- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.661
Yok canım hicte öyle olmuyo isteyen istediği kadar trasfer yapiyorKızlar size bir sorum olacak , benim ilk tüp bebek denemem negatifti, simdi yarın inşallah ikinci transferim olacak ama doktor diyor ki 30 yaşından bile küçük olduğun icin 1 embriyo transfer edicem kanunen de yasak zaten diyor eğerki negatif olursa 3. Transfer de 2 embriyo hakkın var diyor böyle mi oluyor her yerde
Onlar ne için kullanılıyor canım catlatma için miMerhaba kızlar. Yeniden tedaviye
Başlayacağım ancak doktor cetrotide ya da oxotide istiyor. Sizler temin etmiş miydiniz bulduysanız nerden bildiğiniz eczane var mı acaba ?
Ben bulamamıştım duphaston ile tedavi oldum güzel de ilerlediMerhaba kızlar. Yeniden tedaviye
Başlayacağım ancak doktor cetrotide ya da oxotide istiyor. Sizler temin etmiş miydiniz bulduysanız nerden bildiğiniz eczane var mı acaba ?
Bende o şekilde biliyorumYok canım hicte öyle olmuyo isteyen istediği kadar trasfer yapiyor
Onlar ne için kullanılıyor canım catlatma için mi
Bende tarlusal ile oldum ilkinde. Ama bana iyi gelmediğini söyledi yumurta kalitesini düşürmüş olabileceğinden şüpheleniyor sanırım çok anlayamadım değiştirmek istiyorlar sanırım o yüzden.Ben bulamamıştım duphaston ile tedavi oldum güzel de ilerledi
İstanbulda kadıköyde burak beyden aldım benim doktorum kendisi anlaşmalı olduğu için direkt veriyorlar eczanenin adını bilmiyorum ama numarası varMerhaba kızlar. Yeniden tedaviye
Ben bulamamıştım duphaston ile tedavi oldum güzel de ilerledi
Himm anladım canım bende ovitrelle ve Gonal fazla kullanılıyor biliyorum inşallah bulursun o zor bulunan bir iğne sanırımYok sanırım yumurta çatlamasını baskılamak için
Önce tarlusal vermişlerdi bunun için ilaç yok diye oda taze transferi engelliyordu benim için iyi gelmemiş o ilaç yani
Kalitesini düşürmüş olabileceğini düşünüyor doktor sanırım size iyi gelmedi değiştirmemiz gerek dedi ama bakalım bi başka protokol daha
var sanırım. Şimdilik bulmaya çalışıyorum.
Yok sanırım yumurta çatlamasını baskılamak için
Önce tarlusal vermişlerdi bunun için ilaç yok diye oda taze transferi engelliyordu benim için iyi gelmemiş o ilaç yani
Kalitesini düşürmüş olabileceğini düşünüyor doktor sanırım size iyi gelmedi değiştirmemiz gerek dedi ama bakalım bi başka protokol daha var sanırım. Şimdilik bulmaya çalışıyorum.
İnşallah aynen şuan ihraç sıkıntısı var sanırım ülke çapında kara borsa olmuşHimm anladım canım bende ovitrelle ve Gonal fazla kullanılıyor biliyorum inşallah bulursun o zor bulunan bir iğne sanırım
Hadi ya bu benim söylediğim Gonal ve Ovitrelle de mi ?Kullananlar var mı ?İnşallah aynen şuan ihraç sıkıntısı var sanırım ülke çapında kara borsa olmuş
Maalesef.
Gonalf ve ovitrelle için hiç bilmiyorum şuan ne durumdaHadi ya bu benim söylediğim Gonal ve Ovitrelle de mi ?Kullananlar var mı ?
Size mesaj attım özelden numarasını alabilir miyimİstanbulda kadıköyde burak beyden aldım benim doktorum kendisi anlaşmalı olduğu için direkt veriyorlar eczanenin adını bilmiyorum ama numarası var
Merhaba canim,cok sevindim tekrar başlamana. Allah kolayliklar versinMerhaba kızlar. Yeniden tedaviye
AminMerhaba canim,cok sevindim tekrar başlamana. Allah kolayliklar versin
Onları çok kullanan yok galibaGonalf ve ovitrelle için hiç bilmiyorum şuan ne durumda
Yok ben onları da kullandım ilk tedavimde. Başlangıç gonalf ile başlıyor sonra işte çatlatma iğnesi ovitrelle onu kullanıyoruz.Onları çok kullanan yok galiba
Himm o zaman bunlar başlangıçta kullanılıyor sonrasında farkli iğne ilaç kullanılıyor o zaman bende kullandım çünkü ikisini ondan sordumYok ben onları da kullandım ilk tedavimde. Başlangıç gonalf ile başlıyor sonra işte çatlatma iğnesi ovitrelle onu kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?