- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.081
Hadi ya mimaroba bana uzak biraz Esenyurt tayim Bakalım artık bulamazsam nasipAldım bi estrofem bi progestan. Estrofem 160 progrstan 190 ödedim. Ellerinde bi tane daha estrofem varmış. Mimaroba safir eczanesi. Sen nerede oturuyorsun canım
Vallahi ben de sana katılamayacağım çünkü bir çok doktor ise her bünyenin bir olmadığını söyler ve bir çok kadın var bu ilaçları kullanmasına rağmen adet günü adet olan.Vallahi o konuda sana katılamayacağım ilaçları bırakmadığımız sürece adet olamayız diyor doktorlar
Bı tane estrofem var şimdi elimde oksapar lazım acil onu da yazdırmam lazımŞimdi yine aldım sordum eczaneye bi tane daha estrofem varmış ellerinde 160 tl idi. Mimaroba safir eczanesi
Bide her eczane aynı fiyattan vermiyor anlamadım mecburuz diye fazladan fiyat istiyorlar her yerde aynı fiyat olması lazım standart aslında fiyatlarŞimdi yine aldım sordum eczaneye bi tane daha estrofem varmış ellerinde 160 tl idi. Mimaroba safir eczanesi
Canım çok erken yapmisisn ama yükselir inşallahKızlar bu sayfada ne kadar güzel şeyler konuşmuşsunuz . Benimde 5 gün embiriyosu 5 gün kan testi verdin 0.738 çıktı . Erken yaptım biliyorum ama 12 güne kadar yükselirmi acaba . Yoksa 5 günde negarif olan 12 gündede negatifmi olur
Gününü bekle benceKızlar bu sayfada ne kadar güzel şeyler konuşmuşsunuz . Benimde 5 gün embiriyosu 5 gün kan testi verdin 0.738 çıktı . Erken yaptım biliyorum ama 12 güne kadar yükselirmi acaba . Yoksa 5 günde negarif olan 12 gündede negatifmi olur
El altından satanları aricaz yakındaKara borsaya düşecek yakındayok mu daha arttıran
5.nci gün negatif olup 6.gun pozitife bı arkadaş vardi burda kanda negatif görmüştü üstelik ama şoyle bı durum varki bu her durumda aynı kapıya çıkmıyor beklemek lazım yinede söylediğim kişi gebeliği ilerlemişti bukadar erken kan vermseydin iyiydiKızlar bu sayfada ne kadar güzel şeyler konuşmuşsunuz . Benimde 5 gün embiriyosu 5 gün kan testi verdin 0.738 çıktı . Erken yaptım biliyorum ama 12 güne kadar yükselirmi acaba . Yoksa 5 günde negarif olan 12 gündede negatifmi olur
Bence de çok erken ortalama 8 veya 9 belli oluyor genelde herkesin istisnalar da var tabi amaKızlar bu sayfada ne kadar güzel şeyler konuşmuşsunuz . Benimde 5 gün embiriyosu 5 gün kan testi verdin 0.738 çıktı . Erken yaptım biliyorum ama 12 güne kadar yükselirmi acaba . Yoksa 5 günde negarif olan 12 gündede negatifmi olur
ÇOOKKK erkenKızlar bu sayfada ne kadar güzel şeyler konuşmuşsunuz . Benimde 5 gün embiriyosu 5 gün kan testi verdin 0.738 çıktı . Erken yaptım biliyorum ama 12 güne kadar yükselirmi acaba . Yoksa 5 günde negarif olan 12 gündede negatifmi olur
sayfalarda goruyorum lekelenme yasayn cok kısı var ,Herkese merhaba,5. Gün embriyosu transferim çok şükür pozitif sonuçlandı şu an 5+2 deyim ama bugün sabahtan beri kahve lekelenme oluyor bende hani böyle adetin son günleri gelir ya öyle başına böyle bişey gelen var mı çok korkuyorum
Yerlesmedir canm kendini çok yorma dinlenerek geçir ilaclarin vardır zaten geçer inşallah tup bebekte çok rastlanıyor böyle durumlaraHerkese merhaba,5. Gün embriyosu transferim çok şükür pozitif sonuçlandı şu an 5+2 deyim ama bugün sabahtan beri kahve lekelenme oluyor bende hani böyle adetin son günleri gelir ya öyle başına böyle bişey gelen var mı çok korkuyorum
Ayy bendemi erken yapsam geçmiyo hiç günler5.gün embriyosu bana 28 ocakta yap dediler
çok teşekkür ederim yazdım ama doktoruma dönmedi inşallah kötü birşey demezsayfalarda goruyorum lekelenme yasayn cok kısı var ,
ama mutlaka doktoruna soyle ...
İnşallah öyledir 5 sene sonra kavuşunca insan çok korkuyor zaten transferden beri sürekli yatıyorum inşallah bişey olmazYerlesmedir canm kendini çok yorma dinlenerek geçir ilaclarin vardır zaten geçer inşallah tup bebekte çok rastlanıyor böyle durumlara
Yazdırınca ne kadara geliyor ben oksapar ve bi tane daha iğneye 1650 tl verdimBı tane estrofem var şimdi elimde oksapar lazım acil onu da yazdırmam lazım
genelde lekelenme oluyor kırmızıya donmedıgı surece sorun olmuyor ama belkı ek bır ılac verır.O
çok teşekkür ederim yazdım ama doktoruma dönmedi inşallah kötü birşey demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?