Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Vallahi o konuda sana katılamayacağım ilaçları bırakmadığımız sürece adet olamayız diyor doktorlar
Vallahi ben de sana katılamayacağım çünkü bir çok doktor ise her bünyenin bir olmadığını söyler ve bir çok kadın var bu ilaçları kullanmasına rağmen adet günü adet olan.

Canım çok erken yapmisisn ama yükselir inşallah

5.nci gün negatif olup 6.gun pozitife bı arkadaş vardi burda kanda negatif görmüştü üstelik ama şoyle bı durum varki bu her durumda aynı kapıya çıkmıyor beklemek lazım yinede söylediğim kişi gebeliği ilerlemişti bukadar erken kan vermseydin iyiydi

Bence de çok erken ortalama 8 veya 9 belli oluyor genelde herkesin istisnalar da var tabi ama

Herkese merhaba,5. Gün embriyosu transferim çok şükür pozitif sonuçlandı şu an 5+2 deyim ama bugün sabahtan beri kahve lekelenme oluyor bende hani böyle adetin son günleri gelir ya öyle başına böyle bişey gelen var mı çok korkuyorum

sayfalarda goruyorum lekelenme yasayn cok kısı var ,
ama mutlaka doktoruna soyle ...

Yerlesmedir canm kendini çok yorma dinlenerek geçir ilaclarin vardır zaten geçer inşallah tup bebekte çok rastlanıyor böyle durumlara

Yerlesmedir canm kendini çok yorma dinlenerek geçir ilaclarin vardır zaten geçer inşallah tup bebekte çok rastlanıyor böyle durumlara
İnşallah öyledir 5 sene sonra kavuşunca insan çok korkuyor zaten transferden beri sürekli yatıyorum inşallah bişey olmaz Allah razı olsun içimi rahatlattınız

Kızlar ben salı günü trasfer oldum bugün 4.günüm test yaptım negatif ama bilerek yaptım çatlatma iğne etkisi geçmişmi diye aynen etkisi kalmamış artık 7.gün bidaha yaparım heral ben dayanamam öyle varsa var yoksa yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…