- 12 Mart 2019
- 16.629
- 36.005
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.841
Okadar şahanekiii
Aminnnn kuzum çok aminnİnsallah canm inşallah hicbir sknti çıkmaz Rabbim tek tek sevindirsin hepimizi
Aynen sanırım öyle
Amin inşallah canım hepimizinAmin inşallah canm sağ sağlim devam eder skntsisiz stressiz.. Rabbim her isteyeni. Kucağına nasip etsin benle birlikte.
Hayırlı olsun Allah kat kat arttırsin değerlerini
Sabretmeye çalış sen ben gibi olmaHayırlı olsun Allah kat kat arttırsin değerlerinio kadar gaza geldim ki anlatamam 16 ocakta transfer oldum ben de yapayım pazar günü
Misafirlerim vardı pek giremedim ya birde aşırı halsizlik çöktü bugünYa seni unuttum görünmüyosun
Allah nazardan saklasın sana bağışlasın bebeğiniSabretmeye çalış sen ben gibi olmaherşeyi göze alarak yaptım ben duruma çabuk alışmak için ama en önemlisi sağlıkla devam etmesi inşallah o gunleri de görürüz tek tek güzel sonuclarimiz.olur amin amin
Aminn hepimizinkiniAllah nazardan saklasın sana bağışlasın bebeğini
Gel unutturma kendiniMisafirlerim vardı pek giremedim ya birde aşırı halsizlik çöktü bugün
İnşallah bakalım nasip olsunOzman 3 pgtli hadi hayırlısı
Yenimi yaptın canım gözün aydın
Kız 1 gün girmeyince unutuluyorum heGel unutturma kendini
Akşam yaptim canimYenimi yaptın canım gözün aydın
Aa demekki yazmıyodun bak bana 1 günden cok geldiKız 1 gün girmeyince unutuluyorum he
Çok güzel çıkmış maşallahAkşam yaptim canimteşekkür ederim
Yok yahu yazıyorum üstüme düşen birşet oluncaAa demekki yazmıyodun bak bana 1 günden cok geldi
Kaçıncı gün canım
5.gunKaçıncı gün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?