- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.721
Bir 24 Ocak da burada varBizim bekleme süremiz yoğun gecicek
İvf doktoruma bugun ki durumu anlattim.
-Sen kilolusun, bu haftalarda karından görünmesi zor, vajinal icin bile çok erken... dedi
Dr beni nereye sokmuş oldu şimdi bilin bakalim
Hepi topu 79 kilocuğum
Benm ilk değil ama yinede heyecanlıyımBir 24 Ocak da burada varilk transferim olacak çok heyecanlıyım
Ay inşallahHadi hayırlısı olsun canım benim güzel güzel yumuşlar olsun sağlıkla gelsinler güzel haberlerini buradan takip edeceğim aynı ayın tedavi olanlarıyız malesef negatifleriyiz inş bidakine güzel haberlerini alalım
Şamşuanı bırakamam da vücut losyonu h.cevizi yağı kullanabilirim o sürece gelirsemBirde ben bu zamanlarda krem sampuan filanda kullanmiyorum. Benim gibi dikkat edecek olan varsa, vücud losyonu yerine bi arkadasim pahali bi yağ vermisti o zaman bile fahisti fiyati simdi beş misli artmistir. Onu da kullandim ama birde hindistan cevizi yaği kullandim. Sifir catlak ile tamamlamistim sürecimi.
Bir de benim çok kasintim vardi kol gövde ve bacakta. Yine siparis verdim hindistan cevizi yagini. Bugun aksam elimde olacak, yine ona başlayacağim..
Sampuani da biraktim
Bıttım sabuna başladim..
Tedbir benden takdir Allahtan. Ben yine elimden geleni yapacağim
Onu biraz beni rahatlatmak icin söyledi. Vajinal usg istemiyorum. Özellerde ki cihazlar daha iyi oluyor. Yarin bugunden daha iyi bi görüntü görmeyi umuyoruzVa
Yalnız vajinal bile erken demesine şaşırdım ki kan değerin çok iyi vajinal yoldun baya baya belli olur yani
Amin canım inşallahBunlarin bebek kiyafetleri yikama icin olanlari var. Hepimize alip alıp kullanmak nasip olsun aminnn
Valla canm benm şampuan diş macunu filan kimyasal değil normaldede dikkat ediyorum çocuk için değil ama katkı malzemesi olmamasına özellikleBirde ben bu zamanlarda krem sampuan filanda kullanmiyorum. Benim gibi dikkat edecek olan varsa, vücud losyonu yerine bi arkadasim pahali bi yağ vermisti o zaman bile fahisti fiyati simdi beş misli artmistir. Onu da kullandim ama birde hindistan cevizi yaği kullandim. Sifir catlak ile tamamlamistim sürecimi.
Bir de benim çok kasintim vardi kol gövde ve bacakta. Yine siparis verdim hindistan cevizi yagini. Bugun aksam elimde olacak, yine ona başlayacağim..
Sampuani da biraktim
Bıttım sabuna başladim..
Benimki hiç gozukmuyor karından hep alttanOnu biraz beni rahatlatmak icin söyledi. Vajinal usg istemiyorum. Özellerde ki cihazlar daha iyi oluyor. Yarin bugunden daha iyi bi görüntü görmeyi umuyoruz
Önce ki gebeligimde de 19.gün karindan görünmemisti vajinal görmüstü.
Hepsini kullandık canım..Ay inşallahsizin var mıydı dondurulmuş.
Hayırlısıyla bu sefer inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde inşallah o zaman. İstanbulda mıydınız nerde tedavi görüyordunuz.Hepsini kullandık canım..
Niye doğal olanlara geçtiniz anlamadım şampuan da ne var kiBirde ben bu zamanlarda krem sampuan filanda kullanmiyorum. Benim gibi dikkat edecek olan varsa, vücud losyonu yerine bi arkadasim pahali bi yağ vermisti o zaman bile fahisti fiyati simdi beş misli artmistir. Onu da kullandim ama birde hindistan cevizi yaği kullandim. Sifir catlak ile tamamlamistim sürecimi.
Sampuani da biraktim
Bıttım sabuna başladim..
İnşallah kuzumEvet canım inşallah hayırlı uğurlu gelir
Aynı kaderi paylaşıyoruzBir 24 Ocak da burada varilk transferim olacak çok heyecanlıyım
Bizde çok tercih etmiyoruz ama goremiyorsa mecbur .Ama zarar verse hiç bir doktor yapmazdı bence belirli zamana kadar bakiyolar galibaAyy kızlar ben hamile olsam alttan muayene yi tercih etmek istemem galiba ya
Ya Zarar falan verirse
Tamamen kişisel tercih aslında bilinen bir yanlışAyy kızlar ben hamile olsam alttan muayene yi tercih etmek istemem galiba ya
Ya Zarar falan verirse
Evet dediği gibi de oldu sekizinci haftaya kadar alttan muayene oldum hiçbir zararı da olmamıştı çok şükürAyy kızlar ben hamile olsam alttan muayene yi tercih etmek istemem galiba ya
Ya Zarar falan verirse
Zararı yok biliyorum şimdiTamamen kişisel tercih aslında bilinen bir yanlış
Doktorum bana tüp bebek olduğun için sekizinci haftaya kadar alttan muayene edilebilirsin ben öyle yapıyorum demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?