Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Beta gayet artmş yani bence 6.hafta daha net oluyo bilgi vermek için gidenlerde kese görüyo bu hafta ama bebek zaten gözkmüyo en güzeli 6 ya kdar sakince beklemek
Bende çok endişeliyim ama sakin kalmaya çalışıyorum sabır hep inş güzel olcak

Canım ben Türkiye de yaptirmadigim için bilmiyorum devlette ne kadar koyuluyor ama En fazla 2 koyuyolar biliyorum.Eger rahim sikintiliysa 1 tane koyuluyor benim ilk transferde 3 tane koyuldu mesela 2 transferde 1 tane bu 3 tarnsferim oldu 2 tane koydular yasak değil biliyorum ama o doktorla ve rahimle alakalı bişey aslında ama yine de net olanlar bilir

Evet canim, benim ilk iki transferim negatif üç de asilamam var diye 3.de ve bu tedavimde cift embriyo kondu

Evet doğru kanunen böyle

Yetiyor canim, benim de 1.testim üc kati artmis ama bugun keseyi zor gördü ya doktor hanim! o yüzden bi daha beta istedi
Himm anladım canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla ilerler bende çok merak ediyorum benimkini nasıl cikicak gozukucek mi diye kalp atışını duyabilicekmiyim diye endişeliyim biraz

Himm anladım canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz sağlıkla ilerler bende çok merak ediyorum benimkini nasıl cikicak gozukucek mi diye kalp atışını duyabilicekmiyim diye endişeliyim biraz
O endise hic bitmeyecek. Hep diyorum ya hayirli doktor hayirlisi tedaviyi nasip etsin mevlam. Hala kendime gelmis değilim

Tesekkur ederim , yeme işi benden sorulur zaten aşırı iştahliyim Allahim 100 kilo olmam insallahhhh aminnnnnn

Benim de bütün kullandığın iğneler durıyor 3 kez tranfer oldu. Bu 2.tüp bebek ve 4. transferim olcak. Bu süreçte hiç birimizin psikolojisi normal değil bence inşallah nasip olur da pozitifi görüp sağlıkla bebişimm kıcağıma alırsam. O zaman o saklağıım iğnelere bakıp zaferimi kutlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…