Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Progestan estrofem ve oksaparı hiç biraktirmiyor zaten full devam bakalım belki seninkini azaltır

Ah ah sorma bazen aç tok fark etmeyenleri içiyorum ama acayip artık ağır gelmeye başladı kuzum napicam böyle bilmem .Bana henüz bişey yasaklamadi demedi ama ben dikkat ediyorum bildiklerimi yapmam gerekenleri ama insalalh işe yarar .Mesela günde 1 defa sütlü yada türk kahvesi içiyorum çok açık 1 bardak en fazla iki bardak çay çikolata çok az nefsimi köreltmek için çok fazla tatlı tuzlu yemiyorum canım çektikçe meyve falan yiyorum öyle şu anlık ama yemek biraz fazla yiyorum

Yani genelde hap olmasada aspirin veriliyor ama cok ilginc tedavi yöntemi böyle demekki canım

Ben gonapeptyl çatlatma iğnesi olarak kullanmıştım inanılmaz ağrı veren bi iğneydi benim için ama olumlu sonuç için her şeye değer

İyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
Heyecanlanmalı mıyım sizce? Ben kendimi daha çok negatife hazırlamıştım

Eklentiler

• 50FD54AE-CBBE-452D-AE2D-C3C521544FEB.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 61
İnşallah pozitifi alır bizede bol bol dua edersin canım. Normalde ilk 10 dk da çıkan idrar testleri geçerlidir derler ama umarım seninki de doğru sonuçtur.

Kızlar bu akşamüstü ilk prolutex iğnemi yaptım göbek çevresinden iki tane. İlk başta çok acımadı ama saatlerdir acıyor üstüne yatılmıyor pozitif çıkarsa hamileliğin 2.ayına kadar devam edilicekmiş. Karında yer kalmaz ki böyle iğneyi yaptığım yer de taş gibi olmuş. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi

İnşallah pozitifi alır bizede bol bol dua edersin canım. Normalde ilk 10 dk da çıkan idrar testleri geçerlidir derler ama umarım seninki de doğru sonuçtur.
İnşallah bekleyen herkes pozitifi alır sabahı beklemekten başka çarem yok,sabah güzel haberler verebilirim inşallah

Umarım bebeğin seninledir. Bir de erken gebelik mi denesen acaba

Ben yaklaşık 5 kutu bitirdim,başlarda çok ağrım ve yanmam oluyordu ama zamanla alıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…