Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sonunda çıktı kan sonucum 16.gün 5496 çıkmış şükür ya en azından haftaya kadar sakince bekliyim artık
Herkes belirti arıyo ama hiçbişeyim yok ya boşa belirti arıyoruz yani
Yaa ne kadar güzel. Benimde 6 gün belirti hiç yok. Bide 5 gün kan testi verdim negatif tabi erken olduğu için

Yaa gerçektenmi. Ne kadar güzel ya böyle sonuçlar almayı o kadar çok istiyorumki. Bide benim transfer gününü saymazsk o gün 4 günümdü aslında. Belirti olmayınca hep aklıma takıldı. Hala bi öyleyim günler geçmek bilmiyor. Biraz varlığını belli etse rahatlıcam ama

Bende sarımsaklı yoğurtlu yapıyorum diğer türlü gitmiyo

Kimisi normal hayata devam ediyor kalkıyor ise falan gidiyor ama ben yapmadım henüz hele hamileligimi öğrendikten sonra biraz daha dikkatli davranıyorum
Ayyy çok sevindim hamile olmanıza Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Oğlum abi olacak ins arkadaşlar.
Hepinizi tek tek anarak dua edeceğim simdi. Sizlerden de dua beklerim. Dünden bu yana cok üzüldüm stres oldum. Aman siz benim düştüğüm hataya düşmeyin, devlette yada kötü cihazlarda usg çektirmeyin. Klinikte ayna gibi gördük.
Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin. İns sizlerde pozitif haberlerinizle beni sevindirin

Oluyor canım bende miğde bulantısı baş dönmesi yaptı. Göğüslerde ağrı şişkinlik yapıyor. Birde ara ara algımı bozuyor doktorum hepsinin olabileceğini söuledi.
Birde bu ay çok fazla jel gibi akıntım oldu. Burda kızlar östrojenin yaptığını söylemişyi ama geçen doktoruma sordum o ilaç yapar demedi yumurtlamamı oldu acaba diye bakyı oda olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…