- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.901
Ben kullanmadım ama dr’una tedavinde kalçadan yapılan iğne var mı göbek yerine kalçadan olabilir miyim diye sorabilirsinKızlar bu akşamüstü ilk prolutex iğnemi yaptım göbek çevresinden iki tane. İlk başta çok acımadı ama saatlerdir acıyor üstüne yatılmıyorpozitif çıkarsa hamileliğin 2.ayına kadar devam edilicekmiş. Karında yer kalmaz ki böyle iğneyi yaptığım yer de taş gibi olmuş. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi
İnşallah güzel haberlerini okuruz8.gün de erken gebelik denemiştim negatifti.
Bu sabah kan vermiştim zaten. Şu an elimde başka testte yok,sabah güzel haberler vermeyi umut ediyorum inşallah
Ben sana sabah yap dedim bak merakta bıraktın bizi neyse bi.test daha gördüm rahatladım. Sağlıcakla gelsin canım inşallah
Detaylı tahlil yapınca gerek yok senin için dedi vermedi zorla isticem artık napayımYani genelde hap olmasada aspirin veriliyor ama cok ilginctedavi yöntemi böyle demekki canım
Canım ilik suyu içtin mi bu süreçte yararlı diye kaynatıp içmeye başladım şimdidenAh ah sorma bazen aç tok fark etmeyenleri içiyorum ama acayip artık ağır gelmeye başladı kuzum napicam böyle bilmem .Bana henüz bişey yasaklamadi demedi ama ben dikkat ediyorum bildiklerimi yapmam gerekenleri ama insalalh işe yarar .Mesela günde 1 defa sütlü yada türk kahvesi içiyorum çok açık 1 bardak en fazla iki bardak çay çikolata çok az nefsimi köreltmek için çok fazla tatlı tuzlu yemiyorum canım çektikçe meyve falan yiyorumöyle şu anlık ama yemek biraz fazla yiyorum
27 cuma günüNe zaman test günün canım
Hayırlısı canım korkma rabbim insalalh nasip eder27 cuma günü24-25 gibi test yapsam mı diyorum bi de olmazsa diye de korkuyorum
Canim üstüne yatma ya düz yat ya da yan yat ben hep yan yatıyorum yada düz ben 2 haftadır o igneyi vurunuyorum günde bı defa bı tane de oksaparKızlar bu akşamüstü ilk prolutex iğnemi yaptım göbek çevresinden iki tane. İlk başta çok acımadı ama saatlerdir acıyor üstüne yatılmıyorpozitif çıkarsa hamileliğin 2.ayına kadar devam edilicekmiş. Karında yer kalmaz ki böyle iğneyi yaptığım yer de taş gibi olmuş. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi
Canım bence gününü bekle ama dersen herşeye hazırım istersen yapbicin rahat edicekse bir test27 cuma günü24-25 gibi test yapsam mı diyorum bi de olmazsa diye de korkuyorum
Et suyu ılık suyu yararlı bende öyle duymuştum ama hiç icmedimDetaylı tahlil yapınca gerek yok senin için dedi vermedi zorla isticem artık napayım
Canım ilik suyu içtin mi bu süreçte yararlı diye kaynatıp içmeye başladım şimdiden
Evet canm bugün 6.gunumAnammm hemde kaset test kız 6.gün dimi senin
Sağol canım hepimizinBen sana sabah yap dedim bak merakta bıraktın bizi neyse bi.test daha gördüm rahatladım. Sağlıcakla gelsin canım inşallah
Heyecandan uyku kaçtı sanırımEvet canm bugün 6.gunum
Sorma ya stresten uyuyamıyorum ne olcak nasıl olcak diye sakin olmaya çalışıyorum amaHeyecandan uyku kaçtı sanırım
Haftaya benimde kontrol var cnm benim kasık ağrım var biraz birde ev işi yapamıyorum pek dikkat etmeye çalışıyorum hep dikkatli olmak zormuşBen baya normal hayata geçiş yaptımhaftaya kese kontrol ü var, hala çok bir belirtim yok şükür
Bende uyuyamıyorumSorma ya stresten uyuyamıyorum ne olcak nasıl olcak diye sakin olmaya çalışıyorum ama
Hayırlı olsun cnm aynı gün transfer olmuşuz, sağlıkla gelsin besislerimizYazdım ya geçenlerde pozitifim diye görmedin anlaşılancanın sağolsun 4ocak transfer,14ünde öğrendik şükür 5.gün embriyosuydu darısı tüm isteyenlere inşallah
Maşşallahhh canımm
Ah uyuyamamak bende de var erkenden uyanıyorummBende uyuyamıyorum
Akşam geç dalıyorum sabah da uyanirsam geri yatamiyorum
Yine test yaptım yine pozitif çok şükür.
Yarın sabah herşey netleşecek
İlik suyu çok faydalı annem hep çorbalarıma kattıDetaylı tahlil yapınca gerek yok senin için dedi vermedi zorla isticem artık napayım
Canım ilik suyu içtin mi bu süreçte yararlı diye kaynatıp içmeye başladım şimdiden
Ben negatif olup sonradan pozitife dönen test hiç görmedim.İyi geceler arkadaşlar,testi bu sabah ilk idrarla yapmıştım. Tek çizgiyi görünce hazırlanıp işe gittim. Akşam gelince 2.çizgiyi farkettim. 12.gün kan testide verdim bugün sonucu sabaha belli olacak.
Heyecanlanmalı mıyım sizce? Ben kendimi daha çok negatife hazırlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?