Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Selam kizlar ben toparlandim geldim mecbur napalim. Doktorla da konustum dedi ki 3. Gun e devam 5. Gunu beklemeye gerek yok az yumurta oldugunda peki dedim. Reglim geldi gelmek uzere bastan baslicaz. Ama kafama takildi artik taze transfer yapamiyoruz cunku cetrodite bulamiyoruz dedi, turkiyrye gelmiyor artik muadil olan ilacta rahme zarar veriyor oyuzden mecbur dondurucaz dedi. Ona da tamam dedim

Daha rahat dondurulmuş transfer dönemi canım

Oxotide için böyle bi sorun mu varmış bu düşündürücü oldu.

Hayırlısıyla bu sefer inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde inşallah o zaman. İstanbulda mıydınız nerde tedavi görüyordunuz.
İzmirdeyim canım biz havuz yaptık donmuşlar varken yeniden opu yaptık 5. Güne bitane emriyo olsun dedi Dr um orta kalitede bitane gitti başkada giden olmadı bu tedavimde 2 tane 3. Gün emriyosu transfer edildi 1 gün sonrada 5. Gün orta kalite transfer edildi donmuşları çözdürdü Dr um ondan 5. Güne giden olursa ondan da transfer ederiz dedi 2 tane iyi kalite emriyo yu bırakıp diğerlerinin gitmesini beklediler ama gitmediler nasip olanları kullandık ama olumsuz oldu..

Arkadaşlar, bi konuda yardımınızı rica ediyorum. Şimdi ben 3 Aralık ta regl oldum, 14 Aralık Opu, 19 Aralık Regl. Şimdi ikinci regl ile transfer olacak fakat bu ikinci regl düzenli tarihim olan 3 Aralıkla orantılı mı olacak yoksa transfer sonrasındaki regl yi mi baz almalıyım? sizin nasıldı tarihler? Hala regl olmadım da kafam çok karıştı

Mm anladım hayırlısı olsun inşallah sonraki iyi olsun . Benimde 1 tane Grade olan vardı 4. Gün onu denediler ama açıkçası ben çok vakıf değildim o yüzden çok müdahale edememiştim şimdiki aklım olsa bende yeniden toplama yaptırırdım ama tecrübe olmuş oldu bakalım bizde yeniden başlayacağız. Hepimiz inşallah bu sefer iyi sonuçlar alırız

Hımmm her Bi dememe Bi tecrübe oluyor canım herşeyi öğrendim artık yaptıra yaptıra sor aklına geleni ben baya tecrübeliyim artık bu tüp bebek konusunda hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

Rahim duvarinin yapisini bozabiliyor ben onermiyorum dedi kuzum.bir arastirabilirsin. Benim doktorum bilimsel olarak kanitlanmamis herseyi reddediyor.:) bende guveniyorum ona .
Bu tarz kanıtlanmamış bi durum olduğunu bende burda gezerken görmüştüm. Sanırım bu etkiyi tarlusal da yapıyordu o yüzden 1 ay bekletiyorlardı mesela o ilaç rahim duvarını bozduğu için dinlenme durumu yaptırıyorlardı. Aynı şey olabilir şuan böyle bi yorum yaptım kendimce

Hımmm her Bi dememe Bi tecrübe oluyor canım herşeyi öğrendim artık yaptıra yaptıra sor aklına geleni ben baya tecrübeliyim artık bu tüp bebek konusunda hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
İşte ilk kez yaptırınca ne soru soracağımızı bile bilemiyorduk inşallah hayırlısı olur

Bunu olana kadar bilemeyeceksin çünkü gecikiyor

Kızlar benim ilk tüp bebek denemem 17 ocakta yaptığım testte negatif çıkmıştı ben ilaçları kullanırken lekelenmem başladı meğer adet olmuşum. Şimdi ikinci tüp bebek için gideceğim. İki adet dondurulmuş var ikincide süreç nasıl oluyor adetten sonra gel dedi ama ne yapılıyor. Hemen transfer deme durumu olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…