- 10 Ağustos 2022
- 152
- 70
- 18
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.141
Yaa ne kadar güzel. Benimde 6 gün belirti hiç yok. Bide 5 gün kan testi verdim negatif tabi erken olduğu içinSonunda çıktı kan sonucum 16.gün 5496 çıkmış şükür ya en azından haftaya kadar sakince bekliyim artık
Herkes belirti arıyo ama hiçbişeyim yok ya boşa belirti arıyoruz yani
Kimisi normal hayata devam ediyor kalkıyor ise falan gidiyor ama ben yapmadım henüz hele hamileligimi öğrendikten sonra biraz daha dikkatli davranıyorumKizlar bu arada kaç gün yattınız normal hayata devam mı ettiniz tecrubelerinizi yazar misini,
Yaa gerçektenmi. Ne kadar güzel ya böyle sonuçlar almayı o kadar çok istiyorumki. Bide benim transfer gününü saymazsk o gün 4 günümdü aslında. Belirti olmayınca hep aklıma takıldı. Hala bi öyleyim günler geçmek bilmiyor. Biraz varlığını belli etse rahatlıcam ama5.nci gün negatif olup 6.gun pozitife bı arkadaş vardi burda kanda negatif görmüştü üstelik ama şoyle bı durum varki bu her durumda aynı kapıya çıkmıyor beklemek lazım yinede söylediğim kişi gebeliği ilerlemişti bukadar erken kan vermseydin iyiydi
Hayırlı olsun canım tebrikler sevindimAyy hayırlı olsun canım tebrik ederim seni inşallah kandada görebilirsin
Kızlarrrrrrrrr ben geldiiiiimmm
Hazir misiniz vereceğim habere
Hoşgeldin canım benimKızlarrrrrrrrr ben geldiiiiimmm
Bende sarımsaklı yoğurtlu yapıyorum diğer türlü gitmiyoSende hiç yan etkisi oldu mu canım bu ilacın
Ben deCookiie 'den duydum sağolsun iyi akıl verdi doktor da onayladı şimdiden başla dedi çok faydalı gerçekten sarmısak da ekleyip şifa çorbası yapıyorum canım
Doktoruna bi sor da bebişe faydaylıysa iç sen de canım bol bol
Yaa cidden çok faydalı hem sağlığa hem de tutunmaya da katkısı var galbaabol bol içicem şimdiden başladım çok heyecanlı süreçmiş ya şimdiden bu telaş tatlı heyecan varsa pozitif alınca düşünemiyorum o mutluluğu
Hadi hadiiiKızlarrrrrrrrr ben geldiiiiimmm
İlikli kemik suyu mevzu canımKizlar nedir o konuyu kaçırdım ben
Ayyy çok sevindim hamile olmanıza Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKimisi normal hayata devam ediyor kalkıyor ise falan gidiyor ama ben yapmadım henüz hele hamileligimi öğrendikten sonra biraz daha dikkatli davranıyorum
Hersey yolundaymış değil miİki kese gördükkkkkk
Çorba yapıp içmek lazım o zamanİlikli kemik suyu mevzu canım
Evet haşlama gibi ben her transferimde yapıyorum yine yapıcamÇorba yapıp içmek lazım o zaman
maşallaaahhhh :) hayırlı olsuunnnİki kese gördükkkkkk
Oluyor canım bende miğde bulantısı baş dönmesi yaptı. Göğüslerde ağrı şişkinlik yapıyor. Birde ara ara algımı bozuyorSende hiç yan etkisi oldu mu canım bu ilacın
Ben deCookiie 'den duydum sağolsun iyi akıl verdi doktor da onayladı şimdiden başla dedi çok faydalı gerçekten sarmısak da ekleyip şifa çorbası yapıyorum canım
Doktoruna bi sor da bebişe faydaylıysa iç sen de canım bol bol
Yaa cidden çok faydalı hem sağlığa hem de tutunmaya da katkısı var galbaabol bol içicem şimdiden başladım çok heyecanlı süreçmiş ya şimdiden bu telaş tatlı heyecan varsa pozitif alınca düşünemiyorum o mutluluğu
Yaaaa vala mi çok sevindimİki kese gördükkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?