- 11 Mart 2016
- 476
- 531
- 103
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.801
5. Gün embriyosu valla bilmiyorum 7-8. Gün test yapabilirim ama negatif çıkarsa üzülürüm diye test gününü de bekleyebilirimÇok değişik bişey ya ne zman test yaparsın senin kaçıncı gün embrisuydu
O kadar doğru ki ne yazıldıysa o olacak tabi ben kendim ettim kendim buldum bu konuda öğrenmek için zorladım çok lazım gibiBenim 2 adet 5ab transfer edilecek pgt’li değiller. Hiç korkmayın bence o konuda olacağı varsa oluyor
Kızz fitilii unuttum yaa bennnİnşallah kuzum
Dün başladım canım iğne ye fitle
İnşallahBende 18 inde transfer oldum 6. Gün embriyosu bakalım neler olacak inşallah güzel sonuçlar alırız
Senin de hayırlı olsun tedavinCanım bende uzun protokol tedsvi oldum gonapeptyl yerine aynı şekilde Lucrin kullandım adetin 21.gunu ... Sonrw tedvsiye baskladik regl ile..
Şimdi Transfer bekliyorum
Hayırlı olsun tedavin
Aynen canım bende ayın 6 transfer oldum 12 13 öğrendim çok şükür hamileyim sonucum çok şükür yüksek çıktı 100.6,11 cikarmi düşer mi bilemedim.2 hafta sonra kontrol kese görmeye gidicem.Ozele gidicem ben yani öyle düşünüyorum daha5. Gün embriyosu tek transfer edildi. 12. Gün kan testi verdim pozitif cıktı beta sonucum 734 çıktı. Doktorum 2 hfta sonra kontrole çağırdı. 4 Ocak transferim 1 Şubata kontrol randevusu aldım acele etmek iyi değil bence bu konuda endişede kalmak beklemek daha zor
Stres yapma canım akışına bırak biraz çok teşekkür ederimGeç olsun da güç olmasın derler en hayırlı zamanı bekliyor demek ki canımBenim de pazartesi inşallah
Ohh maşallah canım hayırlı haber çok yakın inşallahProgestan iğneye başladın mıı??
Çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için hepimiz ayrı sınavlardan geçiyoruz inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için
Yaa maşallah çok mutlu oluyorum pozitif haber duyunca sağlıkla gelsin inşallahinsanın başına ne gelirse meraktan demişler çok doğru söz doktor bana kaliteli demişti ve ben inatla sordum başıma dert aldım stres yapıyorum şimdi de
Çıkan değere kocaman bir nazar boncuğuAynen canım bende ayın 6 transfer oldum 12 13 öğrendim çok şükür hamileyim sonucum çok şükür yüksek çıktı 100.6,11 cikarmi düşer mi bilemedim.2 hafta sonra kontrol kese görmeye gidicem.Ozele gidicem ben yani öyle düşünüyorum daha
Stres yapma canım akışına bırak biraz çok teşekkür ederim
Kızlar benm testim silik çıktı inşallah kan testine hayırlısıyla gideriz bekleyen isteyen bende dahil tüm arkadaşlar istedikleri sonuçlara varır gönlüne göre olur canı gonulden diliyorum herkesin olmasınıb
Böyle yazdığım gibi nötr olmadı herşey tabi ama öyle farzedelim
Ben anca bukadar dayanabildim
Ne zaman test günün canım5. Gün embriyosu valla bilmiyorum 7-8. Gün test yapabilirim ama negatif çıkarsa üzülürüm diye test gününü de bekleyebilirim
Teşekkür ederim canım benimÇıkan değere kocaman bir nazar boncuğuMaşallah dua et bize de olur mu
İnşallah canm aminnn sorunsuz skntsiz hayırlısıyla devam etsin inşallahHayırlısı olsun canım sağlıkla devam etsin inş
Neyse cok gec kalmamışsın çıkar gözünün önünde olsunO kadar doğru ki ne yazıldıysa o olacak tabi ben kendim ettim kendim buldum bu konuda öğrenmek için zorladım çok lazım gibi
Kızz fitilii unuttum yaa bennnHer gece bir tane kullan dedi dün unutmuşum çok iyi bişeye vesile oldun o ayrıntıyı belirtip Allah razı olsun fitil 200 mg lık mı kullanıyosun canım
Ya seni unuttum görünmüyosunBende pgtli canım
100.6 kaç oluyor tam onu anlayamadım 1006 mıAynen canım bende ayın 6 transfer oldum 12 13 öğrendim çok şükür hamileyim sonucum çok şükür yüksek çıktı 100.6,11 cikarmi düşer mi bilemedim.2 hafta sonra kontrol kese görmeye gidicem.Ozele gidicem ben yani öyle düşünüyorum daha
Stres yapma canım akışına bırak biraz çok teşekkür ederim
Amin canımTeşekkür ederim canım benimDarısı butun isteyenlere inşallah
Ayy şükür geç kalmadım benim günde 2 iğnem var progestan karından ayrıca günde tek fitil gece koyulcaktı estrofem de devam şimdilikNeyse cok gec kalmamışsın çıkar gözünün önünde olsun
Evet progestan fitil günde 3 tane yarında 3 gün prednol kullanıcam
Hadi insalh canım oğlum şimdiden karnımı öpüyorİkinizden de umutluyum kızlar latte de sende olumlu sonuç alıcaksınız pgt li olunca umut daha yüksek
Haklısınız ben de şu konudan düşündüm.Bazen kese etrafında kanama oluyo o durumlarda kan sulandırıcıları kesiyolar erken gıdıp gormek mantıklı olur mu dıye.Ama dedıgınız gıbı ben de ıkı hafta daha beklesem ıyı olacak.5. Gün embriyosu tek transfer edildi. 12. Gün kan testi verdim pozitif cıktı beta sonucum 734 çıktı. Doktorum 2 hfta sonra kontrole çağırdı. 4 Ocak transferim 1 Şubata kontrol randevusu aldım acele etmek iyi değil bence bu konuda endişede kalmak beklemek daha zor
Oldum canım kaliteyi sormadım hem pgt hem ngsden geçti insalh tutunur elimizden geleni yaptikEvet canım biziz galiba
Sen transfer oldun dimi kalitesi ne ?
Kız Allah seni ne yyapmasinKızlar benm testim silik çıktı inşallah kan testine hayırlısıyla gideriz bekleyen isteyen bende dahil tüm arkadaşlar istedikleri sonuçlara varır gönlüne göre olur canı gonulden diliyorum herkesin olmasınıb
Böyle yazdığım gibi nötr olmadı herşey tabi ama öyle farzedelim
Ben anca bukadar dayanabildim
Ozman 3 pgtli hadi hayırlısıBende pgtli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?