Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok canım bahsettiğin iğneleri vurulmadım hiç. Nasipte ne varsa onu yaşayacağız

Estrofem bana 10. Haftaya kadar dedi canım
Sende hiç yan etkisi oldu mu canım bu ilacın
Bende transferin ilk gününden 3-4 gününe kadar içiyorum
Ben de Cookiie 'den duydum sağolsun iyi akıl verdi doktor da onayladı şimdiden başla dedi çok faydalı gerçekten sarmısak da ekleyip şifa çorbası yapıyorum canım
Et suyu ılık suyu yararlı bende öyle duymuştum ama hiç icmedim
Doktoruna bi sor da bebişe faydaylıysa iç sen de canım bol bol
İlik suyu çok faydalı annem hep çorbalarıma kattı mutlaka tüketin bağışıklığı güçlü tutmak lazım
Yaa cidden çok faydalı hem sağlığa hem de tutunmaya da katkısı var galbaa bol bol içicem şimdiden başladım çok heyecanlı süreçmiş ya şimdiden bu telaş tatlı heyecan varsa pozitif alınca düşünemiyorum o mutluluğu

Yok canım bahsettiğin iğneleri vurulmadım hiç. Nasipte ne varsa onu yaşayacağız
İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız maddi manevi çok emek veriyoruz ben bir arkadaş tavsiyesi olarak gününüzde yine kan verin ilaçları kafanıza göre bırakmayın 12. gün 20-30 betalarda tutan arkadaşım oldu burada

Ayy hayırlı olsun canım tebrik ederim seni inşallah kandada görebilirsin

İnşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin rabbim herkese nasip etsin inşallah mübarek cuma günü herkesin dualarını kabul etsin hayırlı evlatlar hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
İnşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin rabbim herkese nasip etsin inşallah mübarek cuma günü herkesin dualarını kabul etsin hayırlı evlatlar hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Ne güzel yazmışsın. Amin inşallah herkese

Ne güzel yazmışsın. Amin inşallah herkese
Aminnnnnnnnnnn inşallah

Benim bugün 7. Günüm pazar gününe kadar bekleyeceğim canım evlilik yıldönümümüz hem o gün inşallah bize hediye olur

Kizlar nedir o konuyu kaçırdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…