Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Doktora güvenip Allaha sıginmaktan baska çare yok arkadaslar.
İvf doktorunda takip olacaklar cok sanslilar. Hele büyüksehirdeyse
Bnm başından beri 2 doktorum oldu İvf Antalya da takip alanyadaydı şuan ikisiyle devam ediyorum ama ben yine de birşey olduğunda veya soracağım olunca İvf doktorumun dediğini yapıyorum

Selam kızlar, ben de 12 ocakta transfer oldum 5.gün emb., 6 ve 7.günlerde idrar testım pozitif geldi.yarın da kan vereceğim umarım güzel sonuc alırım, sizce bu dönemde cok fazla yürüyüs vs yapılmaz mı? Pazar günü programım vardı da bu planı bu haberı almadan önce yapmıştım :) iptal etsemmi? Yani iyiyim de bi ağrım sızım bulantı vs bişey de yok. Ne dersiniz?

Canım ben yorma kendini derim kız biz ne emekler ne iğneler ne acılar çekiyoz ne programı ne gezisi bebişim dogsun onla yap herşeyi canım minik elleriyle ayakkariyla

Canım ben yorma kendini derim kız biz ne emekler ne iğneler ne acılar çekiyoz ne programı ne gezisi bebişim dogsun onla yap herşeyi canım minik elleriyle ayakkariyla
Sorma valla benım de 6.denemem bu,hala inanamıyorum elimdeki idrar testine bakıp duruyorum.Eşim il dısında bi kaç gündür,ben de evden hiç cıkmadım belki biraz yürüyüş iyi gelir dedim ama emin de olamadım

Çok yormadan birşey olmaz bence canim onceden kaybın düşüğün yoksa eğer

Bence bi müddet dinlenmekte uzun yürüyüslerden kacinmakta fayda var.

Sen dayansan biz dayanamayiz hele bi karamel Latte ciğimiz var ki, test yapma ikileminde olan arkadaşi hemmen anlayip başliyor baskıya taa ki yaptirana kadar
Test görmeye bayiliyoruz topikçe hele pozitifse mesut oluyoruz

Sen dayansan biz dayanamayiz hele bi karamel Latte ciğimiz var ki, test yapma ikileminde olan arkadaşi hemmen anlayip başliyor baskıya taa ki yaptirana kadar
Yaaa öyle mi kaçıncı gün başlıyor test yap baskıları çünkü hiç hayır diyemicem

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Yaa cok tatlısın
Topiğimiz test görmeyi seviyor ama napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…