Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok canım olmadı pek fazla bişey dikkat etmedim eğilme ve gazlı içecekler dışında
Anladım canım teşekkür ederim
Benimde aynu canım bak benim şu şekilde
Estrofem 3 tane
Asprin 1
Fitil 3 tane
1 probiyotik
Haftada 2 proluton iğne
Yarından itibaren prednol 3 gün alıncak
Transfer günü de oksapara ve seruma başlancak
Senin liste baya kabarıkmış canım Bana kan sulandırıcı vermedi özel bi tahlil yaptırdı transfer sonrası ayrıntılı bakılacak pıhtılaşma var mı diye dedi özel olarak yaptırdık yokmuş dedi doktor heralde o yok diye vermedi herkes kullanıyor galba kan sulandırıcı. Bi de proluton haftada 2 mi kullanılıyor progestan dex her gün iki tane ama senin ilaç yakıcı sanırım birazcıkk

Dur bakalım belli olmaz o iş, pozitif haberini bekliyorum senin

Ben kan sulandırıcı kullanıyorum ekopirin günde 1 defa proluton günde 1 defa pregestan günde 3 defa vajinal Birde estrofem günde 5 defa

Ben kan sulandırıcı kullanıyorum ekopirin günde 1 defa proluton günde 1 defa pregestan günde 3 defa vajinal Birde estrofem günde 5 defa
Ben de günde 2 defa progestan dex kullanıcakmışım inşallah 12.haftaya kadar. Şimdi estrofem günde 4 adet ona devam ediliyor mu ben transfere kadar sanıyordum canım pıhtılaşma olmadığı halde kan sulandırıcı kullanılması lazım mı acaba doktor vermiyor ama transferde tekrar sormam lazım bu da aklıma takıldı

Evet canım kalçadan biraz acı var haftada 2.
Bende de pıhtılaşma yok 3 sene önce yaptırdım o testleri ben doktor başarısız denemelerim oldugu için tedbir amaçlı veriyor.

Vala kuzum ben tedaviye başladığımdan beri yaklaşık 2 ayı da geçti bunların hepsini kullanıyorum .Ve üstüne günde 1 defa oksapar vurunuyorum bide imom omega aliyorum .çok fazla geliyor ama doktorum hiç kesmedi bu ilaçları hamile kaldım şükür ve hala devam ettiriyor İnsalalh 2 hafta sonra bazılarını kesicez dedi ama artık çok içecekten ilaçları midem bulanmaya başladı bir an önce kesilse çok iyi olucak

Evet canım kalçadan biraz acı var haftada 2.
Bende de pıhtılaşma yok 3 sene önce yaptırdım o testleri ben doktor başarısız denemelerim oldugu için tedbir amaçlı veriyor.
Bari hapını verse içim rahatlıcak Gerek görseydi verirdi heralde diye düşünüyorum kan sulandırıcı kullanmayan var mı varsa yazabilir mi acabaa
Ahh canım aynı dertten muzdariptim benim doktor bütüncül tedavi uyguladı bir sürü gıda takviyesi verdi ve bir sürü yiyeceği yasakladı şeker özellikle. Tabi uyamadım yasaklara o kadar ilaç takviye aç karnına gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…