşallah. Benim de dondumayla birlikte 34 bin fln. Ayrıca transferde de alınacak belli bi ücret. Zaten ilaçlar çok pahalı ya. Sadece yumurta toplamadan önce lullandıgım iğneler 10 bin lira civarı tuttu. Hem maddi hem manevi çok zor bi süreç
Sağlık ocağında acil oldugunu ilk defa duydumSağlık ocağında akşam acil açık olanları var ben 3 günde 1 saat 8 deydi iğne gidip yaptırıyordum canım..
Transferim salı ama bende bi stok yapıcam gibiBen bugun naptım. 1 tane erken gebelik 1 tane normal test aldım attım çantaya. Tabi ortada fol yok yumurta yok
Oraya gidene kadar zaten sağlık ocağına ogrenmwk için tekrar gidiceksin kan verdikten sonra bir günde çıkıyor bide öğrenmek için tekrar gidiceksin iki kere git gel oluyor valaBende sağlık ocağına yaptırıyorum pjarq vermeden sağlık ocağına yaptırın arkadaslar receteniz ile gidin recete soruluyor mutlaka
Bende duymadım acil olarak sabah gidip kan veriyosun ertesi gün bidaha almaya gidiyosunSağlık ocağında acil oldugunu ilk defa duydum
Ne güzel
Burda öyle bişey yok
Recede olması lazım reçetesiz yapmiyolar ordadaCalistigim için sağlık ocağı saatleri uymuyor canım
Ama uzun süre devam edersem iğneye orayı planlıyorum bakalım
Proluton iğneyi diyorum canım test için demedim testi ben devlet hastanesi acilden girip yaptırmıştımOraya gidene kadar zaten sağlık ocağına ogrenmwk için tekrar gidiceksin kan verdikten sonra bir günde çıkıyor bide öğrenmek için tekrar gidiceksin iki kere git gel oluyor valaE devlette de çıkmıyor zaten
Hadi ya vala ilk duydum bizim orda yok öyle bişey her yer farklı o zamanSağlık ocağında akşam acil açık olanları var ben 3 günde 1 saat 8 deydi iğne gidip yaptırıyordum canım..
Himm anladim canım ben yanlış anladımProluton iğneyi diyorum canım test için demedim testi ben devlet hastanesi acilden girip yaptırmıştım
Evet onda da reçete lazım mesela benim recetem yok özel hastane Kıbrıs'ta olduğu için devlete gidip almam lazım galiba yaptırmam için reçeteyleProluton iğneyi diyorum canım test için demedim testi ben devlet hastanesi acilden girip yaptırmıştım
Amin canım inşallah İstanbulİnşallah hepimiz pozitifi görürüz sağlıkla ilerler. Sakarya sizin?
Belkide işleme almadılar unuttularDevlette versem daha kısa sürede çıkardı aradım kavga ettim ne saçmalık kaç saat oldu hala yok
Geçen hafta aynı hastanede progesteron vermiştim 2 saate çıkmıştıBelkide işleme almadılar unuttular
Bı kere başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?