Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

hadı ınsallaahh 7gunde bızlere mujdelı haberı ver canım

Kızlar benim simdi transferim olacakta doktorum transfer sonrasi sadece bir tane hap verecekmiş natural siklus yöntemi ile transferimi yapacakmış natural siklus ile transferi olan oldu mu aranızda
Ben oldum bugün 4.günüm ama doktorum ne kadar natürel siklus olsada trasfer sonrası progesteron iğne hap estrofem ile destekledi

Ben oldum bugün 4.günüm ama doktorum ne kadar natürel siklus olsada trasfer sonrası progesteron iğne hap estrofem ile destekledi
Banada doktor sadece duphaston verdi sabah aksam kullan dedi 5 dakika öncede transferim oldu bakalım artik hayirlisi hepimiz için insallah minnoslar bizimde olur

yok ben ödemedim canım, tüp bebek ıcınde muayene uretlerı ..
ama normalde muayene ucretlerı baya uçuk..
Hee anladım canım. Cünkü ben aylardır gidip geliyorum ne muayene ne tahlillere bir kuruş para vermiyorum paket olarak ödedik ya. Dedim heryerde farklımı

Oksapar yazdirilinca 250 300 falan o fiyata geliyor sanırım normalde daha pahalı çünkü diğer iğne ne kullanıyorsunuz ?
Benim doktor sgk ile anlaşmalı değil ya ondan bana pek yaramıyor ama iyiymiş baya fark ediyor sanırım. İğnelerim evde eve geçince yazarım. Biri kan sulandırıcı diğeri embriyonun tutunması içindi sanırım

Hım anladım canım skg baya fark ediyor ama her iğneyi her ilacı yazdiramiyosun ya bende kan sulandiruvi kullanıyorum biri ağızdan biri göbekten oksapar bir tanesi de prolex iğne hepsi tutunması için

Vallahi ben de sana katılamayacağım çünkü bir çok doktor ise her bünyenin bir olmadığını söyler ve bir çok kadın var bu ilaçları kullanmasına rağmen adet günü adet olan.
Rahim duvarınız tam dökülmeden estrofeme başlarsanız temeli sağlam olmayan bir duvar yaparsınız dolayısıyla dökülür yani yapay olarak oluşturulan kalınlaşma dökülür.Oncesinde zoladex ya da lucrin gibi baskılayıcı iğne olursanız adet zaten olmazsınız olursanız da rahim tam incelmeden ilaca başlandığı içindir ya da estrofem kullanırken herhangi bir leke nokta şeklinde bile olsa olmamalıdır olursa yine riskli rahim duvarınız olur dökülür normal şartlarda adet olamazsiniz ilacınızın dozu estrofemin yani fazla gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…