Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim 2 adet 5ab transfer edilecek pgt’li değiller. Hiç korkmayın bence o konuda olacağı varsa oluyor
O kadar doğru ki ne yazıldıysa o olacak tabi ben kendim ettim kendim buldum bu konuda öğrenmek için zorladım çok lazım gibi
İnşallah kuzum
Dün başladım canım iğne ye fitle
Kızz fitilii unuttum yaa bennn Her gece bir tane kullan dedi dün unutmuşum çok iyi bişeye vesile oldun o ayrıntıyı belirtip Allah razı olsun fitil 200 mg lık mı kullanıyosun canım

Kızlar benm testim silik çıktı inşallah kan testine hayırlısıyla gideriz bekleyen isteyen bende dahil tüm arkadaşlar istedikleri sonuçlara varır gönlüne göre olur canı gonulden diliyorum herkesin olmasını b
Böyle yazdığım gibi nötr olmadı herşey tabi ama öyle farzedelim
Ben anca bukadar dayanabildim

Son düzenleme:
Canım bende uzun protokol tedsvi oldum gonapeptyl yerine aynı şekilde Lucrin kullandım adetin 21.gunu ... Sonrw tedvsiye baskladik regl ile..
Şimdi Transfer bekliyorum
Hayırlı olsun tedavin
Senin de hayırlı olsun tedavin transferin ne zaman olacak, taze yapmak için mi yaptı? Peki uzun protokolde kaçıncı gün regl oldun? İğneler gecikme yaptı mı? Yoksa erkene mi çekti? Yumurta kalitesini arttırıyor diyorlar sende farkedilir bişiler oldu mu?

Aynen canım bende ayın 6 transfer oldum 12 13 öğrendim çok şükür hamileyim sonucum çok şükür yüksek çıktı 100.6,11 cikarmi düşer mi bilemedim.2 hafta sonra kontrol kese görmeye gidicem.Ozele gidicem ben yani öyle düşünüyorum daha
Stres yapma canım akışına bırak biraz çok teşekkür ederim

Çıkan değere kocaman bir nazar boncuğu Maşallah dua et bize de olur mu

Hayırlısı olsun canım sağlıkla devam etsin inş

Neyse cok gec kalmamışsın çıkar gözünün önünde olsun
Evet progestan fitil günde 3 tane yarında 3 gün prednol kullanıcam

100.6 kaç oluyor tam onu anlayamadım 1006 mı

Teşekkür ederim canım benim Darısı butun isteyenlere inşallah
Amin canım Transfer sonrası ya da öncesi dikkat ettiğin ekstra bişey oldu mu bunu yap mutlaka dediğin mesela?
Neyse cok gec kalmamışsın çıkar gözünün önünde olsun
Evet progestan fitil günde 3 tane yarında 3 gün prednol kullanıcam
Ayy şükür geç kalmadım benim günde 2 iğnem var progestan karından ayrıca günde tek fitil gece koyulcaktı estrofem de devam şimdilik

Haklısınız ben de şu konudan düşündüm.Bazen kese etrafında kanama oluyo o durumlarda kan sulandırıcıları kesiyolar erken gıdıp gormek mantıklı olur mu dıye.Ama dedıgınız gıbı ben de ıkı hafta daha beklesem ıyı olacak.

Kız Allah seni ne yyapmasin
Cumartesi pazarlar noldu
Hayırlı olsun ışık var artık
Testini atsana görelim şimdi mi yaptın bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…