Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Olsun geç olsun güç olmasın canm

O kısım.birazz değişken.
Benim ikinci adetim olmam gerken tarihten 12gun geciktii...

Süreç dondurulmuş ise aynı canm hazirlaniyorsun kontrole gidiyorsun duruma göre gün veriyor ilaçlar veriliyor vs

Hımmm her Bi dememe Bi tecrübe oluyor canım herşeyi öğrendim artık yaptıra yaptıra sor aklına geleni ben baya tecrübeliyim artık bu tüp bebek konusunda hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
MErhabalar

5. Gun emb koyuldu. Bugun 5. Gunum. Ilk 72 saat rahmimde surekli batma kasilma ve mide bulantisi vardi.
Simdi 4. Gun itibariyle sadece mide bulantisi kaldi ve adet olma hissi. Normalmi sizce ?

MErhabalar

5. Gun emb koyuldu. Bugun 5. Gunum. Ilk 72 saat rahmimde surekli batma kasilma ve mide bulantisi vardi.
Simdi 4. Gun itibariyle sadece mide bulantisi kaldi ve adet olma hissi. Normalmi sizce ?
Daha belirtiler için çok erken işlem sonrası o batmalar normal ilaçlarda mide bulantısı ve ağrı yapabiliyor kasıklar da olumlu olur inş sonucunuz

MErhabalar

Benmde 5.gunum göğüslerim çok ağrıyor sadece.

Sürecin sana bebeğini kavuştursun sağlıkla inşallahh bence de dondurulmuş daha iyi canım vücut kendini daha hazır hissediyor hem

Kızlar transfer edilen pozitif sonuç alanlar veya transfer edilmeyi bekleyenler embriyo kaliteleri nasıl bilenler paylaşabilir mi Benim hem 3.gün hem 5 gün embriyom vardı dondurulmuş. 3.günler 1.kaliteydi 5.gün ise 3bb. 5.gün embriyosu transfer edilecekmiş biraz korkuyorum orta kalite olduğu için

Ben 5. Gün 3bc ile hamile kalmıştım canım kaliteye bakma en iyi kalitedeki de tutmamıştı

Ben transfer aşamasını bekliyorum ama embriyoloğum istemediğimiz kalite c kalite olması. O olmadığı sürece sıkıntı yok demişti. Umarım güzel sonuçlar alırsınızGerçi forumda okuduğum kadarıyla c ile kalan da var. Yeter ki Rabbim ol desin.

Benim 5aa kaliteydi pozitif sonuçlandı henğz kese bebek görmedk ama kontrol zamanını bekluyoruz:)

Arkadaşlar sonuçtan kaç gün sonra gittiniz kese görmeye? 5 haftalık mı 6 haftalık gitmek mantıklı?
5. Gün embriyosu tek transfer edildi. 12. Gün kan testi verdim pozitif cıktı beta sonucum 734 çıktı. Doktorum 2 hfta sonra kontrole çağırdı. 4 Ocak transferim 1 Şubata kontrol randevusu aldım acele etmek iyi değil bence bu konuda endişede kalmak beklemek daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…