- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.641
Hayırlı olsun canımHayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin
İlk transferimde çıkan sonuç bu temmuzda düşük yaptımHayırlı Olsun canım
Hayırlı olsun canımArkadaşlar merhaba bir güzel haber de benden7 ocak transfer, 3 tane 6.gün embriyosu bugün 12.günümdü sabah kan verdim değerim 700 çıktı çok şükür dileyen herkese nasip olsun inşallah tek dileğim sağlıklı bir şekilde sürecin devam etmesi
Maşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Beta değerin kaç. Benimde göğüslerimde ağrı var hafif ödem var. Kasik ve bel ağrım çok hafif bulantı ve koku hassasiyeti de var. Benimde 9. Gün ama erken gebelik testi yok evde . Normal testlerden var. Yapsam miEvet koku hassasiyetim çok fazlaydı göğüslerim kocaman patlayacak gibi olmuştu 8. Gün akşamı adet olacak gibi ağrım olmuştu adetime denk gelmişti ama olmadım 9. Günün akşamı test yaptım ve bu şekilde öğrendimEki Görüntüle 3194200
Testin markası ne canım çok net erken testmi buEvet koku hassasiyetim çok fazlaydı göğüslerim kocaman patlayacak gibi olmuştu 8. Gün akşamı adet olacak gibi ağrım olmuştu adetime denk gelmişti ama olmadım 9. Günün akşamı test yaptım ve bu şekilde öğrendimEki Görüntüle 3194200
Bende 18 inde transfer oldum 6. Gün embriyosu bakalım neler olacak inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba ben de 18 inde transfer oldum. 5. Gün embriyosu test günüm 30 ocak inşallah pozitif sonuçlar alırız.
Canim sadece beta hcg baktirmadim ki. Dünya kadar gebelere bakilan degerlere bakildi.Aslında kanı da özel de verseydin hem daha çabuk çıkar hem de bu duruma maruz kalmazdın tek bir doktorun yorum yapması daha doğru olur ilk etapta. İlk önce özelde muayene olup sonra bir de devlette baktırsan ve sıkıntılı deşeler o zmn devletin cihazları sıkıntılı ve eski diyebilirdin kolaylıkla şimdi kendi kendini üzmüş oldun ben biraz hatalı buldum açıkçası doktorunla devam etmek daha önemli ama olurda bir sıkıntı görürse teyit amaçlı başka doktorlara da sorulur tabi ki
Benim erken test koyulasmamisti, kaset test koyuydu. Yap dersek yapacak misin önce onu söyle canimMaşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Beta değerin kaç. Benimde göğüslerimde ağrı var hafif ödem var. Kasik ve bel ağrım çok hafif bulantı ve koku hassasiyeti de var. Benimde 9. Gün ama erken gebelik testi yok evde . Normal testlerden var. Yapsam mi
Yaa kafama takılan buyduBenim erken test koyulasmamisti, kaset test koyuydu. Yap dersek yapacak misin önce onu söyle canim
9. günde normal teste cıkarMaşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Beta değerin kaç. Benimde göğüslerimde ağrı var hafif ödem var. Kasik ve bel ağrım çok hafif bulantı ve koku hassasiyeti de var. Benimde 9. Gün ama erken gebelik testi yok evde . Normal testlerden var. Yapsam mi
Evet bana da verdi bir sürü test ama özel de yaptırma baya fiyat çıkar sağlık ocağında yaptır hem de kaydolursun demiştiCanim sadece beta hcg baktirmadim ki. Dünya kadar gebelere bakilan degerlere bakildi.
Neyse olanda hayir vardir diyip sabirla bekmeye devam
Nerden bileyimYaa kafama takılan buydu
Niye şimdiye kadar bana bunu yazmadın
Kaset testte koyuluk var erken testte hep aynı çıktı benim tersini bekliyordum
Bi de idrar farki var ama erken test aksamdi, kaset test ertesi gün sabahdiYaa kafama takılan buydu
Niye şimdiye kadar bana bunu yazmadın
Kaset testte koyuluk var erken testte hep aynı çıktı benim tersini bekliyordum
Ben de artık günüm gelse de sonucumu öğrensemB
Bi idrar farki var ama erken test aksamdi, kaset test ertesi gün sabahdi
Canımmm ilk transferimde olan belirtilerdi bunlar temmuz da düşük yaptım maalesef. Şuan ikinci transferindeyim 6. Günüm bugünMaşallah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Beta değerin kaç. Benimde göğüslerimde ağrı var hafif ödem var. Kasik ve bel ağrım çok hafif bulantı ve koku hassasiyeti de var. Benimde 9. Gün ama erken gebelik testi yok evde . Normal testlerden var. Yapsam mi
Testin markası ne canım çok net erken testmi bu
Aaa benden bir gün sonraBenimde transfer günüm belli oldu kızlar 24 ocak allahtan bşey olmazsakaramel Latte
Amin canım inşallah güzel sonuclar alırsınızBende 18 inde transfer oldum 6. Gün embriyosu bakalım neler olacak inşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?