- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.701
İnşallah bu sefer yeni umutlarlaMerhaba kızlar. Yeniden tedaviye
Başlayacağım ancak doktor cetrotide ya da oxotide istiyor. Sizler temin etmiş miydiniz bulduysanız nerden bildiğiniz eczane var mı acaba ?
Aynı gün transfer olcazBenimde transfer günüm belli oldu kızlar 24 ocak allahtan bşey olmazsakaramel Latte
24 Ocak transferi ne kadar çok bide sonuç öğrenecekler çokAaa benden bir gün sonra
Yetiştin bana yine bak
Ayın sonuna kaldık24 Ocak transferi ne kadar çok bide sonuç öğrenecekler çok
Öyle oldu canım sadece progestan fitil verdi yarından itibaren başlayacağım pazartesi saat söyleyeceklerAaa benden bir gün sonra
Yetiştin bana yine bak
Bizim bekleme süremiz yoğun gecicek24 Ocak transferi ne kadar çok bide sonuç öğrenecekler çok
Ben fitil ve iğneyle devam ediyorum daga estrofem aspirn var oksapar ve serum eklenecek bideÖyle oldu canım sadece progestan fitil verdi yarından itibaren başlayacağım pazartesi saat söyleyecekler
Hadi hayırlısı olsun canım benim güzel güzel yumuşlar olsun sağlıkla gelsinler güzel haberlerini buradan takip edeceğim aynı ayın tedavi olanlarıyız malesef negatifleriyiz inş bidakine güzel haberlerini alalımAslında değiştirsem mi diye düşündüm ama aynı merkezle devam edeceğim maddi olarak da daha uygun olacak. Benim dondurulmuş yoktu maalesef bi tane vardı o da tutmadı. yeniden baştan başlayacağım inşallah
Büyük bir heyecanla takip edecim sizin test günü bizim test günümüz gibi olacakBizim bekleme süremiz yoğun gecicek
CanımsınBüyük bir heyecanla takip edecim sizin test günü bizim test günümüz gibi olacak
Evet canım inşallah hayırlı uğurlu gelirAynı gün transfer olcaz
Yanıtın için çok teşekkürler. Beta hcg değerini hatırlıyor musun peki ?Merhaba canım ben geçirdim boş gebelik.Benim ki 5 gün emriyosuydu 3 tane transfer edilmişti 1 tanesi tuttu sadece oda boş gebelik oldu pozitif olarak çıkıyor ama sen bekle derim yine de ben Son dk kadar umutla beklemiştim
Çok teşekkürler12.gun 13.gun değerin de çok önemli hiç belli olmaz toparlar kendini çok var tanıdığım ilerkeyen bu şekilde Allah'a siğindış gebelik filan aklına getirme bu değerle belli olmaz
Rica ederim canımYanıtın için çok teşekkürler. Beta hcg değerini hatırlıyor musun peki ?
Ben sormuştum canimDün bahsettiğim bitkisel icerikli ürünler bunlar. Dün birisi sormuş bulamadim.
Olabilir canim benm bı hamileligimde 6+1 de karından gözükmedi alltan gozuktu. Kesinlikle karindan yanlışlık olabiliyor. 2 aylıkken karından net gözüktü.Arkadaslar sabah devlet hastanesinde randevum vardi. 5+2 olarak hesapliyorum. Dr keseyi batindan zor gördü, daha da bastirdi anca bi tane gördü, ona da düzensiz kese diyiverdi
Sonra b-hcg istedi. Bu saate kadar babasiyla öldük öldük dirildik.
Cok şükür beta güzel artmis. Özelde ki doktora yarin gidecegiz.
Daha önce ki gebeligimde 19.günde vajinal usg de anca görüldü, devlette de 21.günde karindan anca göründü.
Bugün transferin 17.günü. Karından zor görünmesi ve düzensiz denmesi normal mi ya
İvf dr.daha çok küçük karindan görünmesi zor dedi. E ama benim ki göründü, düzensiz dendi. Cihaz kalitesizligi olabilir mi bi şey diyin
Bunlarin bebek kiyafetleri yikama icin olanlari var. Hepimize alip alıp kullanmak nasip olsun aminnnBen sormuştum canimgüle güle kullan Alirsam aklımda olsun benmde
İnşallahBunlarin bebek kiyafetleri yikama icin olanlari var. Hepimize alip alıp kullanmak nasip olsun aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?