- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.881
Progestan estrofem ve oksaparı hiç biraktirmiyor zaten full devam bakalım belki seninkini azaltırBen de günde 2 defa progestan dex kullanıcakmışım inşallah 12.haftaya kadar. Şimdi estrofem günde 4 adet ona devam ediliyor mu ben transfere kadar sanıyordum canım pıhtılaşma olmadığı halde kan sulandırıcı kullanılması lazım mı acaba doktor vermiyor ama transferde tekrar sormam lazım bu da aklıma takıldı
Yazdım ya geçenlerde pozitifim diye görmedin anlaşılanAa seninde pozitif miş
Listeye gebe emojimizi ekledim hemen
Teşekkür ederim sizlerde de görmek nasip olsun inşallahAa seninde pozitif miş
Listeye gebe emojimizi ekledim hemen
Ah ah sorma bazen aç tok fark etmeyenleri içiyorum ama acayip artık ağır gelmeye başladı kuzum napicam böyle bilmem .Bana henüz bişey yasaklamadi demedi ama ben dikkat ediyorum bildiklerimi yapmam gerekenleri ama insalalh işe yarar .Mesela günde 1 defa sütlü yada türk kahvesi içiyorum çok açık 1 bardak en fazla iki bardak çay çikolata çok az nefsimi köreltmek için çok fazla tatlı tuzlu yemiyorum canım çektikçe meyve falan yiyorumBari hapını verse içim rahatlıcakGerek görseydi verirdi heralde diye düşünüyorum kan sulandırıcı kullanmayan var mı varsa yazabilir mi acabaa
Ahh canım aynı dertten muzdariptim benim doktor bütüncül tedavi uyguladı bir sürü gıda takviyesi verdi ve bir sürü yiyeceği yasakladı şeker özellikle. Tabi uyamadım yasaklara o kadar ilaç takviye aç karnına gitmiyo
Yani genelde hap olmasada aspirin veriliyor ama cok ilgincBari hapını verse içim rahatlıcakGerek görseydi verirdi heralde diye düşünüyorum kan sulandırıcı kullanmayan var mı varsa yazabilir mi acabaa
Ahh canım aynı dertten muzdariptim benim doktor bütüncül tedavi uyguladı bir sürü gıda takviyesi verdi ve bir sürü yiyeceği yasakladı şeker özellikle. Tabi uyamadım yasaklara o kadar ilaç takviye aç karnına gitmiyo
İnşallah canım inşallahTeşekkür ederim sizlerde de görmek nasip olsun inşallah
Gözümden kaçmış demekki kuzum kusura bakmaYazdım ya geçenlerde pozitifim diye görmedin anlaşılancanın sağolsun 4ocak transfer,14ünde öğrendik şükür 5.gün embriyosuydu darısı tüm isteyenlere inşallah
Canın sağolsun sorun yokGözümden kaçmış demekki kuzum kusura bakma
Anammm hemde kaset test kız 6.gün dimi senin
Benim de 5. Gün 3bcBen 5. Gün 3bc ile hamile kalmıştım canım kaliteye bakma en iyi kalitedeki de tutmamıştı
Evet canım herkesinki farkli ilaç yada iğne olarak enteresan aslında aynı şeylerYani genelde hap olmasada aspirin veriliyor ama cok ilginctedavi yöntemi böyle demekki canım
Ben gonapeptyl çatlatma iğnesi olarak kullanmıştım inanılmaz ağrı veren bi iğneydi benim için ama olumlu sonuç için her şeye değerKızlar merhaba hepinize, ben de bu ay uzun protokol ile tedaviye başladım. Cumartesi gününden beri her gün gonapeptly oluyorum. Adetim normalde 23 ocak. Adet olunca da normal tüp bebek ilaçlarına başlayacağız. Taze transfer yapabilmek için bu gonapeptly tedavisine başladık. Yumurtaları baskılayıp hepsinin aynı boyutlarda büyümesini sağlıyor sanırım. Bu tedaviyi olan var mı? Varsa süreciniz nasıl ilerlerdi?
İnşallah pozitifi alır bizede bol bol dua edersin canım. Normalde ilk 10 dk da çıkan idrar testleri geçerlidir derler ama umarım seninki de doğru sonuçtur.İyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
Heyecanlanmalı mıyım sizce? Ben kendimi daha çok negatife hazırlamıştım
İnşallah bekleyen herkes pozitifi alırİnşallah pozitifi alır bizede bol bol dua edersin canım. Normalde ilk 10 dk da çıkan idrar testleri geçerlidir derler ama umarım seninki de doğru sonuçtur.
Umarım bebeğin seninledir. Bir de erken gebelik mi denesen acabaİyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
Heyecanlanmalı mıyım sizce? Ben kendimi daha çok negatife hazırlamıştım
Ben yaklaşık 5 kutu bitirdim,başlarda çok ağrım ve yanmam oluyordu ama zamanla alıştım.Kızlar bu akşamüstü ilk prolutex iğnemi yaptım göbek çevresinden iki tane. İlk başta çok acımadı ama saatlerdir acıyor üstüne yatılmıyorpozitif çıkarsa hamileliğin 2.ayına kadar devam edilicekmiş. Karında yer kalmaz ki böyle iğneyi yaptığım yer de taş gibi olmuş. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi
8.gün de erken gebelik denemiştim negatifti.Umarım bebeğin seninledir. Bir de erken gebelik mi denesen acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?