Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Va
İvf doktoruma bugun ki durumu anlattim.
-Sen kilolusun, bu haftalarda karından görünmesi zor, vajinal icin bile çok erken... dedi
Dr beni nereye sokmuş oldu şimdi bilin bakalim

Hepi topu 79 kilocuğum
Yalnız vajinal bile erken demesine şaşırdım ki kan değerin çok iyi vajinal yoldun baya baya belli olur yani

Birde ben bu zamanlarda krem sampuan filanda kullanmiyorum. Benim gibi dikkat edecek olan varsa, vücud losyonu yerine bi arkadasim pahali bi yağ vermisti o zaman bile fahisti fiyati simdi beş misli artmistir. Onu da kullandim ama birde hindistan cevizi yaği kullandim. Sifir catlak ile tamamlamistim sürecimi.
Bir de benim çok kasintim vardi kol gövde ve bacakta. Yine siparis verdim hindistan cevizi yagini. Bugun aksam elimde olacak, yine ona başlayacağim..
Sampuani da biraktim
Bıttım sabuna başladim..
Tedbir benden takdir Allahtan. Ben yine elimden geleni yapacağim

Şamşuanı bırakamam da vücut losyonu h.cevizi yağı kullanabilirim o sürece gelirsem

Va

Yalnız vajinal bile erken demesine şaşırdım ki kan değerin çok iyi vajinal yoldun baya baya belli olur yani
Onu biraz beni rahatlatmak icin söyledi. Vajinal usg istemiyorum. Özellerde ki cihazlar daha iyi oluyor. Yarin bugunden daha iyi bi görüntü görmeyi umuyoruz
Önce ki gebeligimde de 19.gün karindan görünmemisti vajinal görmüstü.

Valla canm benm şampuan diş macunu filan kimyasal değil normaldede dikkat ediyorum çocuk için değil ama katkı malzemesi olmamasına özellikle deterjanda ettiğim oldu ama onda istikrarlı olamadım.

Benimki hiç gozukmuyor karından hep alttan

Niye doğal olanlara geçtiniz anlamadım şampuan da ne var ki

Ayy kızlar ben hamile olsam alttan muayene yi tercih etmek istemem galiba ya
Ya Zarar falan verirse
Tamamen kişisel tercih aslında bilinen bir yanlış
Doktorum bana tüp bebek olduğun için sekizinci haftaya kadar alttan muayene edilebilirsin ben öyle yapıyorum demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…