Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim 5aa kaliteydi pozitif sonuçlandı henğz kese bebek görmedk ama kontrol zamanını bekluyoruz:)
Sağlıkla kucağına al inşallah
Benim doktorum da buna benzer şeyler söyledi ve c kalite bile bir çok kişide pozitif sonuç vermiş ben de gördüm mesajları insan yine de tedirgin oluyo işte Senin transfer ne zaman canım?
Ben 5. Gün 3bc ile hamile kalmıştım canım kaliteye bakma en iyi kalitedeki de tutmamıştı
Neye göre hiç belli olmuyor bu işler şimdiki transferin kalitesi ne olacak canım çok az kaldı Çok teşekkür ederim bu arada cevaplar için

Kızlar merhaba hepinize, ben de bu ay uzun protokol ile tedaviye başladım. Cumartesi gününden beri her gün gonapeptly oluyorum. Adetim normalde 23 ocak. Adet olunca da normal tüp bebek ilaçlarına başlayacağız. Taze transfer yapabilmek için bu gonapeptly tedavisine başladık. Yumurtaları baskılayıp hepsinin aynı boyutlarda büyümesini sağlıyor sanırım. Bu tedaviyi olan var mı? Varsa süreciniz nasıl ilerlerdi?

Malesef benim tarih net değil. Sanırım Şubata kalacağım canım. Regl gelmedi bi türlü :)

Şimdiki 5aa bide pgt li canım

Hayırlısı olsun benim bir tane 5. Gün orta kalite tranfsef edildi 2 tane de 3. Gün vardı ardışık transfer edildi 3ü de ama ne yazıkki olumsuz sonuç aldım 5 gün önce inş sizde pozitif sonuçlanır

Canım vala ben hiç bir şey bilmiyorum doktorumla da konuşmadım Sormakta hiç aklımıza gelmedi açıkçası sadece kaliteli ve taze dondurulmus emriyo olduğunu biliyorum 5.Gun emriyosu 2 tane koydular Çok şükür hamileyim kaç haftalık Bilmiyorum ama sanırım 3 4 haftalık heralde

Aynen canım bende ayın 6 transfer oldum 12 13 öğrendim çok şükür hamileyim sonucum çok şükür yüksek çıktı 100.6,11 cikarmi düşer mi bilemedim.2 hafta sonra kontrol kese görmeye gidicem.Ozele gidicem ben yani öyle düşünüyorum daha henüz karar vermedim

Önce kontrol olacak adet döngününüz 2 ve 3.gününde. Estrofem kullanmaya başlayacaksınız farklı dozlarda rahmi kalınlaştırmak için. Transfere 5 gün kala rahmi ölçecek kalınlık uygunsa e2 ve progesteron değerleriniz uygunsa iğne ve fitile başlayacaksınız estrofeme de her türlü devam.

Canım bende uzun protokol tedsvi oldum gonapeptyl yerine aynı şekilde Lucrin kullandım adetin 21.gunu ... Sonrw tedvsiye baskladik regl ile..
Şimdi Transfer bekliyorum
Hayırlı olsun tedavin

Malesef benim tarih net değil. Sanırım Şubata kalacağım canım. Regl gelmedi bi türlü :)
Geç olsun da güç olmasın derler en hayırlı zamanı bekliyor demek ki canım Benim de pazartesi inşallah
Şimdiki 5aa bide pgt li canım
Ohh maşallah canım hayırlı haber çok yakın inşallah Progestan iğneye başladın mıı??

Hayırlısı olsun benim bir tane 5. Gün orta kalite tranfsef edildi 2 tane de 3. Gün vardı ardışık transfer edildi 3ü de ama ne yazıkki olumsuz sonuç aldım 5 gün önce inş sizde pozitif sonuçlanır
Çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için hepimiz ayrı sınavlardan geçiyoruz inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için
Yaa maşallah çok mutlu oluyorum pozitif haber duyunca sağlıkla gelsin inşallah insanın başına ne gelirse meraktan demişler çok doğru söz doktor bana kaliteli demişti ve ben inatla sordum başıma dert aldım stres yapıyorum şimdi de

Benim 2 adet 5ab transfer edilecek pgt’li değiller. Hiç korkmayın bence o konuda olacağı varsa oluyor

Merhaba Adetim 13 gün damla damla olunca doktor duphaston verdi 10 gün kullanmamı söyledi 2 gün kullandım ve kanamam çok arttı diye hapı içmeyi bıraktım doğrumu yaptın yanlışmı bilmiyorum bilgisi olan var mı kullanmaya devam mı etmeliydim ?

İnşallah kuzum
Dün başladım canım iğne ye fitle

Bnde 3 ocakta transfer oldum 26 sında gidicem kese için ama çok bi belirtim kalmadı ya senin nasıl canım ne bi bulantı ne bi yorgunluk çok az göğsüm acıyo başlarda daha çok acıyodu kanama yoksa herşey normalmi kabul etcez kontrole gidene kadar yani kanda vermeyin bidaha dediler
En son 12.gün vermiştim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…