Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben kullanmadım ama dr’una tedavinde kalçadan yapılan iğne var mı göbek yerine kalçadan olabilir miyim diye sorabilirsin

Yani genelde hap olmasada aspirin veriliyor ama cok ilginc tedavi yöntemi böyle demekki canım
Detaylı tahlil yapınca gerek yok senin için dedi vermedi zorla isticem artık napayım
Canım ilik suyu içtin mi bu süreçte yararlı diye kaynatıp içmeye başladım şimdiden

Canim üstüne yatma ya düz yat ya da yan yat ben hep yan yatıyorum yada düz ben 2 haftadır o igneyi vurunuyorum günde bı defa bı tane de oksapar

Sorma ya stresten uyuyamıyorum ne olcak nasıl olcak diye sakin olmaya çalışıyorum ama
Bende uyuyamıyorum
Akşam geç dalıyorum sabah da uyanirsam geri yatamiyorum
Yine test yaptım yine pozitif çok şükür.
Yarın sabah herşey netleşecek

Bende uyuyamıyorum
Akşam geç dalıyorum sabah da uyanirsam geri yatamiyorum
Yine test yaptım yine pozitif çok şükür.
Yarın sabah herşey netleşecek
Ah uyuyamamak bende de var erkenden uyanıyorumm
Oh çok şükür bin şükür kanda da güzel değerle görelim inşallahh
Benimde yarın güzel katlanır sayı inşallahh yarın sabah uyandığım gibi gidip vercem

Detaylı tahlil yapınca gerek yok senin için dedi vermedi zorla isticem artık napayım

Canım ilik suyu içtin mi bu süreçte yararlı diye kaynatıp içmeye başladım şimdiden
İlik suyu çok faydalı annem hep çorbalarıma kattı mutlaka tüketin bağışıklığı güçlü tutmak lazım

Ben negatif olup sonradan pozitife dönen test hiç görmedim.
İnşallah güzel haberler ver bize sağlıkla güzel bir değer gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…