- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.101
hadı ınsallaahh 7gunde bızlere mujdelı haberı ver canımKızlar ben salı günü trasfer oldum bugün 4.günüm test yaptım negatif ama bilerek yaptım çatlatma iğne etkisi geçmişmi diye aynen etkisi kalmamış artık 7.gün bidaha yaparım heral ben dayanamam öyle varsa var yoksa yok
İnsalh canım ya erken gebelik testi aldım 7.gün yaparım 5.gün embriyosunda hep 7.gün yapmislarhadı ınsallaahh 7gunde bızlere mujdelı haberı ver canım
Ben oldum bugün 4.günüm ama doktorum ne kadar natürel siklus olsada trasfer sonrası progesteron iğne hap estrofem ile desteklediKızlar benim simdi transferim olacakta doktorum transfer sonrasi sadece bir tane hap verecekmiş natural siklus yöntemi ile transferimi yapacakmış natural siklus ile transferi olan oldu mu aranızda
Ya canım siz tüo bebek fiyatından ayrımı muayene ücreti ödüyorsunuzah keşke 450 versem
ama bazıları konusma fırsatı bıle bulamıyormus bız şanslıyız ...
Banada doktor sadece duphaston verdi sabah aksam kullan dedi 5 dakika öncede transferim oldu bakalım artik hayirlisi hepimiz için insallah minnoslar bizimde olurBen oldum bugün 4.günüm ama doktorum ne kadar natürel siklus olsada trasfer sonrası progesteron iğne hap estrofem ile destekledi
Evet ınsallaahh cıkacaktır 7gundeİnsalh canım ya erken gebelik testi aldım 7.gün yaparım 5.gün embriyosunda hep 7.gün yapmislar
yok ben ödemedim canım, tüp bebek ıcınde muayene uretlerı ..Ya canım siz tüo bebek fiyatından ayrımı muayene ücreti ödüyorsunuz
Hee anladım canım. Cünkü ben aylardır gidip geliyorum ne muayene ne tahlillere bir kuruş para vermiyorum paket olarak ödedik ya. Dedim heryerde farklımıyok ben ödemedim canım, tüp bebek ıcınde muayene uretlerı ..
ama normalde muayene ucretlerı baya uçuk..
Tamam katılmaVallahi ben de sana katılamayacağım çünkü bir çok doktor ise her bünyenin bir olmadığını söyler ve bir çok kadın var bu ilaçları kullanmasına rağmen adet günü adet olan.
Oksapar yazdirilinca 250 300 falan o fiyata geliyor sanırım normalde daha pahalı çünkü diğer iğne ne kullanıyorsunuz ?Yazdırınca ne kadara geliyor ben oksapar ve bi tane daha iğneye 1650 tl verdim
Benim doktor sgk ile anlaşmalı değil ya ondan bana pek yaramıyorOksapar yazdirilinca 250 300 falan o fiyata geliyor sanırım normalde daha pahalı çünkü diğer iğne ne kullanıyorsunuz ?
İnsalh canım hepimizn amacı emeği buBanada doktor sadece duphaston verdi sabah aksam kullan dedi 5 dakika öncede transferim oldu bakalım artik hayirlisi hepimiz için insallah minnoslar bizimde olur
Yok bızde paket seklınde odedık canım,Hee anladım canım. Cünkü ben aylardır gidip geliyorum ne muayene ne tahlillere bir kuruş para vermiyorum paket olarak ödedik ya. Dedim heryerde farklımı
Şimdi gitsen kese kesin bellidir cnm kese için 1000 olması yeterliymişSonunda çıktı kan sonucum 16.gün 5496 çıkmış şükür ya en azından haftaya kadar sakince bekliyim artık
Herkes belirti arıyo ama hiçbişeyim yok ya boşa belirti arıyoruz yani
Hım anladım canım skg baya fark ediyor ama her iğneyi her ilacı yazdiramiyosun ya bende kan sulandiruvi kullanıyorum biri ağızdan biri göbekten oksapar bir tanesi de prolex iğne hepsi tutunması içinBenim doktor sgk ile anlaşmalı değil ya ondan bana pek yaramıyorama iyiymiş baya fark ediyor sanırım. İğnelerim evde eve geçince yazarım. Biri kan sulandırıcı diğeri embriyonun tutunması içindi sanırım
Şimdi gitsen kese kesin bellidir cnm kese için 1000 olması yeterliymiş
Aman bu doktorlarda ikisini bir aradan çıkarmak için yapıyor . Parasıyla değil mi arkadaşBen bu cmt gitmek istiyodum ama doktor haftaya çağırıyo ya
Kese görürüm kesin ama bebek görünmüyo ya haftaya rahat rahat görürüz inş
Ay öyle çok zoe olur yaYok bızde paket seklınde odedık canım,
ama bazı yerler alıyormus
Rahim duvarınız tam dökülmeden estrofeme başlarsanız temeli sağlam olmayan bir duvar yaparsınız dolayısıyla dökülür yani yapay olarak oluşturulan kalınlaşma dökülür.Oncesinde zoladex ya da lucrin gibi baskılayıcı iğne olursanız adet zaten olmazsınız olursanız da rahim tam incelmeden ilaca başlandığı içindir ya da estrofem kullanırken herhangi bir leke nokta şeklinde bile olsa olmamalıdır olursa yine riskli rahim duvarınız olur dökülür normal şartlarda adet olamazsiniz ilacınızın dozu estrofemin yani fazla gelmiştirVallahi ben de sana katılamayacağım çünkü bir çok doktor ise her bünyenin bir olmadığını söyler ve bir çok kadın var bu ilaçları kullanmasına rağmen adet günü adet olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?