Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok ben onları da kullandım ilk tedavimde. Başlangıç gonalf ile başlıyor sonra işte çatlatma iğnesi ovitrelle onu kullanıyoruz.
Hatta tedavim benim sonlandi iğneleri aldıktan sonra çok para verdim kaldı öylece kullanamadim yeni tedavimdede bambaşka iğneler ilaçlar kullandim

Merhaba kızlar. Yeniden tedaviye
Başlayacağım ancak doktor cetrotide ya da oxotide istiyor. Sizler temin etmiş miydiniz bulduysanız nerden bildiğiniz eczane var mı acaba ?
İlk aydamı başlıyorsunuz yeniden tedaviye acaba? Bende 2. Adette düşünüyorum birde negatiften sonra nekadar sürede adet oldunuz daha olmadım 20 günde olurmuşum

İlk aydamı başlıyorsunuz yeniden tedaviye acaba? Bende 2. Adette düşünüyorum birde negatiften sonra nekadar sürede adet oldunuz daha olmadım 20 günde olurmuşum
Ben 3 gün sonra oldum bana da bi hafta 10 gün dediler çok şaşırtıcı şekilde 3 gün sonra oldum ilk aydan başlamıyorum 2. Adet ile gelebilirsin dediler ama ben 3. Adet ile gitmeyi düşünüyorum. Biraz daha vücudun dinlenmesi için ama doktor 2. De gelebilirsin dedi. yani tahminim benim için mart ortası gibi olacak

Anladım canım hayırlısı olsun aynı merkez aynı Dr mu devam edicek sin yeniden opun mu olucak yoksa varmı donmuş? Benim Dr umda 2 adet geçirmen çok daha doğru diyor hep çok ilaç yükledik vucuda haliyle şiştik ben spora başladım gittiğim bir grup ve hocam vardı yeniden başladım biraz ödemi atmam gerekiyor bakalım benimde 3. Adeti bulur..

İvf doktoruma bugun ki durumu anlattim.
-Sen kilolusun, bu haftalarda karından görünmesi zor, vajinal icin bile çok erken... dedi
Dr beni nereye sokmuş oldu şimdi bilin bakalim

Hepi topu 79 kilocuğum
Bazen bu doktorlara belli olmuyo gıcıklıkları tutuyor bazen

Merhaba herkese
Tüp bebekte dış gebelik geçiren var mi aranızda ? Eğer dış gebeliktiyse 7. Veya 8. Gün idrarda pozitifi görmüş müydünüz ?
Bildiğim kadarıyla dış gebelikte idrara geç geçiyormuş beta hcg. Benim transferimin 10. Günü 68 çıktı sonucum. İnanın sevinemiyorum 2 adet 5. Gün embriyo transferi yapılmıştı.

-Sen kilolusun, bu haftalarda karından görünmesi zor, vajinal icin bile çok erken... dedi

Hepi topu 79 kilocuğum
Hahahah kız Allah seni napsin ya benim hiç kilom yok en son 60 kiloydum hala da öyleyim ama yumurtalıklarından kaynaklı hep alttan bakiyolar bende gözükmüyor çünkü üstten hiç

Merhaba kızlar. Yeniden tedaviye
Başlayacağım ancak doktor cetrotide ya da oxotide istiyor. Sizler temin etmiş miydiniz bulduysanız nerden bildiğiniz eczane var mı acaba ?
Hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer güzel haberlerini alırız inanıyorum

Hepi topu 79 kilocuğum
Bunu daha önce duymuştum
Göbek bölgesi ne kadar zayıfsa o kadar erken görünüp cinsiyet belli oluyor Muş .
Cinsiyet de geç öğreniliyor .ama senin doktor abartmış

Merhaba canım ben geçirdim boş gebelik.Benim ki 5 gün emriyosuydu 3 tane transfer edilmişti 1 tanesi tuttu sadece oda boş gebelik oldu pozitif olarak çıkıyor ama sen bekle derim yine de ben Son dk kadar umutla beklemiştim

Bunu daha önce duymuştum
Göbek bölgesi ne kadar zayıfsa o kadar erken görünüp cinsiyet belli oluyor Muş .
Cinsiyet de geç öğreniliyor .ama senin doktor abartmış
Evet, göbek bölgem aylardir diyete spora ragmen gitmedi,şu halimle bile beş alti aylik gibiyim . Geç de olmasin güç de olmasin yarın ki dr'da göreyim inş

12.gun 13.gun değerin de çok önemli hiç belli olmaz toparlar kendini çok var tanıdığım ilerkeyen bu şekilde Allah'a siğin dış gebelik filan aklına getirme bu değerle belli olmaz

Aslında değiştirsem mi diye düşündüm ama aynı merkezle devam edeceğim maddi olarak da daha uygun olacak. Benim dondurulmuş yoktu maalesef bi tane vardı o da tutmadı. yeniden baştan başlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…