- 2 Ocak 2021
- 4.856
- 5.354
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.741
Daha rahat dondurulmuş transfer dönemi canımSelam kizlar ben toparlandim geldim mecbur napalim. Doktorla da konustum dedi ki 3. Gun e devam 5. Gunu beklemeye gerek yok az yumurta oldugunda peki dedim. Reglim geldi gelmek uzere bastan baslicaz. Ama kafama takildi artik taze transfer yapamiyoruz cunku cetrodite bulamiyoruz dedi, turkiyrye gelmiyor artik muadil olan ilacta rahme zarar veriyor oyuzden mecbur dondurucaz dedi. Ona da tamam dedim
Evet canim bencede bi onceki oyleydi 2 tane yumurtam olusuyo zaten benim bakalimDaha rahat dondurulmuş transfer dönemi canım
Oxotide için böyle bi sorun mu varmışSelam kizlar ben toparlandim geldim mecbur napalim. Doktorla da konustum dedi ki 3. Gun e devam 5. Gunu beklemeye gerek yok az yumurta oldugunda peki dedim. Reglim geldi gelmek uzere bastan baslicaz. Ama kafama takildi artik taze transfer yapamiyoruz cunku cetrodite bulamiyoruz dedi, turkiyrye gelmiyor artik muadil olan ilacta rahme zarar veriyor oyuzden mecbur dondurucaz dedi. Ona da tamam dedim
İzmirdeyim canım biz havuz yaptık donmuşlar varken yeniden opu yaptık 5. Güne bitane emriyo olsun dedi Dr um orta kalitede bitane gitti başkada giden olmadı bu tedavimde 2 tane 3. Gün emriyosu transfer edildi 1 gün sonrada 5. Gün orta kalite transfer edildi donmuşları çözdürdü Dr um ondan 5. Güne giden olursa ondan da transfer ederiz dedi 2 tane iyi kalite emriyo yu bırakıp diğerlerinin gitmesini beklediler ama gitmediler nasip olanları kullandık ama olumsuz oldu..Hayırlısıyla bu sefer inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde inşallah o zaman. İstanbulda mıydınız nerde tedavi görüyordunuz.
Hayırlısı olsun canım bu sefer her şey güzel olsunEvet canim bencede bi onceki oyleydi 2 tane yumurtam olusuyo zaten benim bakalim
Rahim duvarinin yapisini bozabiliyor ben onermiyorum dedi kuzum.bir arastirabilirsin. Benim doktorum bilimsel olarak kanitlanmamis herseyi reddediyor.:) bende guveniyorum ona .Oxotide için böyle bi sorun mu varmışbu düşündürücü oldu.
Mm anladım hayırlısı olsun inşallah sonraki iyi olsunİzmirdeyim canım biz havuz yaptık donmuşlar varken yeniden opu yaptık 5. Güne bitane emriyo olsun dedi Dr um orta kalitede bitane gitti başkada giden olmadı bu tedavimde 2 tane 3. Gün emriyosu transfer edildi 1 gün sonrada 5. Gün orta kalite transfer edildi donmuşları çözdürdü Dr um ondan 5. Güne giden olursa ondan da transfer ederiz dedi 2 tane iyi kalite emriyo yu bırakıp diğerlerinin gitmesini beklediler ama gitmediler nasip olanları kullandık ama olumsuz oldu..
Amin kuzum insallah senin transferinde istedigin gibi gecer..Hayırlısı olsun canım bu sefer her şey güzel olsun
Ya belim ağrıyor yorgunum halsizim. Ama bunlar her şeyden dolayı olmuş olabilirlor-kurabiyesi canım aynı gün transfer olduk nasilsin
Gözünüz aydın çok çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlarrrr 215 çıkmışşşşş
Hımmm her Bi dememe Bi tecrübe oluyor canım herşeyi öğrendim artık yaptıra yaptıraMm anladım hayırlısı olsun inşallah sonraki iyi olsun. Benimde 1 tane Grade olan vardı 4. Gün onu denediler ama açıkçası ben çok vakıf değildim o yüzden çok müdahale edememiştim şimdiki aklım olsa bende yeniden toplama yaptırırdım ama tecrübe olmuş oldu bakalım bizde yeniden başlayacağız. Hepimiz inşallah bu sefer iyi sonuçlar alırız
Bu tarz kanıtlanmamış bi durum olduğunu bende burda gezerken görmüştüm. Sanırım bu etkiyi tarlusal da yapıyordu o yüzden 1 ay bekletiyorlardı mesela o ilaç rahim duvarını bozduğu için dinlenme durumu yaptırıyorlardı. Aynı şey olabilir şuan böyle bi yorum yaptım kendimceRahim duvarinin yapisini bozabiliyor ben onermiyorum dedi kuzum.bir arastirabilirsin. Benim doktorum bilimsel olarak kanitlanmamis herseyi reddediyor.:) bende guveniyorum ona .
İşte ilk kez yaptırınca ne soru soracağımızı bile bilemiyordukHımmm her Bi dememe Bi tecrübe oluyor canım herşeyi öğrendim artık yaptıra yaptırasor aklına geleni ben baya tecrübeliyim artık bu tüp bebek konusunda hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
Ay bilemiyorum ki çok heyecanlıyim sanırım hazır değilim ne yapacağım ya çok korkuyorum. Dondurulmuş embriyoda kalmadıBenim erken test koyulasmamisti, kaset test koyuydu. Yap dersek yapacak misin önce onu söyle canim
Bunu olana kadar bilemeyeceksin çünkü gecikiyorArkadaşlar, bi konuda yardımınızı rica ediyorum. Şimdi ben 3 Aralık ta regl oldum, 14 Aralık Opu, 19 Aralık Regl. Şimdi ikinci regl ile transfer olacak fakat bu ikinci regl düzenli tarihim olan 3 Aralıkla orantılı mı olacak yoksa transfer sonrasındaki regl yi mi baz almalıyım? sizin nasıldı tarihler? Hala regl olmadım da kafam çok karıştı
Ben 90 kiloyum bende daha sıkıntı deseneİvf doktoruma bugun ki durumu anlattim.
-Sen kilolusun, bu haftalarda karından görünmesi zor, vajinal icin bile çok erken... dedi
Dr beni nereye sokmuş oldu şimdi bilin bakalim
Hepi topu 79 kilocuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?