- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.201
Amann zaten yapandan doktorami soruyo yapiyo habersizMerhaba arkadaşlar
Benim transfer günüm 13 ocak
Bügün doktoruma sordum yarın test yapayım mı diye
Hayır pazartesiden önce yapma çıkmaz üzülürsün boş yere dedi.
Mecburen beklicem
Hiçbir belirtimde yok bu arada
Hepimiz için hayırlısıyla olumlu sonuçlarımız olsun inşalah
Folik asit komlnusunda çok haklı folik asit diye bişey yok folat var folat formu kullanmak iyiDoktorumun ağzından kerpetenle laf alıyormuşum gibi hissediyorum. O kadar şey okudum forumda hiç birini kullanmadım, folik asit bile kullandırmıyor. İnşallah doğru yoldayımdır
Ben kullaniyrmBirde arkadaslar bana ivf doktorum ne kan sulandirici hap ne de igne vermedi. Takip eden doktor ilerleyen sürecte kullanmam gerektigini söyledi ins o zaman geliriz de..
Herkes kullaniyor mu kan sulandirici
Evet genelde tüp bebek tedavisinde kullanılıyor göbekten oksopar pıhtılaşma olsun olmasın genelde tüm drlar bunu verir sizinki neden vermedi çok ilginçBirde arkadaslar bana ivf doktorum ne kan sulandirici hap ne de igne vermedi. Takip eden doktor ilerleyen sürecte kullanmam gerektigini söyledi ins o zaman geliriz de..
İnşallah canım ya ilk transferde anlarsın zaten belki en doğru olan odurDoktorumun ağzından kerpetenle laf alıyormuşum gibi hissediyorum. O kadar şey okudum forumda hiç birini kullanmadım, folik asit bile kullandırmıyor. İnşallah doğru yoldayımdır
Genelde yasak canım atılırsın siteden eczaneye veya merkeze bıraksaydın keşkeArkadaslar elimde femara ve prednol var.İhtiyaci olan varsa ya da denk gelirseniz bi postta vermek isterim.
Bende kullanmıyorum mesala gerçekten herkesin bünyesi farklı okuya okuya doktor olcaz vallaBirde arkadaslar bana ivf doktorum ne kan sulandirici hap ne de igne vermedi. Takip eden doktor ilerleyen sürecte kullanmam gerektigini söyledi ins o zaman geliriz de..
Ee yazdim simdi ne olcak. Daha evvel paylasani gormustum yaGenelde yasak canım atılırsın siteden eczaneye veya merkeze bıraksaydın keşke
Canım benim doktorum da hiçbirsey vermedi , hatta bugün transferim oldu bugun basladim oda sadece duphaston o kadarBirde arkadaslar bana ivf doktorum ne kan sulandirici hap ne de igne vermedi. Takip eden doktor ilerleyen sürecte kullanmam gerektigini söyledi ins o zaman geliriz de..
Benim trombofili paneli sonuarim var. Orada heterozigot yazmasina ragmen orani cok yüksek degil dedi. Ben kendisine ve bilgisine güveniyorum. Takip eden doktor ilerde kullanirsin dedi, kendisine bilgi verip baslarim insCanım benim doktorum da hiçbirsey vermedi , hatta bugün transferim oldu bugun basladim oda sadece duphaston o kadar
O zaman kan sulandırıcı falan vermesi gerekirdi herhalde artık bilgisine güveneceksin kuzumBenim trombofili paneli sonuarim var. Orada heterozigot yazmasina ragmen orani cok yüksek degil dedi. Ben kendisine ve bilgisine güveniyorum. Takip eden doktor ilerde kullanirsin dedi, kendisine bilgi verip baslarim ins
Banada vermediBirde arkadaslar bana ivf doktorum ne kan sulandirici hap ne de igne vermedi. Takip eden doktor ilerleyen sürecte kullanmam gerektigini söyledi ins o zaman geliriz de..
Onlar fark edilince atılıyorEe yazdim simdi ne olcak. Daha evvel paylasani gormustum ya
Ben günde 2 kez iğne kullanıyorum coraspin birde canmBirde arkadaslar bana ivf doktorum ne kan sulandirici hap ne de igne vermedi. Takip eden doktor ilerleyen sürecte kullanmam gerektigini söyledi ins o zaman geliriz de..
Bende heterozigot önemsenmeyecek birşey dediler hematoloji bölümü hatta bizim açımızdan kullanmanı gerektürcek birşey yok dedi. Ama doktorum yine de kullandırıyor. Hem geçmiş düşük öykülerime önlem amaçlı. Hemde genel olRak tüp bebekte veriliyor sanıyorumBenim trombofili paneli sonuarim var. Orada heterozigot yazmasina ragmen orani cok yüksek degil dedi. Ben kendisine ve bilgisine güveniyorum. Takip eden doktor ilerde kullanirsin dedi, kendisine bilgi verip baslarim ins
Doktora göre değişiyor bu canım benim pıhtılaşma sorunum yok hem aspirin kullanıyorum hem de transfer sonrası iğne kullanacağım.Benim trombofili paneli sonuarim var. Orada heterozigot yazmasina ragmen orani cok yüksek degil dedi. Ben kendisine ve bilgisine güveniyorum. Takip eden doktor ilerde kullanirsin dedi, kendisine bilgi verip baslarim ins
Size yazdım görmediniz belki yine mesajımı gormeyeceksiniz yinede yazıyımCanım benim doktorum da hiçbirsey vermedi , hatta bugün transferim oldu bugun basladim oda sadece duphaston o kadar
İnşallahİnşallah canım ya ilk transferde anlarsın zaten belki en doğru olan odur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?