Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim trombofili paneli sonuarim var. Orada heterozigot yazmasina ragmen orani cok yüksek degil dedi. Ben kendisine ve bilgisine güveniyorum. Takip eden doktor ilerde kullanirsin dedi, kendisine bilgi verip baslarim ins
Bendede aynı sorun var. İleriki dönemlerde gerek duyarsak kullaniriz dedi doktorum

Kızlar daha kesinleşmedi pazartesi kesinleşicek ama doktorum 28i transfer olur demişti. Çok yakın arkadaşımda o gün için çocuğunun 1 yaş doğum gününü planlıyor bana anlatıyor. Bende şuan gidecekmiş gibi konuşuyorum. Ama napcam bilemedim ya ne dicem bu durumu bilmiyorlar tabi
Çok çok yakın olmasak umursamam ama birlikye büyüdüğüm bir arkadaşım çocuğunun teyzesi sayılıyorum

Kızlar panik atağım geldi geliyor bana biraz destek verin lütfen
İlk tüp bebek denemem
Pazartesi Opuya bile sorunsuz girdim çünkü anestezi alacağımı biliyordum.
Yarın transferim var ve şimdiden soğuk terler atıyorum
Bende speculum fobisi var, smear bile aldıramıyordum kaç kez çataldan kalktığımı bilirim sırf bu korku yüzünden.
Bugün doktoruma anestezi verin dedim ama taraftar değil .

Transfer olanlar moral motivasyon ve tecrübelerinizi bekliyorum speculum ve kateter çok can yakıyor mu?

O esnada refleks ile kalkıp embriyoyu yerleştirememelerinden çok korkuyorum

E2 progesteron ve lh bakmışlardı.

Bozuntuya verme işim çıktı dersin öyle birşey olursa

Canm çok basit ve kısa bir işlem hiç korkulacak birşey yokki nefes al ver o sırada ama çok tehlikeli boyuttaysan anestezi versinler bana göre öyle zor bir işlem değil

Bozuntuya verme işim çıktı dersin öyle birşey olursa
Bende son dakikaya kadar gidecekmiş gibi konuşup son dakika önrmli bir durum olmuş gibi yapmayı planladım ama o durumu bulamıyoeum. Hastalık olarakda söylemek istemiyırum ama tek aklıma gelen kayınvalidem hastalanmış

Canm çok basit ve kısa bir işlem hiç korkulacak birşey yokki nefes al ver o sırada ama çok tehlikeli boyuttaysan anestezi versinler bana göre öyle zor bir işlem değil
Cidden çok korkuyorum ya smearden biliyprum en son test için o speculumı denediklerinde bayılacak gibi oldum çok canım acıdı hatta doktor o kadar kastın ki içinde kırılacak filan demişti iyice travma oldu tabi

parmağım çıktı dersin gazlı beze sararsin bı iki gün yani ney kolayına geliyor ise onu dersin ister istemez o gün sadece bunlarla.mesgul olursun vaktin kalmaz pek gitmeye oraya.

Canim benim inan transfer en heyecanli ve ketifli kisim. Kollardan ve ayaklardan bantliyorlar yani dediginin olma olasiligi yok. Burda sen de kendini sakinlestir doktorunda sana göre davransin seni sakinleştirsin. Spekulum ve kateter asla acitmaz hani ortada acitacak bi islem söz konusu degil. O anin tadini cikarmani ve kendini kasmadan sakin kalmani tavsiye ederim. Çünkü düşünsene saniyeler icinde icine esinle senden bi parça olan embriyo konacak içine

Cidden çok korkuyorum ya smearden biliyprum en son test için o speculumı denediklerinde bayılacak gibi oldum çok canım acıdı hatta doktor o kadar kastın ki içinde kırılacak filan demişti iyice travma oldu tabi
sendeki ayrı bir hassaslık sanırım canm bunda korkulacak hicbirsey yok yani aslında 5 dakika bile sürmüyor işlem hemen gönderiyorlar işi zorlastirirsan embriyoya da zarar verir insanların konstrasyonunu bozabilirsin o sırada o masaya son derece sabırlı çikmalisin

Son düzenleme:
Sakin ol benimde de vajinismus geçmişim vardı. O masada asla bacaklarımı açamıyorum. Çok ağladım kendimi çok sıktım. Doktor kendini bu kadar sıkarsan transfer yapamayız dedi anestezi önerdi. Anestezi alıp tüp bebek yaptırdım. Hiç gerek yokmuş aslında çok kısa sürdü ve uyanınca falan hiç ağrım olmadı.

İlk olan her şey korkutuyor insanı seni çok iyi anlıyorum ama o an gerçekten anlamıyorsun bile bebeğine odaklan derin nefesler alıp ver dua et bol bol. Düşünüp düşünüp gözünde büyütme nelere göğüs germiyoruz ki anne olma uğrunda sen güçlü bir annesin unutma

Bende acı olmadı ama sende olmayacak diye bir şey yok yanlış yönlendirme yapmayım ben o kadar sıkışıktım ki tutmak için uğraşırken yapılmıştı bile kendini ne kadar kasarsan dr için o kadar zor sen kastıkça rahmine girip uygun yer bulamayacak öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…