- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #6.221
Bnm başından beri 2 doktorum oldu İvf Antalya da takip alanyadaydı şuan ikisiyle devam ediyorum ama ben yine de birşey olduğunda veya soracağım olunca İvf doktorumun dediğini yapıyorumDoktora güvenip Allaha sıginmaktan baska çare yok arkadaslar.
İvf doktorunda takip olacaklar cok sanslilar. Hele büyüksehirdeyse
Çok sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun çok papatyam, Allah acil şifalar versin
Canım sen testi bugün tekrarladinmiBen günde 2 kez iğne kullanıyorum coraspin birde canm
Canım ben yorma kendini derim kız biz ne emekler ne iğneler ne acılar çekiyoz ne programı ne gezisi bebişim dogsun onla yap herşeyi canım minik elleriyle ayakkariylaSelam kızlar, ben de 12 ocakta transfer oldum 5.gün emb., 6 ve 7.günlerde idrar testım pozitif geldi.yarın da kan vereceğim umarım güzel sonuc alırım, sizce bu dönemde cok fazla yürüyüs vs yapılmaz mı? Pazar günü programım vardı da bu planı bu haberı almadan önce yapmıştım :) iptal etsemmi? Yani iyiyim de bi ağrım sızım bulantı vs bişey de yok. Ne dersiniz?
Malesef öyle sanırımDoktora güvenip Allaha sıginmaktan baska çare yok arkadaslar.
Büyük şehirde olsakta güç yetmiyor onlara da canım bin lira her ay nasıl verelimDoktora güvenip Allaha sıginmaktan baska çare yok arkadaslar.
Sorma valla benım de 6.denemem bu,hala inanamıyorum elimdeki idrar testine bakıp duruyorum.Eşim il dısında bi kaç gündür,ben de evden hiç cıkmadım belki biraz yürüyüş iyi gelir dedim ama emin de olamadımCanım ben yorma kendini derim kız biz ne emekler ne iğneler ne acılar çekiyoz ne programı ne gezisi bebişim dogsun onla yap herşeyi canım minik elleriyle ayakkariyla
Ben 2 test yaptım koyulasti canm başka da kalmadı elimde beklicemCanım sen testi bugün tekrarladinmi
Çok yormadan birşey olmaz bence canim onceden kaybın düşüğün yoksa eğerSelam kızlar, ben de 12 ocakta transfer oldum 5.gün emb., 6 ve 7.günlerde idrar testım pozitif geldi.yarın da kan vereceğim umarım güzel sonuc alırım, sizce bu dönemde cok fazla yürüyüs vs yapılmaz mı? Pazar günü programım vardı da bu planı bu haberı almadan önce yapmıştım :) iptal etsemmi? Yani iyiyim de bi ağrım sızım bulantı vs bişey de yok. Ne dersiniz?
Bence bi müddet dinlenmekte uzun yürüyüslerden kacinmakta fayda var.Sorma valla benım de 6.denemem bu,hala inanamıyorum elimdeki idrar testine bakıp duruyorum.Eşim il dısında bi kaç gündür,ben de evden hiç cıkmadım belki biraz yürüyüş iyi gelir dedim ama emin de olamadım
Yok cok şükür,bu ılk pozitif sonucum. Otobus vs kullanıp kahvaltı edip geri döneceğim aynı sekılde.Yarın kan verirken doktora da bir sorayım duruma göre haraket ederim olmazsaÇok yormadan birşey olmaz bence canim onceden kaybın düşüğün yoksa eğer
Aynen canm hayirli olsunYok cok şükür,bu ılk pozitif sonucum. Otobus vs kullanıp kahvaltı edip geri döneceğim aynı sekılde.Yarın kan verirken doktora da bir sorayım duruma göre haraket ederim olmazsa
Sen dayansan biz dayanamayiz hele biMerhaba arkadaşlar. Bende pazartesi günü dondurulmuş embriyo transfer yaptırdım. Hiç belirti falan yok. Hergün 2 ampül progestan iğne yaptırıyorum çok ağır bir iğne baya ağrılarım oluyor. Doktor 10. Gün kan testi yaptır dedi ama dayanabilir miyim bilmiyorum
Yaaa öyle miSen dayansan biz dayanamayiz hele bikaramel Latte ciğimiz var ki, test yapma ikileminde olan arkadaşi hemmen anlayip başliyor baskıya taa ki yaptirana kadar
Test görmeye bayiliyoruz topikçe hele pozitifse mesut oluyoruz
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahMerhaba arkadaşlar. Bende pazartesi günü dondurulmuş embriyo transfer yaptırdım. Hiç belirti falan yok. Hergün 2 ampül progestan iğne yaptırıyorum çok ağır bir iğne baya ağrılarım oluyor. Doktor 10. Gün kan testi yaptır dedi ama dayanabilir miyim bilmiyorum
Yaa cok tatlısınSen dayansan biz dayanamayiz hele bikaramel Latte ciğimiz var ki, test yapma ikileminde olan arkadaşi hemmen anlayip başliyor baskıya taa ki yaptirana kadar
Test görmeye bayiliyoruz topikçe hele pozitifse mesut oluyoruz
Kaçıncı günün bugün söyle baskılara ona göre başlayalımYaaa öyle mikaçıncı gün başlıyor test yap baskıları çünkü hiç hayır diyemicem
16 ocakta oldu. Bugün 5 daha. Baskıya gerek yok yap diyin hemen nöbetçi eczane bulurumKaçıncı günün bugün söyle baskılara ona göre başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?