- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.781
Sağlıkla kucağına al inşallahBenim 5aa kaliteydi pozitif sonuçlandı henğz kese bebek görmedk ama kontrol zamanını bekluyoruz:)
Benim doktorum da buna benzer şeyler söyledi ve c kalite bile bir çok kişide pozitif sonuç vermiş ben de gördüm mesajları insan yine de tedirgin oluyo işteBen transfer aşamasını bekliyorum ama embriyoloğum istemediğimiz kalite c kalite olması. O olmadığı sürece sıkıntı yok demişti. Umarım güzel sonuçlar alırsınızGerçi forumda okuduğum kadarıyla c ile kalan da var. Yeter ki Rabbim ol desin.
Neye göre hiç belli olmuyor bu işler şimdiki transferin kalitesi ne olacak canım çok az kaldıBen 5. Gün 3bc ile hamile kalmıştım canım kaliteye bakma en iyi kalitedeki de tutmamıştı
Malesef benim tarih net değil. Sanırım Şubata kalacağım canım. Regl gelmedi bi türlü :)Sağlıkla kucağına al inşallah
Benim doktorum da buna benzer şeyler söyledi ve c kalite bile bir çok kişide pozitif sonuç vermiş ben de gördüm mesajları insan yine de tedirgin oluyo işteSenin transfer ne zaman canım?
Neye göre hiç belli olmuyor bu işler şimdiki transferin kalitesi ne olacak canım çok az kaldıÇok teşekkür ederim bu arada cevaplar için
Şimdiki 5aa bide pgt li canımSağlıkla kucağına al inşallah
Benim doktorum da buna benzer şeyler söyledi ve c kalite bile bir çok kişide pozitif sonuç vermiş ben de gördüm mesajları insan yine de tedirgin oluyo işteSenin transfer ne zaman canım?
Neye göre hiç belli olmuyor bu işler şimdiki transferin kalitesi ne olacak canım çok az kaldıÇok teşekkür ederim bu arada cevaplar için
Sanırım pgt olan bı sen bide ben canım grupta başka denk gelmediŞimdiki 5aa bide pgt li canım
Hayırlısı olsun benim bir tane 5. Gün orta kalite tranfsef edildi 2 tane de 3. Gün vardı ardışık transfer edildi 3ü de ama ne yazıkki olumsuz sonuç aldım 5 gün önce inş sizde pozitif sonuçlanırKızlar transfer edilen pozitif sonuç alanlar veya transfer edilmeyi bekleyenler embriyo kaliteleri nasıl bilenler paylaşabilir miBenim hem 3.gün hem 5 gün embriyom vardı dondurulmuş. 3.günler 1.kaliteydi 5.gün ise 3bb. 5.gün embriyosu transfer edilecekmiş biraz korkuyorum orta kalite olduğu için
İkinizden de umutluyum kızlar latte de sende olumlu sonuç alıcaksınız pgt li olunca umut daha yüksekSanırım pgt olan bı sen bide ben canım grupta başka denk gelmedi
Canım vala ben hiç bir şey bilmiyorum doktorumla da konuşmadım Sormakta hiç aklımıza gelmedi açıkçası sadece kaliteli ve taze dondurulmus emriyo olduğunu biliyorum 5.Gun emriyosu 2 tane koydularKızlar transfer edilen pozitif sonuç alanlar veya transfer edilmeyi bekleyenler embriyo kaliteleri nasıl bilenler paylaşabilir miBenim hem 3.gün hem 5 gün embriyom vardı dondurulmuş. 3.günler 1.kaliteydi 5.gün ise 3bb. 5.gün embriyosu transfer edilecekmiş biraz korkuyorum orta kalite olduğu için
Evet canım biziz galibaSanırım pgt olan bı sen bide ben canım grupta başka denk gelmedi
Sonucu 12 13 gün sonra öğrendim doktorum 2 hafta sonra kontrol kese dedi kaç hafalik bilmiyorum amaArkadaşlar sonuçtan kaç gün sonra gittiniz kese görmeye? 5 haftalık mı 6 haftalık gitmek mantıklı?
Ah canım benim ne güzel söyledinİkinizden de umutluyum kızlar latte de sende olumlu sonuç alıcaksınız pgt li olunca umut daha yüksek
Aynen canım bende ayın 6 transfer oldum 12 13 öğrendim çok şükür hamileyim sonucum çok şükür yüksek çıktı 100.6,11 cikarmi düşer mi bilemedim.2 hafta sonra kontrol kese görmeye gidicem.Ozele gidicem ben yani öyle düşünüyorum daha henüz karar vermedim5. Gün embriyosu tek transfer edildi. 12. Gün kan testi verdim pozitif cıktı beta sonucum 734 çıktı. Doktorum 2 hfta sonra kontrole çağırdı. 4 Ocak transferim 1 Şubata kontrol randevusu aldım acele etmek iyi değil bence bu konuda endişede kalmak beklemek daha zor
Önce kontrol olacak adet döngününüz 2 ve 3.gününde. Estrofem kullanmaya başlayacaksınız farklı dozlarda rahmi kalınlaştırmak için. Transfere 5 gün kala rahmi ölçecek kalınlık uygunsa e2 ve progesteron değerleriniz uygunsa iğne ve fitile başlayacaksınız estrofeme de her türlü devam.Kızlar benim ilk tüp bebek denemem 17 ocakta yaptığım testte negatif çıkmıştı ben ilaçları kullanırken lekelenmem başladı meğer adet olmuşum. Şimdi ikinci tüp bebek için gideceğim. İki adet dondurulmuş var ikincide süreç nasıl oluyor adetten sonra gel dedi ama ne yapılıyor. Hemen transfer deme durumu olur mu?
Canım bende uzun protokol tedsvi oldum gonapeptyl yerine aynı şekilde Lucrin kullandım adetin 21.gunu ... Sonrw tedvsiye baskladik regl ile..Kızlar merhaba hepinize, ben de bu ay uzun protokol ile tedaviye başladım. Cumartesi gününden beri her gün gonapeptly oluyorum. Adetim normalde 23 ocak. Adet olunca da normal tüp bebek ilaçlarına başlayacağız. Taze transfer yapabilmek için bu gonapeptly tedavisine başladık. Yumurtaları baskılayıp hepsinin aynı boyutlarda büyümesini sağlıyor sanırım. Bu tedaviyi olan var mı? Varsa süreciniz nasıl ilerlerdi?
Geç olsun da güç olmasın derler en hayırlı zamanı bekliyor demek ki canımMalesef benim tarih net değil. Sanırım Şubata kalacağım canım. Regl gelmedi bi türlü :)
Ohh maşallah canım hayırlı haber çok yakın inşallahŞimdiki 5aa bide pgt li canım
Çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için hepimiz ayrı sınavlardan geçiyoruz inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz içinHayırlısı olsun benim bir tane 5. Gün orta kalite tranfsef edildi 2 tane de 3. Gün vardı ardışık transfer edildi 3ü de ama ne yazıkki olumsuz sonuç aldım 5 gün önce inş sizde pozitif sonuçlanır
Yaa maşallah çok mutlu oluyorum pozitif haber duyunca sağlıkla gelsin inşallahCanım vala ben hiç bir şey bilmiyorum doktorumla da konuşmadım Sormakta hiç aklımıza gelmedi açıkçası sadece kaliteli ve taze dondurulmus emriyo olduğunu biliyorum 5.Gun emriyosu 2 tane koydularÇok şükür hamileyim kaç haftalık Bilmiyorum ama sanırım 3 4 haftalık heralde
Benim 2 adet 5ab transfer edilecek pgt’li değiller. Hiç korkmayın bence o konuda olacağı varsa oluyorKızlar transfer edilen pozitif sonuç alanlar veya transfer edilmeyi bekleyenler embriyo kaliteleri nasıl bilenler paylaşabilir miBenim hem 3.gün hem 5 gün embriyom vardı dondurulmuş. 3.günler 1.kaliteydi 5.gün ise 3bb. 5.gün embriyosu transfer edilecekmiş biraz korkuyorum orta kalite olduğu için
İnşallah kuzumGeç olsun da güç olmasın derler en hayırlı zamanı bekliyor demek ki canımBenim de pazartesi inşallah
Ohh maşallah canım hayırlı haber çok yakın inşallahProgestan iğneye başladın mıı??
Çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için hepimiz ayrı sınavlardan geçiyoruz inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için
Yaa maşallah çok mutlu oluyorum pozitif haber duyunca sağlıkla gelsin inşallahinsanın başına ne gelirse meraktan demişler çok doğru söz doktor bana kaliteli demişti ve ben inatla sordum başıma dert aldım stres yapıyorum şimdi de
Bende pgtli canımSanırım pgt olan bı sen bide ben canım grupta başka denk gelmedi
5. Gün embriyosu tek transfer edildi. 12. Gün kan testi verdim pozitif cıktı beta sonucum 734 çıktı. Doktorum 2 hfta sonra kontrole çağırdı. 4 Ocak transferim 1 Şubata kontrol randevusu aldım acele etmek iyi değil bence bu konuda endişede kalmak beklemek daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?