- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.821
Taze diye başladık ama dondurulmua döndü, ama asıl amaç yumurtaları eşit büyütmekti..Senin de hayırlı olsun tedavintransferin ne zaman olacak, taze yapmak için mi yaptı? Peki uzun protokolde kaçıncı gün regl oldun? İğneler gecikme yaptı mı? Yoksa erkene mi çekti? Yumurta kalitesini arttırıyor diyorlar sende farkedilir bişiler oldu mu?
Evet genel kanı o yönde ogrendıkten ıkı hafta sonra gitmek.Öğrendiğimizde zaten 4 haftalık oluyor hesaplamaya göre.6. Haftaya geliyor kontrollerimizSonucu 12 13 gün sonra öğrendim doktorum 2 hafta sonra kontrol kese dedi kaç hafalik bilmiyorum ama
Hey gidi heyy cumartesiler pazarlar dağa kaçtıKız Allah seni ne yyapmasin
Cumartesi pazarlar noldu
Hayırlı olsun ışık var artık
Testini atsana görelim şimdi mi yaptın bide
Dondurulmuşa dönmeye nasıl karar verdi peki? İnşallah sağlıkla kavuşursunTaze diye başladık ama dondurulmua döndü, ama asıl amaç yumurtaları eşit büyütmekti..
İki adet bekledim , Pazar transfer olacak Allah'ın izniyle
Yo Lucrin gecikme yapmadı zamanında regl oldum tedaviye başladık, sadece toplamadan sonra ikinci adetim geç geldi..
Yumurtalar kaliteli şekilde donduruldu inşallah bebeğim sımsıkı tutunur
Yok canım olmadı pek fazla bişey dikkat etmedim eğilme ve gazlı içecekler dışındaAmin canımTransfer sonrası ya da öncesi dikkat ettiğin ekstra bişey oldu mu bunu yap mutlaka dediğin mesela?
Ayy şükür geç kalmadım benim günde 2 iğnem var progestan karından ayrıca günde tek fitil gece koyulcaktı estrofem de devam şimdilik
Hayırlı olsun canım rabbim utandırmasın
On ve üzeri yumurta olursa. Taze yapmam dedi ..Dondurulmuşa dönmeye nasıl karar verdi peki? İnşallah sağlıkla kavuşursun
Amin inşallah canm sağ sağlim devam eder skntsisiz stressiz.. Rabbim her isteyeni. Kucağına nasip etsin benle birlikte.Hayırlı olsun canım rabbim utandırmasınçok sevindim
Oooo neler görüyorum masallaahhh hayırlı olsun canım, kaçınci günün bugün ?
6.gune gidiyorum canm 5.gun bitiyorOooo neler görüyorum masallaahhh hayırlı olsun canım, kaçınci günün bugün ?
Benimde aynu canım bak benim şu şekildeAmin canımTransfer sonrası ya da öncesi dikkat ettiğin ekstra bişey oldu mu bunu yap mutlaka dediğin mesela?
Ayy şükür geç kalmadım benim günde 2 iğnem var progestan karından ayrıca günde tek fitil gece koyulcaktı estrofem de devam şimdilik
Ayyycok güzel çıkmış hemde 5. Gün hemde akşam yapılan test
Yok canm bu beklemiş hali değil Rabbim hepimize nasip etsinAyyycok güzel çıkmış hemde 5. Gün hemde akşam yapılan test
Bekledikçe mi koyulasti
Amin canım amiinOldum canım kaliteyi sormadım hem pgt hem ngsden geçti insalh tutunur elimizden geleni yaptik
Hayırlı olsun canım rabbim utandırmasın
Amin canım saolEvet genel kanı o yönde ogrendıkten ıkı hafta sonra gitmek.Öğrendiğimizde zaten 4 haftalık oluyor hesaplamaya göre.6. Haftaya geliyor kontrollerimiz
ŞahaneAyyycok güzel çıkmış hemde 5. Gün hemde akşam yapılan test
Bekledikçe mi koyulasti
Aynen sanırım öyleHayırlı olsun canım rabbim utandırmasın
Amin canım saol
Maşallah6.gune gidiyorum canm 5.gun bitiyor
İnsallah canm inşallah hicbir sknti çıkmaz Rabbim tek tek sevindirsin hepimiziMaşallah
Sağlıkla.ilerlesinnn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?