Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Birde arkadaslar bana ivf doktorum ne kan sulandirici hap ne de igne vermedi. Takip eden doktor ilerleyen sürecte kullanmam gerektigini söyledi ins o zaman geliriz de..
Herkes kullaniyor mu kan sulandirici

Amann zaten yapandan doktorami soruyo yapiyo habersiz

Doktorumun ağzından kerpetenle laf alıyormuşum gibi hissediyorum. O kadar şey okudum forumda hiç birini kullanmadım, folik asit bile kullandırmıyor. İnşallah doğru yoldayımdır
Folik asit komlnusunda çok haklı folik asit diye bişey yok folat var folat formu kullanmak iyi

Birde arkadaslar bana ivf doktorum ne kan sulandirici hap ne de igne vermedi. Takip eden doktor ilerleyen sürecte kullanmam gerektigini söyledi ins o zaman geliriz de..
Evet genelde tüp bebek tedavisinde kullanılıyor göbekten oksopar pıhtılaşma olsun olmasın genelde tüm drlar bunu verir sizinki neden vermedi çok ilginç

Bende kullanmıyorum mesala gerçekten herkesin bünyesi farklı okuya okuya doktor olcaz valla

Canım benim doktorum da hiçbirsey vermedi , hatta bugün transferim oldu bugun basladim oda sadece duphaston o kadar

Canım benim doktorum da hiçbirsey vermedi , hatta bugün transferim oldu bugun basladim oda sadece duphaston o kadar
Benim trombofili paneli sonuarim var. Orada heterozigot yazmasina ragmen orani cok yüksek degil dedi. Ben kendisine ve bilgisine güveniyorum. Takip eden doktor ilerde kullanirsin dedi, kendisine bilgi verip baslarim ins

Benim trombofili paneli sonuarim var. Orada heterozigot yazmasina ragmen orani cok yüksek degil dedi. Ben kendisine ve bilgisine güveniyorum. Takip eden doktor ilerde kullanirsin dedi, kendisine bilgi verip baslarim ins
O zaman kan sulandırıcı falan vermesi gerekirdi herhalde artık bilgisine güveneceksin kuzum

Banada vermedi
Çünkü hayatına aynen devam et yatma dedi
Doğal kan dolaşımı olacak

Bende heterozigot önemsenmeyecek birşey dediler hematoloji bölümü hatta bizim açımızdan kullanmanı gerektürcek birşey yok dedi. Ama doktorum yine de kullandırıyor. Hem geçmiş düşük öykülerime önlem amaçlı. Hemde genel olRak tüp bebekte veriliyor sanıyorum

Doktora göre değişiyor bu canım benim pıhtılaşma sorunum yok hem aspirin kullanıyorum hem de transfer sonrası iğne kullanacağım.

Size yazdım görmediniz belki yine mesajımı gormeyeceksiniz yinede yazıyım
İlaçsız surecte bende hicbirsey kullanmamıştım transfer sorasi fitil sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…